- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Forum geneline hayatta atmamAt ben merak ediyorum seni.
Ben de gecenin ilerleyen saatlerinde birkaç foto daha paylaşabilirim
atamazlar ödlek bunlar anca göz anca burun
dedi ve koşarak kaçtı
Kudra yiğidin malı meydandadır, Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacaksın, madem Türksün göster ürksün.Kudra cicim ben senden hiç tereddüt etmeden bir fotoğraf beklerdim doğrusu, koşarak uzaklaşman beni şaşırttı
Ahaha ben de gösteririm kız şaka yapıyom. Gizli saklımız yok şükür. Tanıyan da çıkabilir, no prollem.Bürütüzzz Allah sizi. Neyse. Pişman değilim, benim değil mi gösterdim oh, göstermeyenler düşünsün. Bin kere olsa gene gösteririm; neden, çünkü akıllanmam.
Bürütüzzz Allah sizi. Neyse. Pişman değilim, benim değil mi gösterdim oh, göstermeyenler düşünsün. Bin kere olsa gene gösteririm; neden, çünkü akıllanmam.
Gece geç saatte gelin size foto şov yapayımKudra cicim ben senden hiç tereddüt etmeden bir fotoğraf paylaşmanı beklerdim doğrusu, koşarak uzaklaşman beni şaşırttı
Forum geneline hayatta atmam
Demin de dedim kurtlar sofrası burası
Bu arada ben seni gördüm bir stalk sonucu ama çaktırmayayım belki rahatsız olursun diye düşündümAhaha ben de gösteririm kız şaka yapıyom. Gizli saklımız yok şükür. Tanıyan da çıkabilir, no prollem.
Bu arada ben seni gördüm bir stalk sonucu ama çaktırmayayım belki rahatsız olursun diye düşündüm
Gece geç saatte gelin size foto şov yapayım
Ahaha bildiğin stalker bildiğin sapıkBu arada ben seni gördüm bir stalk sonucu ama çaktırmayayım belki rahatsız olursun diye düşündüm
Sizi gözlerimle tanıştırayım o zaman, gerisini paintte filan siz çizersiniz artık. 1 dk süreniz var, baktınız baktınız.
Size ayrılan sürenin sonuna geldik. Benim gözümün de kime ne faydası olacaktıysa artık, eksik kalsın.Herkes faydalansın alalım hemen şöyle
Kız laps diye koymuşsun, bir şey demeye kalmadıİnsan burada gardaşını da uyarır "Night bacım burası gurtlar söfrası, yırtık dondan çıkar gibi atlama ortaya" diye. Ama görüyorum kiğğğ, herkess kendine kuzuu. Bizi gaparlarsa nolcak? Allahtan etim yenmiyor zehirli. Bataklık gurbağsı gibi gadınım kim dalaştıyla benle "Vihh kız bu edepsizle baş edemem ben" dedi kaçtı Allah'ıma şükürler olsun.
Kız laps diye koymuşsun, bir şey demeye kalmadı
Çıkarır masaya vururum diyorsun fotoğrafımıHuyumdur laps diye koyarım.
Ama yaaa yine kaçırdımSizi gözlerimle tanıştırayım o zaman, gerisini paintte filan siz çizersiniz artık. 1 dk süreniz var, baktınız baktınız.
Çıkarır masaya vururum diyorsun fotoğrafımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?