Coronasavar

Tabi onu da anlattı, planlarında varmış, hiç enerji harcamadan iki salıncağı çarpıştırarak yabacaklarmış. Ar ettim arr bacım. Biz ne biliriz, bildiğimiz tek bosisyon var patates çuvalı posisyonu.
Kız o pattis çuvalı nasıl oluyor? Kan verme pozisyonu diye tabir ettiğimize sizin oralarda pattis çuvalı mı deniyor?

İşte fantezi dünyası yok anacım sende. Halbuki ver alicjaya o salıncağı göklere uçsun. Sallanarak yani. Zirveye çıksın.

Gözünü sevdiğim sence benden böyle fanteziler çıkar mı, dibine kadar oğlak oğlak bi insanım ben.. Ne varsa akrepte var, action isteyen akrep bulsun düksüzlere sesleniyorum, heeeey tiktak grubu.

Kız o pattis çuvalı nasıl oluyor? Kan verme pozisyonu diye tabir ettiğimize sizin oralarda pattis çuvalı mı deniyor?

Bilmem ben, kendini 20 kiloluk pattez çuvalı gibi bırakıyon yatağa tamam. Sonra cuvalla.. Olm kafam iyi gelme üzerime işte. Sonra edebe mugayeret davranıştan banlanacağım ya da öyle bi şeyler. Şimdi pattes çüvalı bosisyonu halde köşeye atılır gibi atılıyon ve hareketsiz kalıyon o.

Bi bosisyon daha biliyom o da sovan çuvalı bosisyonu, onda da pattez çovalı posisyonuynan benziyor. Yine hareketsiz kalıyon.

2 si afro amerikan kökenli abimiz.
Saygı duymak lazım ablaya.
Yetinmeyi bilir misin diye mırıldanmaya başladım birden izlerken
Abovv o iki abiye saygılarımı sunuyorum.

Bir de yeni gelin bosisyonu var ki bu uzun bir aradan sonra gerçekleşiyor. Sanki ilk kez görüyor gibi bi şaşırıyorsun ve kal geliyor. Yine harekedsiz bir bosisyondur.
Bu kadar hareketsizlik bozar hacı, uyuşur oram buram. Aksiyon lazım

Yeni gelin şeysini hiç yabamadım ben

Ben de yapamadım, 8 senedir sevüştüğüm adamdı kendisi.
Yüz görümlüğü istedim, almak bir kenara ben verdim

Tabi tamamen hareketsiz kalmiyörsün, mesela nefes alıp verirken göüs kafesin hareket ediyör.

Ben de yapamadım, 8 senedir sevüştüğüm adamdı kendisi.
Yüz görümlüğü istedim, almak bir kenara ben verdim
Senin verdiğini anladık zaten ahfhah
Sen yine iyi, sebiştiğinle evlenmişsin. Bende o da yok

Tabi tamamen hareketsiz kalmiyörsün, mesela nefes alıp verirken göüs kafesin hareket ediyör.
Yok ben daha ekşın kadınıyım, o bana gelmez.
Başka uygun ne gibi bozisyonlarınız var?
Ne vereyim abime ahfhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…