- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Kız o pattis çuvalı nasıl oluyor? Kan verme pozisyonu diye tabir ettiğimize sizin oralarda pattis çuvalı mı deniyor?Tabi onu da anlattı, planlarında varmış, hiç enerji harcamadan iki salıncağı çarpıştırarak yabacaklarmış. Ar ettim arr bacım. Biz ne biliriz, bildiğimiz tek bosisyon var patates çuvalı posisyonu.
Benimki akrep görünümlü salyangoz burcu.Senin eş akrep miydi? Akreplerin aklına gelir aslında bunlar
Ohoo kul hakkı yemiş o. Sabah ayrı akşam ayrı dük nedir ya. Yediği önünde yemediği ardında, ooh sefaya bak.Ha yok grup değil yahu, anlatım bozukluğu yaptım.
Hatun üzerine üzerine dük yapıyor, sabah ayrı akşam ayrı
Dur bakayım adı neydi, addited.
İşte fantezi dünyası yok anacım sende. Halbuki ver alicjaya o salıncağı göklere uçsun. Sallanarak yani. Zirveye çıksın.
Biz ona ölü taklidi diyoruz.Kız o pattis çuvalı nasıl oluyor? Kan verme pozisyonu diye tabir ettiğimize sizin oralarda pattis çuvalı mı deniyor?
2 si afro amerikan kökenli abimiz.Ohoo kul hakkı yemiş o. Sabah ayrı akşam ayrı dük nedir ya. Yediği önünde yemediği ardında, ooh sefaya bak.
Kız o pattis çuvalı nasıl oluyor? Kan verme pozisyonu diye tabir ettiğimize sizin oralarda pattis çuvalı mı deniyor?
Bir de yeni gelin bosisyonu var ki bu uzun bir aradan sonra gerçekleşiyor. Sanki ilk kez görüyor gibi bi şaşırıyorsun ve kal geliyor. Yine harekedsiz bir bosisyondur.
Abovv o iki abiye saygılarımı sunuyorum.2 si afro amerikan kökenli abimiz.
Saygı duymak lazım ablaya.
Yetinmeyi bilir misin diye mırıldanmaya başladım birden izlerken
Bilmem ben, kendini 20 kiloluk pattez çuvalı gibi bırakıyon yatağa tamam. Sonra cuvalla.. Olm kafam iyi gelme üzerime işte. Sonra edebe mugayeret davranıştan banlanacağım ya da öyle bi şeyler. Şimdi pattes çüvalı bosisyonu halde köşeye atılır gibi atılıyon ve hareketsiz kalıyon o.
Bi bosisyon daha biliyom o da sovan çuvalı bosisyonu, onda da pattez çovalı posisyonuynan benziyor. Yine hareketsiz kalıyon.
Bu kadar hareketsizlik bozar hacı, uyuşur oram buram. Aksiyon lazımBir de yeni gelin bosisyonu var ki bu uzun bir aradan sonra gerçekleşiyor. Sanki ilk kez görüyor gibi bi şaşırıyorsun ve kal geliyor. Yine harekedsiz bir bosisyondur.
Zamane yeni gelinleri bilmez
Ben de yapamadım, 8 senedir sevüştüğüm adamdı kendisi.Abovv o iki abiye saygılarımı sunuyorum.
Bu kadar hareketsizlik bozar hacı, uyuşur oram buram. Aksiyon lazım
Yeni gelin şeysini hiç yabamadım ben
Abovv o iki abiye saygılarımı sunuyorum.
Bu kadar hareketsizlik bozar hacı, uyuşur oram buram. Aksiyon lazım
Yeni gelin şeysini hiç yabamadım ben
Bilmezler gülüm, salıncak gurar onlar.
Ben de yapamadım, 8 senedir sevüştüğüm adamdı kendisi.
Yüz görümlüğü istedim, almak bir kenara ben verdim
Senin verdiğini anladık zaten ahfhahBen de yapamadım, 8 senedir sevüştüğüm adamdı kendisi.
Yok ben daha ekşın kadınıyım, o bana gelmez.Tabi tamamen hareketsiz kalmiyörsün, mesela nefes alıp verirken göüs kafesin hareket ediyör.
Ben de yapamadım, 8 senedir sevüştüğüm adamdı kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?