Ben kendim için direk nakil düşünüyorum yüz naklinden başlıcamMemintolara bende silikonu bassam, ben de balık gibi olurum. Şuan balon balığı gibi ama sönük balon balığı... İki çocuk emzirince... Ay ne diyom ben ya. Serenay diyorum; bütün gün spor salonlarında, estetikçilerde... İkisinin balığa çevirmeyeceği kadın yok.
Sen de Tülin Özen olabilir misin?Ayyy ben de kızıl dedim ama ne alaka acaba. Nickle mi profil resmi ile mi çağrıştırıyor acaba
Bir insana güzel diyebilmem için öyle aval aval bakmaması gerekiyor en başta. Kızın boş bakışlarından, vücuduna inemedim, o yüzden vücudunun o bölümü yorumsuz. (idrak hanım, yoksa ilk kavgamızı edecek miyiz?Degil mi?
Ben beğeniyorum ya.
Soğuk falan geçiniz efenim
Boy, pos, endam, olmuş o
Doktorcum sen ne olacaksin büyüyünce?Ben kendim için direk nakil düşünüyorum yüz naklinden başlıcam
Kdjdjs ben daha çok etrafımı erkekler sarsın istiyorum fkdkdkd ürolog dermişim bakDoktorcum sen ne olacaksin büyüyünce?
Plastik cerrahi ye ne dersin
Astoria beni gördü, fotoğrafımdan bu hanıma benzettiydi geçen sene (Tabi saçlar daha koyu renk, gözler kahve, şimdi kilo da aldık):
Lyanna Mormont da fotoğrafımı görenlerden, 3nity da görenlerden, farklı farklı açılardan gördünüz hep.
Kime benziyom ben?
Oğlum sizler geliştirilmemiş vs meleklerimisinizAstoria beni gördü, fotoğrafımdan bu hanıma benzettiydi geçen sene (Tabi saçlar daha koyu renk, gözler kahve, şimdi kilo da aldık):
Lyanna Mormont da fotoğrafımı görenlerden, 3nity da görenlerden, farklı farklı açılardan gördünüz hep.
Kime benziyom ben?
Astoria beni gördü, fotoğrafımdan bu hanıma benzettiydi geçen sene (Tabi saçlar daha koyu renk, gözler kahve, şimdi kilo da aldık):
Kime benziyom ben?
Beğenmedim butonuna elim bir gitti ama kıyamadım. =))Ben kendim için direk nakil düşünüyorum yüz naklinden başlıcam
Uuuu beybi!Astoria beni gördü, fotoğrafımdan bu hanıma benzettiydi geçen sene (Tabi saçlar daha koyu renk, gözler kahve, şimdi kilo da aldık):
Kime benziyom ben?
Beğenmedim butonuna elim bir gitti ama kıyamadım. =))
Tövbe ya. Sizinle sonra, daha ciddili bir zamanda ayrıca ilgileneceğim Vander hanım.
Uuuu beybi!
Oğlum sizler geliştirilmemiş vs meleklerimisiniz
Aa hakikaten ha. Kim ki bu?Astoria beni gördü, fotoğrafımdan bu hanıma benzettiydi geçen sene (Tabi saçlar daha koyu renk, gözler kahve, şimdi kilo da aldık):
Kime benziyom ben?
Ay rahatldım allajtan aynı anda 25 olma ihtimalimiz yok dkdkdk hedef aynı yaş grubu olacaktı dkkddPek benzemiyorum ben artık, 20li yaşlarımda benziyordum, andırıyordum ama. Astoria 25-26 yaş fotolarımı görenlerden. :)
Bir insana güzel diyebilmem için öyle aval aval bakmaması gerekiyor en başta. Kızın boş bakışlarından, vücuduna inemedim, o yüzden vücudunun o bölümü yorumsuz. (idrak hanım, yoksa ilk kavgamızı edecek miyiz?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?