- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ahahah yakında "cam aç" boyutuna geleceğiz hep beraber push up sütyenlerimizi giyipSize özel mesaj atamıyorum, hayırdır? Kaderin bir oyunu mu?
Siz de atacak mısınız? Yoksa tek taraflı bir deşifre mi bu? Ona göre başkasının fotosunu kakalarım ha.
Hahaha, ama yavaş yavaş gösteriyoruz. Daha gizemli olsun. Yarın da burnumu paylaşacağım.
Bir foto paylaşmaz mıydınız?Yımırtaya can veren Rabbim, topiktekileri safi çeneden mi yarattın24 saati bulmayan topik hangi ara yüz küsür oldu
Rabbim çene kaslarınıza zeval vermesin deyip kaçarım
Haha onu biliyoz ayol, ya lezbikse ya bi ise? Ben beyime bunun hesabını nasıl veririmYok yokAbsolutPromise gerçekten kadın, ben baktım onay verdim.
Ben başlattım da kimseyi de göremedim lanet olmasın. Paylaşan herkes özelden atsın nama ne. İlk taşı ben attım hakkımdır.
Ben sana özelden elimin bir işareti yapar halini atacağım eğer bana yüzünü atmazsan gadın. Haberin olsun.
Bakayım ayarlara hemen. Rica ederim şu sizli bizli konuşmaya bir son verelim kuzum.Size özel mesaj atamıyorum, hayırdır? Kaderin bir oyunu mu?
Siz de atacak mısınız? Yoksa tek taraflı bir deşifre mi bu? Ona göre başkasının fotosunu kakalarım ha.
Hahaha, ama yavaş yavaş gösteriyoruz. Daha gizemli olsun. Yarın da burnumu paylaşacağım.
Haha onu biliyoz ayol, ya lezbikse ya bi ise? Ben beyime bunun hesabını nasıl veririm
Yalnız benim stalk yeteneklerim o kadar zayıf ki ben onu bulamadım
Ben yüz attım ortaya bebeğim, göz kesmez beni gari.Ooo yüz çok fazla yüz aşırı göz atsam sjwjenekd
Ahahah yakında "cam aç" boyutuna geleceğiz hep beraber push up sütyenlerimizi giyip
Ben yüz attım ortaya bebeğim, göz kesmez beni gari.
Öyle daha seksi oluyo ama. Aman tamam ya, bekleme yapma hacı, hadi koş bir bak ayarlara hemen gel.Bakayım ayarlara hemen. Rica ederim şu sizli bizli konuşmaya bir son verelim kuzum.
Parça parça mıBir foto paylaşmaz mıydınız?
AçtımÖyle daha seksi oluyo ama. Aman tamam ya, bekleme yapma hacı, hadi koş bir bak ayarlara hemen gel.
Aha taş geldi bana.
Gene kim foti attı da kaçırdım ya huuff 10 sn koyuyosunuz bakamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?