Coronasavar

Ateşinin 37 civarı da olması normal değil ki canım...
Her ne kadar 37.5 e kadar normal kabul edilse de senin diğer belirtilerinle birleşince hepsi başka bir hastalığı işaret ediyor.
Mastit belki hafif derece seyrediyor da olabilir sonuçta o da iltihaplanma.
Benim bu süreçte 2 yakın arkadaşım doğum yaptı, hiç korkma hastaneden.
Vakalar belirli katlarda tecrit şeklinde ve her hastane zaten almıyor, belirlenenlerde tedavi sürüyor.
Lütfen ihmal etme, ben hayatını hastanelerde geçirmiş bir kadınım, adeta ölmeye ramak kala giderim ama bu süreç, o değil.
Şuan her zamankinden sağlıklı olmaya, direncini düşürmemeye ihtiyacın var.

Enfeksiyon ve dahiliyeden randevu al, ikisi birbirine paslar.

Çok geçmiş olsun

Ya konu hastalıkken böyle bir giriş yapmak istemezdim, lütfen kusuruma bakma Loreth ama tutamadım kendimi.

Bu nedir allah aşkına

Anasını saklama kabına koysun sabah kahvaltılıklarla beraber çıkarırsınız dolaptan kadını. Anasını zeytin gibi kahvaltıların vazgeçilmezi sanıyor galiba garibim.

Bugünkü modum:

Normalde hep klasik müzik dinlerim aslında. Özellikle belgesel seyrederken
Bugün niye böyle oldu bilmiyorum

Aranızda cidden çok çirkin insanlar var. Benim başka başlıkta yazdığım şeyi burda dert edip yazmışsınız. Burda cinselliğe penis boyutuna bir de bahçıvan aldatma konularına girmişsiniz. Düşüksünüz yazık ki ne yazık. Gerçekten vizyon bu kadar. İğrenç. Bide eski başlıklarımda yaş farkımız var yazmamı bile başka yere çekmişsiniz. Kendisi eski erkek arkadaşım ama yine de iğrenç. Geçim derdim yok ama hazım derdiniz var sanırım. Burada sayfalarca konuşulduğuna göre. Uçucuların şu an uçamıyor olmasına bile sevinmişsiniz yazık ya. Halbuki uçuyoruz çok sevinmeyin.
Nickname: 55binmilletedertoldu

Son düzenleme:
Ne içtin bacım sen, bu kafaya tek maddeyle de ulaşılmaz.
Kombin tarifini yaz da biz de alalım, malum can sıkıntısı.
He bu arada güzel, yüksek vs olduğumuzu söylediğimizi hiç zannetmiyorum ama sizin bayağı bir sıkıntılarınız var herhalde.
Uçuyoruz ne güzel kamikaze...

Düşük derken 80 darbesi sonrası yayınladıkları düşükler belgeselindeki gibi mi düşükmüşüz. Üzüldüm bu büyük hakarete.

Düşük derken 80 darbesi sonrası yayınladıkları düşükler belgeselindeki gibi mi düşükmüşüz. Üzüldüm bu büyük hakarete.
Yok ya, hanımefendi uçucu herhalde.
Madde mi yoksa uçuş görevlisi falan mı hangisinden bahsediyor anlamadım ama farketmez, her ikisine göre de düşük seviyede kalıyoruz ya fiziki olarak, ondan bahsediyor olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…