- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
Ateşinin 37 civarı da olması normal değil ki canım...Haklısınız, normal şartlar altında çoktan gitmiştim doktora. Corona muhabbeti sağlıklı düşünmemi engelliyor sanırım.
Özel hastanelerin eve doktor olayını bilmiyordumfilmdelisi . Buna hemen bakacağım. Enfeksiyonda ateş olmaz mı? Benim ateş 37 filan. Ya çocuklar sebebiyle endişeliyim. Eşim arabayla götürürüm seni dedi. Sonuçta taksi de risk. Ay ama hastane de risk. Yani ölümcül değildir herhalde, dayanabilirim psikolojisine girdim. Sabahları biraz iyi oluyorum, geçti diyorum. Ama akşamları cidden kötü durumdayım. Galiba bunun için de doktora gitmem lazım ya. Of, tam da zamanı cidden ya.
Daha önce 2 kere mastit oldum, ateşim 39-40 oluyordu. Bunda ateşte yok ama göğsüm feci sancıyor. Enfeksiyon diye biz de düşündük ama yine ateş olmaması tuhaf. Ateşim olmayınca da doktorları boşuna mı oyalarım diye düşündüm bir yandan.
Enfeksiyon ve dahiliyeden randevu al, ikisi birbirine paslar.Tek tek cevap yazamıyorum, yine yatacağım arkadaşlar. Civardaki özel bir kaç hastaneyi aradık, eve doktor hizmeti için sıraya girmek gerekiyor ve iki üç günden önce mümkün değilmiş. Yaşlılara öncelik veriyorlar bir de. Haklılar onlar da yani. Randevu alıp doktora gideceğim, eşim arabada bekler. Hangi bölüme gideyim onu da bilmiyorum, ona bakıyorum şimdi. Enfeksiyon bölümü mantıklı gibi.
Tek tek cevap yazamıyorum, yine yatacağım arkadaşlar. Civardaki özel bir kaç hastaneyi aradık, eve doktor hizmeti için sıraya girmek gerekiyor ve iki üç günden önce mümkün değilmiş. Yaşlılara öncelik veriyorlar bir de. Haklılar onlar da yani. Randevu alıp doktora gideceğim, eşim arabada bekler. Hangi bölüme gideyim onu da bilmiyorum, ona bakıyorum şimdi. Enfeksiyon bölümü mantıklı gibi.
Anasını saklama kabına koysun sabah kahvaltılıklarla beraber çıkarırsınız dolaptan kadını. Anasını zeytin gibi kahvaltıların vazgeçilmezi sanıyor galiba garibim.
Uff zeytin gibi kaynanaYa konu hastalıkken böyle bir giriş yapmak istemezdim, lütfen kusuruma bakmaLoreth ama tutamadım kendimi.
Bu nedir allah aşkına
Uff zeytin gibi kaynana
Bence kadın oğlunu bidona basıp turşusunu kurmalıHala gülüyorum ya
Kadını bidona basıp tuzluyorlarmış asdfgh
Bence kadın oğlunu bidona basıp turşusunu kurmalı
Markete gideceğim eşofman harici bir şey giydim... Tayt
Aşk olsun ya. Hastalık ayrı goygoy ayrı. Hastaya moral hatta, sevap sevap.Ya konu hastalıkken böyle bir giriş yapmak istemezdim, lütfen kusuruma bakmaLoreth ama tutamadım kendimi.
Bu nedir allah aşkına
Aşk olsun ya. Hastalık ayrı goygoy ayrı. Hastaya moral hatta, sevap sevap.
Ne içtin bacım sen, bu kafaya tek maddeyle de ulaşılmaz.Aranızda cidden çok çirkin insanlar var. Benim başka başlıkta yazdığım şeyi burda dert edip yazmışsınız. Burda cinselliğe penis boyutuna bir de bahçıvan aldatma konularına girmişsiniz. Düşüksünüz yazık ki ne yazık. Gerçekten vizyon bu kadar. İğrenç. Bide eski başlıklarımda yaş farkımız var yazmamı bile başka yere çekmişsiniz. Kendisi eski erkek arkadaşım ama yine de iğrenç. Geçim derdim yok ama hazım derdiniz var sanırım. Burada sayfalarca konuşulduğuna göre. Uçucuların şu an uçamıyor olmasına bile sevinmişsiniz yazık ya. Halbuki uçuyoruz çok sevinmeyin.
Nickname: 55binmilletedertoldu
Düşük derken 80 darbesi sonrası yayınladıkları düşükler belgeselindeki gibi mi düşükmüşüz. Üzüldüm bu büyük hakarete.Ne içtin bacım sen, bu kafaya tek maddeyle de ulaşılmaz.
Kombin tarifini yaz da biz de alalım, malum can sıkıntısı.
He bu arada güzel, yüksek vs olduğumuzu söylediğimizi hiç zannetmiyorum ama sizin bayağı bir sıkıntılarınız var herhalde.
Uçuyoruz ne güzel kamikaze...
Yok ya, hanımefendi uçucu herhalde.Düşük derken 80 darbesi sonrası yayınladıkları düşükler belgeselindeki gibi mi düşükmüşüz. Üzüldüm bu büyük hakarete.
Görmediğin şey sanki
Ne bileyim bunlar daha iyi koruyor diyorlar. Bazısı korumuyor diyorlar. Yüzüne bandana bağlayıp çıkan var. Neye inanacağımızı şaşırdım. En azından burun kısmını boş bırakmadan kapatıyor diye güvendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?