Coronasavar

Biz kardeş kardeş takılıyoruz canım, sadece bana dayanamadı düşün

Hadi hadii, burada sayfalarca anlattın. Halılardan sıkıldık, totomuz eridi; salıncak kurdum, ittiriyoruz çektiriyoruz uu beybi yansın geceler poyzın ayvı filmini yeniden çektik, ayaklarım yerlerden kesildi demedin mi? Dedin. İnanmayan 1882 sayfa okusun.

Kardeşlerimizi topladık sokağa çıkma yasağı öncesi. İkisi de anasız, babasız tek yaşayan veletler olduğu için açlıktan ölmesinler dedik. Kardeş olduk diyorum kardeş, unuttuk birbirimizi. Kendimizi çocuğumuza ve kardeşlerimize adadık. Bir de idrakin çifter çifter kullandığı korunma yönteminden stoklamayı unutmuşuz

Sen demedin mi hepsini uyuttuk, biz geçtik salıncaklı odaya; ağzımıza yastıklar basaraktan sallandık geceler boyunca amman zebahlar olmasın diye? Dedin.
İnanmayan 1883 sayfa okusun.

Varsa plan, bana danış.
5 yaşımdan beri bu film dizileri izliyorum, sevil atasoy’a selam olsun, kusursuzu vardır o işin

Polisiye ben
Öldürüp corona süsü vermeyi düşünüyorum eğer biraz daha sürerse karantina durumu. Zaten panik atağı var malum, sen kesin coronasın ateşin var filan dersem o bir yolunu bulup kalp krizi geçirir zaten. Tövbe tövbe

Salıncak mı almış, vay arkadaş.
Yakında yer çekimsiz ortam yaratacaklar yeter ki fantezik olsun.

Tabii, bir anlatıyor bir anlatıyor bacım arr ettim arr. Diyor fizik kanunlarını kullanıyoruz, minimum enerji maksimum performance diyor, bir ben sallanıyorum bir benimki diyor. İkisi beraber sallanırlarken de gırmışlar.

Bacım, bu işin raconu ‘zevk almaya bakmak’.
Karantina marantina demicen, elinin altındakini verimli kullanacan.
Her türlü yani, bak tok açın halinden anlamaz.
Deme öyle

Shsjsjsksh
Lan evimde salıncak var, bir kere aklıma gelmedi ya ona yanarım
Kendini adamak başka bir şey.
Bunlar iki salıncak kurar, karşılıklı da sallanır, bak o da olur, ortada bigbang

Bacım, bu işin raconu ‘zevk almaya bakmak’.
Karantina marantina demicen, elinin altındakini verimli kullanacan.
Her türlü yani, bak tok açın halinden anlamaz.
Deme öyle

Ben unumu eledim eleğimi astım benden geçti artık. Kendimi çocuğuma adadım, mutfakta 726237 çeşit yemek deneyip, kızımı balkonda güneşlendiriyorum, bütün gün telefonu saklayıp verimli zaman geçiriyorum evladımla. Yaşlandım be 35 günde

Shsjsjsksh
Bunlar iki salıncak kurar, karşılıklı da sallanır, bak o da olur, ortada bigbang

Tabi onu da anlattı, planlarında varmış, hiç enerji harcamadan iki salıncağı çarpıştırarak yabacaklarmış. Ar ettim arr bacım. Biz ne biliriz, bildiğimiz tek bosisyon var patates çuvalı posisyonu.

Shsjsjsksh
İşte fantezi dünyası yok anacım sende. Halbuki ver alicjaya o salıncağı göklere uçsun. Sallanarak yani. Zirveye çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…