- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Bende avatara attim ama kimse gormedi ya
Ahahfhah her şey ne kadar masum başlamıştı halbukiFoto mu paylaşıldı diyenleri gördükçe dünyadan bihaber o saf dünyalarına nasıl imreniyorum bilseniz. Burada işler pisleşiyor arkadaşlar, kaçın kurtarın kendinizi.
La durun.
117. Sayfadayım.
Su ana ladarIdrakyollariiltihabi ve @Alicja nin gozlerini kacirdim.
Bir deYokuspokus size baska birini göndermis haberiniz olsun
Öyle Çok da güzel falan değil. *kiskandi
Ben yüz attım ortaya bebeğim, göz kesmez beni gari.
Ya Mune hanım, sizin ruhunuzun güzelliği dışınıza da yansımıştır. Yemeyin şimdi bizi. Paylaşımlarınızı bekliyoruz, baskı yapmak istemeyiz tabi ama ekran görüntüsü de alırız bence. Çünkü bu yılın olayı gibi bir şey olabilir.Parça parça mıpuzzle gibi birleştirince göreceklerinizden korkarsınız, o yüzden halk sağlığı için benim kendimi paylaşmamam yerinde olacaktır, uçuk çıkar, çarpıntı yapar, şeker tansiyon oynar hahahahaha
İnşallah sayı daha fazla artmaz deyip sosyolojik tespitlerimizi yapıp uyuyorduk halbusiAhahfhah her şey ne kadar masum başlamıştı halbuki
Hiçbirinizle konuşmuyorum. Dışlayın beni peki tamam. Taaamm.
Kendi derdimize düşmüşken arada kaynadı desene. Bu arada, sizi pek görmedik online sabah yoktunuz, var mıydınız, siz, hayırdır?
Hayır iki sayfa kitap okuyacaktım bugün, nasıl bırakıp gideyim burayı.
Fotoğraf atacak olanlar atsın yada bir saat belirleyelim böyle olmiycek, biri fotoğraf atacak da göremeyecegim endişesi oldukça yorucu
Sen bize kaslı erkek delisi şirret karılar gemi kemiren şişkö 170 boylu develer dedin biz bir şey dedik mi?
Kenardan kenardan minnoş minnoş konuşuyorduk. Şu an spot ışıklarının altında gibi hissediyorum kendimiİnşallah sayı daha fazla artmaz deyip sosyolojik tespitlerimizi yapıp uyuyorduk halbusi
Saatlerimizi ayarlayalımBen de gidiyorum şimdi. Gece yarısından sonra buluşalım bence.
Çocuksuzlar konuşuyorduBen de gidiyorum şimdi. Gece yarısından sonra buluşalım bence.
Didin, inanmayan 130 sayfa arasın bulsun, didin. İnkar etme şimdiğğ hadi hadi.Ne zaman didim hacıııı
Didin, inanmayan 130 sayfa arasın bulsun, didin. İnkar etme şimdiğğ hadi hadi.
Çocuklular foto şovdan mahrum kalacak. Sabaha anlatırız biz sizeÇocuksuzlar konuşuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?