- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Ahhaha
Yoktum ben once kocacimla hali buharladik sonrada elcaazimla hamur yogurdum pogaca yaptim
Şaaapmadik
Sebismedik
Eyvahlar olası. Ya gece goflet krizin tutarsaAnnem yarın yenilerini alacak diye son paket gofretimi yedim
Onu bize atmaz@Astoria nın push up ını bekliyoruz
Paylaş ama mesaj atmazsan arada göremeyiz senin avatarını. Kaynarsın araya.
Elcaaz hamuru pogaca tamamAhhaha
Yoktum ben once kocacimla hali buharladik sonrada elcaazimla hamur yogurdum pogaca yaptim
Şaaapmadik
Sebismedik
Şşş özelden atsana şşş tuvalet kağıdı kullanmıyorum dişiyim ben korkma
Yok bugünkü hakkımı yedim. Yarın akşama kadar yoksunluk krizi yaşamam.Eyvahlar olası. Ya gece goflet krizin tutarsa
O travmayı atlamadık, niye hatırlatıyon ya.Poponu neyle siliyon? Hatırlar mısın bir taharet konusu vardı ekşiye kadar düşen, yeniden tartışalım mı? ajadkasd
Neyse, sen atarsan atarım, yağma yok yemezler bu kez. Maymun götünü pardon, gözünü açtı.
Bekliyorum ben.Attim ki bak son kez geliyoo
Ahahfhaha ulan nightPoponu neyle siliyon? Hatırlar mısın bir taharet konusu vardı ekşiye kadar düşen, yeniden tartışalım mı? ajadkasd
Neyse, sen atarsan atarım, yağma yok yemezler bu kez. Maymun götünü pardon, gözünü açtı.
Bir kontrol etsin bakalım belki evli çocuklu değildir?
Ay teşekkür ederim.YaaaLoreth sen evli çocuklu falan olamazsın Çok tatlısın maşallah
Ay ne güzel kadınlarla konuşuyorum
Kızlar vallahi hepiniz müthişsiniz, benzettiğimiz ünlüler halt etmiş.
Hah gördüm. Plajda. Yiğit gadınların hali de bir başka oluyor cağnım tam yüz veriyoruz biz. Bunlar anca göz, meeh..Attim ki bak son kez geliyoo
Loreth biz sadece gözünü görebildikYaaaLoreth sen evli çocuklu falan olamazsın Çok tatlısın maşallah
Ay ne güzel kadınlarla konuşuyorum
Kızlar vallahi hepiniz müthişsiniz, benzettiğimiz ünlüler halt etmiş.
Biz de sabah hortlayanlarla başka şovlar yaparız o vakitÇocuklular foto şovdan mahrum kalacak. Sabaha anlatırız biz size
Ama bikini vaadim gerçekti. Şuan kalbimi kırdığın için onu normal kot, tshirte çektim.Ya şu an hepinizden nefret ediyorum ajsmsks.Loreth seni de kınıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?