• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bürütüzzz Allah sizi. Neyse. Pişman değilim, benim değil mi gösterdim oh, göstermeyenler düşünsün. Bin kere olsa gene gösteririm; neden, çünkü akıllanmam. :KK70:

Kıyamam öyle deme :KK70: tamam atarız söz ama şu an takip edemiyorum bir anda telefon elimden gidebilir kaldıramadan süre dolar molar 🥴

Forum geneline hayatta atmam :KK70:
Demin de dedim kurtlar sofrası burası :KK70:

İnsan burada gardaşını da uyarır "Night bacım burası gurtlar söfrası, yırtık dondan çıkar gibi atlama ortaya" diye. Ama görüyorum kiğğğ, herkess kendine kuzuu. Bizi gaparlarsa nolcak? Allahtan etim yenmiyor zehirli. Bataklık gurbağsı gibi gadınım kim dalaştıyla benle "Vihh kız bu edepsizle baş edemem ben" dedi kaçtı Allah'ıma şükürler olsun.

İnsan burada gardaşını da uyarır "Night bacım burası gurtlar söfrası, yırtık dondan çıkar gibi atlama ortaya" diye. Ama görüyorum kiğğğ, herkess kendine kuzuu. Bizi gaparlarsa nolcak? Allahtan etim yenmiyor zehirli. Bataklık gurbağsı gibi gadınım kim dalaştıyla benle "Vihh kız bu edepsizle baş edemem ben" dedi kaçtı Allah'ıma şükürler olsun.
Kız laps diye koymuşsun, bir şey demeye kalmadı :D

O değil de 3nity 3nity önceki sayfaları okuya okuya geliyor. Beğenilerinden onu anladım. Şu sayfaya geldiğinde kaçırdıklarını görünce ne hissedecek bilmiyorum. Kendisine tam boy, bikinili fotomu atacağım teselli olarak.

Son düzenleme:
Back