- 11 Aralık 2018
- 40.439
- 251.220
- 598
Profile konursa mesaj yazdıkları her başlıkta görünürler. Burada kendi aramızda şaapıyoruzŞapşikler koyun profile herkes görsün sonra kaldırınkoy sil olmaz ki öyle
Olm 3-5 dakka mesaj yazmasınlar. Bi de kim dikkat etcek profil fotosuna ğç dakkadaProfile konursa mesaj yazdıkları her başlıkta görünürler. Burada kendi aramızda şaapıyoruz
Kurtlar sofrası burası. Aktif bir başlıkta mesaja denk gelip iki gözden soyağacı çıkarıp forumun ortasında ifşa ederler burada. Hey yavrum heeyyy.Olm 3-5 dakka mesaj yazmasınlar. Bi de kim dikkat etcek profil fotosuna ğç dakkada
Ama ayni foto bu olmaz ki yeni foto at bence
Nasıl yani tuvalete telefonla gitmiyor musun sen? Oyun falan?Telefonu elimden bırakamıyorum tuvalete gideceğim. Her an biri daha gösterir diye ayrılamıyorum
Kurtlar sofrası burası. Aktif bir başlıkta mesaja denk gelip iki gözden soyağacı çıkarıp forumun ortasında ifşa ederler burada. Hey yavrum heeyyy.
Telefonumda oyun yok. Bir de yasaklandım kendime telefonla gitmeyi. Dönüş yolunda iki defa merdivenlerden düştüm sırf telefona bakmaya devam edeyim diyeNasıl yani tuvalete telefonla gitmiyor musun sen? Oyun falan?
Eveeet tuvalet alışkanlıklarımıza da konu geldiğine göre ahfhahaTelefonumda oyun yok. Bir de yasaklandım kendime telefonla gitmeyi. Dönüş yolunda iki defa merdivenlerden düştüm sırf telefona bakmaya devam edeyim diye
demirden korkuyosan trene binmicen bacı kalfa. Öyle kaçak göçek olmaaaz.
Aslanımsın be, yürrü be koçumsun Kudra. Hadi atsınlar tüm yüz. Hadi!!111!1 Konuş bacım konuş ağzını yerim.
(Çinli gibi değil yanlış anlaşılmasın yine)
Senden gayrı fotoğraf paylaşan olmadı.Bulaşıkları diziyordum. Ne kaçırdım?
At ben merak ediyorum seni.Senden gayrı fotoğraf paylaşan olmadı.
Night bizi gazlıyor tüm yüz atalım diye
atamazlar ödlek bunlar anca göz anca burun
dedi ve koşarak kaçtı
Kudra cicim ben senden hiç tereddüt etmeden bir fotoğraf paylaşmanı beklerdim doğrusu, koşarak uzaklaşman beni şaşırttıatamazlar ödlek bunlar anca göz anca burun
dedi ve koşarak kaçtı
Bi ara karşılıklı şeederiz üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?