• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Memintolara bende silikonu bassam, ben de balık gibi olurum. Şuan balon balığı gibi ama sönük balon balığı... İki çocuk emzirince... Ay ne diyom ben ya. Serenay diyorum; bütün gün spor salonlarında, estetikçilerde... İkisinin balığa çevirmeyeceği kadın yok.
Ben kendim için direk nakil düşünüyorum yüz naklinden başlıcam

Degil mi?
Ben beğeniyorum ya.
Soğuk falan geçiniz efenim
Boy, pos, endam, olmuş o 🤣
Bir insana güzel diyebilmem için öyle aval aval bakmaması gerekiyor en başta. Kızın boş bakışlarından, vücuduna inemedim, o yüzden vücudunun o bölümü yorumsuz. (idrak hanım, yoksa ilk kavgamızı edecek miyiz? :KK8:)

Astoria Astoria beni gördü, fotoğrafımdan bu hanıma benzettiydi geçen sene (Tabi saçlar daha koyu renk, gözler kahve, şimdi kilo da aldık):
c66a3f1cb163e612b100290cd6410865

Lyanna Mormont Lyanna Mormont da fotoğrafımı görenlerden, 3nity 3nity da görenlerden, farklı farklı açılardan gördünüz hep.
Kime benziyom ben?

Astoria Astoria beni gördü, fotoğrafımdan bu hanıma benzettiydi geçen sene (Tabi saçlar daha koyu renk, gözler kahve, şimdi kilo da aldık):

Lyanna Mormont Lyanna Mormont da fotoğrafımı görenlerden, 3nity 3nity da görenlerden, farklı farklı açılardan gördünüz hep.
Kime benziyom ben?

Içeride de bir kız var
Azıcık genç senden ama ona 🤣
Dur bulayım
Diziyi izlemeyince 🤦🏻‍♀️

Kime benziyom ben?
Oğlum sizler geliştirilmemiş vs meleklerimisiniz

Kime benziyom ben?

Hafiften uzakdoğulu havası var bence sende.

Ben kendim için direk nakil düşünüyorum yüz naklinden başlıcam
Beğenmedim butonuna elim bir gitti ama kıyamadım. =))
Tövbe ya. Sizinle sonra, daha ciddili bir zamanda ayrıca ilgileneceğim Vander hanım.

Kime benziyom ben?
Uuuu beybi!

Beğenmedim butonuna elim bir gitti ama kıyamadım. =))
Tövbe ya. Sizinle sonra, daha ciddili bir zamanda ayrıca ilgileneceğim Vander hanım.

Uuuu beybi!

şaka yapıyorum be
hem jdjjsk benim gözlerim manasız şekilde hafif çekik bir kerem
Kendinize gelin ayyyyyy

Bir insana güzel diyebilmem için öyle aval aval bakmaması gerekiyor en başta. Kızın boş bakışlarından, vücuduna inemedim, o yüzden vücudunun o bölümü yorumsuz. (idrak hanım, yoksa ilk kavgamızı edecek miyiz? :KK8:)

Ben aşağıdan yukarı çıkıyorum sanırım 🤣
Arkadaşlar güzel diyince barbie algısından öteye gidemiyorum
Serenay güzel de, arkadaşım olmazdi.
Ezgi molayı tercih ederdim mesela..🤣

Back