Coronasavar

Yarim kilo sarma sardim bide pisiyo mercimek corbasi ve portakalli kek menum bu

Sagol tatlis baktm sen varsin geldimmm diger pek tanidik arkadas goremedim ama tanisiriz karantina nasjl gidiyo

Gel tabii corona başlığını geyiğe çevirmeyelim diye bizi buraya kilitlediler :)) benim için çok farkı yok herzamanki durumdan senin için zor olmalı

Gel tabii corona başlığını geyiğe çevirmeyelim diye bizi buraya kilitlediler :)) benim için çok farkı yok herzamanki durumdan senin için zor olmalı
cok zorlaniyorumm beni taniyosun

cok zorlaniyorumm beni taniyosun

Alışıksın gezmeye gezmeyince ne haldesin düşünemiyorum
Ben zaten kırk yılın başı parka çıkartıyordum kızımı onun dışında evdeydim hep. Şimdi hava da soğuk karantina olmasaydı da çıkmazdık :)
Arada yine de hevesleniyorum dışarıya çöp indirip rahatlıyorum

Benim şuna benziyorum diyebileceğim biri bile yok küçüklüğümden beri benzettikleri onlarca kişi var ama sorun şu ki o Kişilerin hiçbiri birbirine benzemiyor
Çocukken Ebru Gündeş'in ilk çıktığı zamana benzetirlerdi, çok şükür artık benzerliğim kalmadı
Bir ara da Asuman Krause'ye benzetirlerdi, bak öyle kalsam çogzel olurdu ahhah

Buradaki bir konudan sonra kendisinden soğumuş olsamda tarhana çorbası yaptım bugün.
Eşim köfte yapıyor yanına salata oldu bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…