- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
İki tane göz vardı, böyle üstüne kaş, kirpik falan.Ama yaaa yine kaçırdım
Güzel gözlerdi ama, onu kaçırmışsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki tane göz vardı, böyle üstüne kaş, kirpik falan.Ama yaaa yine kaçırdım
Sizin gözlerinizin hatrına özelden tam metni atıyorum.Ama yaaa yine kaçırdım
Ohoo biz de isterük.O değil de 3nity önceki sayfaları okuya okuya geliyor. Beğenilerinden onu anladım. Şu sayfaya geldiğinden kaçırdıklarını görünce ne hissedecek bilmiyorum. Kendisine tam boy, bikinili fotomu atacağım teselli olarak.
O değil de 3nity önceki sayfaları okuya okuya geliyor. Beğenilerinden onu anladım. Şu sayfaya geldiğinden kaçırdıklarını görünce ne hissedecek bilmiyorum. Kendisine tam boy, bikinili fotomu atacağım teselli olarak.
Yabancı değil ayol ben biliyorum kendisiniLyanna Mormont senin yüzünden stalkerlar dadanmış ya bana
Bi kork diye yapıyoruz.
Idrakyollariiltihabi nı kaçırdım esas ona yapacaktım yapacağımı da neyse. Zalım. Bi daha paylaşsın o.
Diyorum ya duyan geliyor duyan geliyorKonudaki üye sayısı gittikçe artıyor mu bana mı öyle geliyor
Ahahah tamam o zaman. Kocama söyleyeyim de arıza çıkmasın. Çünküm evli bir gadın olmak bunu gerektirir.Yabancı değil ayol ben biliyorum kendisini
Hep senin başının altından çıktı zatenYav sus ben gidince hepiniz paylaşmışsınız hiçbirini görmedim zalımlar.
Hep Idrakyollariiltihabi yüzünden o başlattı
Yok yok AbsolutPromise gerçekten kadın, ben baktım onay verdim.Ahahah tamam o zaman. Kocama söyleyeyim de arıza çıkmasın. Çünküm evli bir gadın olmak bunu gerektirir.
Size özel mesaj atamıyorum, hayırdır? Kaderin bir oyunu mu?Konudaki üye sayısı gittikçe artıyor mu bana mı öyle geliyor
Siz de atacak mısınız? Yoksa tek taraflı bir deşifre mi bu? Ona göre başkasının fotosunu kakalarım ha.Ohoo biz de isterük.
Hahaha, ama yavaş yavaş gösteriyoruz. Daha gizemli olsun. Yarın da burnumu paylaşacağım.Siz atamazsınız ödleksiniz az, anca göz atarsınız, onu da ben atarım kesin. Bi donsuz atmadığım kalır, o da seneye inşallak
DMden yürüyün diyorsunBen başlattım da kimseyi de göremedim lanet olmasın. Paylaşan herkes özelden atsın nama ne. İlk taşı ben attım hakkımdır.