Geçmiş olsun loreth.Akşama doğru fenalaştım da biraz, sekizde uyudum. Ay sinirim bozuldu, neyim var anlayamıyorum. Her tarafım ayrı dökülme modunda.
Olsun at. Boşu boşuna rüyamı bölüp uyanmışım ders yokOnu aryaya binayen söylemiştim paçoz fotolar atabılırım ama hahahah
Konu kaç kişi var
Akşama doğru fenalaştım da biraz, sekizde uyudum. Ay sinirim bozuldu, neyim var anlayamıyorum. Her tarafım ayrı dökülme modunda.
Olsun at. Boşu boşuna rüyamı bölüp uyanmışım ders yok
A Arya_Stark01 rüyamda sevgilim mi milo görüntüsündeydi yoksa milo mu sevgilimdi bilemiyorum. Çok sevdiğim bir ünlü çift bizi yat turuyla italyaya götürüyormuş. Yatın içinde kocaman bir kütüphane bile var. Gidip ders çalışıyorum arada
Uzun yıllardır abimle görüşmüyorum o da var rüyamda. Milo bana soğuk davranıyor gezi boyunca kaçıyor benden. Abimle konuşmasam da ondan medet arayıp soruyorum bir şey biliyor musun diye
Ders var diye rüyayı bölüp kalktım, sonunu göremedim
Libidomu düşürdünüz bir daha zor yerine gelir oSana oh olsun, iste bana böyle yaparsan, milo ile seksli meksli rüyalarda göremezsin yaaa.
Bak bana iyi davranirsan bügün, gece yine Milo'yu görürsün ama farkli olur
A Arya_Stark01 rüyamda sevgilim mi milo görüntüsündeydi yoksa milo mu sevgilimdi bilemiyorum. Çok sevdiğim bir ünlü çift bizi yat turuyla italyaya götürüyormuş. Yatın içinde kocaman bir kütüphane bile var. Gidip ders çalışıyorum arada
Uzun yıllardır abimle görüşmüyorum o da var rüyamda. Milo bana soğuk davranıyor gezi boyunca kaçıyor benden. Abimle konuşmasam da ondan medet arayıp soruyorum bir şey biliyor musun diye
Ders var diye rüyayı bölüp kalktım, sonunu göremedim
Kafam sürekli derslerde bu araYatla gezintiye çık bide ders çalış olmadı bu şimdi
Daha da beter yapmasın
Ay ne güzel üşenmeyip süsleniyorsun. Ben okula gitmezken de eteği zor giyiyorum. O külotlu çoraplar bir ölüm benim içinYine okula okumaya gitmiyorken
Kafam sürekli derslerde bu ara
Daha da beter yapmasın
Bu beni motive edıyor çoraplara bayılırımmmmAy ne güzel üşenmeyip süsleniyorsun. Ben okula gitmezken de eteği zor giyiyorum. O külotlu çoraplar bir ölüm benim için
Yine okula okumaya gitmiyorken
Ahanda bebişimNasil kaçirmisim yaa? Konudayim iste? Yav sende fotoyu 20 saniye koymayida foto koymaktan saymaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?