Coronasavar

Aha bu da bizimki idi.
Şimdi helva yapsana.

Helva yapsana ne gız, bir ara "Akıllı tavşan momooğğ" diye şarkı söylüyordu en son 2 yaşında filandı sanırım, dedim "Elf gözlerim neler görüyor, oğluğmm olamazz" hemen açtım Eminem The real slim shady, temizlensin kulakları.

Bizde de erik dalı vardı bir ara.
Ben linkin park la büyütürken çocukları araya halası parazit yapmıştı.

Yine iyi herkesin bebesi bişeyler dinliyor.
Bense çingene doğurmuşym, gayipten sesler duyup oynuyor bazen çamaşır makinesinin ritmine falan dans ediyor. Kendini süpermen zannediyor ayrıca.
Derinden gelen sesi duyabiliyor musunuz

Uyku tulumumu o

Aha afet günlerinde mübarek cuma vakti size bir sarki daha yolluyorum
Sonrasında yasin yollayacağım ona gore. Boy abdestlerinizi alın.
Müslümanlar yasine eslik edecek. Diğerleri de neye inaniyorlarsa gereklerini yerine getirsin.
Birlik ve beraberlige ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde
Selam ve dua ileqhdjkadkaz

Son düzenleme:

Niye korku filmi bebesi gibi bebe yaptın la.
Hayalet gibi geziniyor
Neyseki benimkiler gibi kafasını kapayıp duvardan duvara çakılmıyor
Akıllı bebe.

Senin cocikleri sevdim ne zmn istersen postala
Valla geri gondericem söz

Bir şarkı da benden gelsin o zaman;

Gidem boy abdesti alam, Robertolar rahat koymuyor rüyalarımda. İlaçların yan etkisi herhal.
Lyanna, bu yokluk günlerinde tavsiye ederim benim depresyon haplarını, her gece bir Roberto anam.
Bilinçaltımın pisliğine dayanamayıp uyanıyorum Allah affetsin.

Günaydın ahali. Benim bugün enerjim çok düşük. Dünyanın sonu geldi yorganımın altında bekleyeyim madem hissiyatı ile uzanıyorum. Beni gazlayın, kendime getirin lütfen ajsjkw.

Sana Robertolu rüyamı alıntılayayım geçenlerde gördüğüm:

Roberto murattır.

Oh iyi bari. Muradım geliyo.
Gerçi tam gel(e)meden uyandım, abdest stayla.

Benim Teoman'dan cocugum olmustu ruyamda, adını Ada koymuştuk

Babalık davası açarsan beni şahit olarak çağırabilersin Iyanna bacım, arkandayız. Tabi önce çocuk nere gitti onu bulmak lazım.

Robertolu rüyalar yorumlanır, beleşe el altından Roberto rüyası için tavsiye ve teknik verilir, rüyanızda nasıl Roberto görürsünüz, nasıl Teoman'dan çocuk yaparsınız bunlar hizmet olarak canı sıkılanlara, morali bozulanlara Corona günlerinde tavsiye olarak verilecektir. Gecelerinizi şenlendirin. Lyanna Mormont & Yokuspokus şen bacanaklar rüya pazarlama.

Rüyada çocuğunuz olursa, beleşe şahitlik hizmeti de buna dahildir.

Tövbeler olsun.
Annemi arayayım dedim
Ikimizin de hattı türkcell
Korkunç sesli bir amca konuştu genc yasli demeden evde kalin, evde hayat var falan dedi.
O nasıl seslendirme türkcell?

Eğer iç karartıcı değilse izlerim. Gece tabi :) kasvete mecalim yok şöyan :) about time izlemedim ona bakayım akşam. Eyvallah koç ajajsjsk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…