• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Şunu anladım ki oyuncuların gerçek isimlerini hiç bilmiyormuşum, idraki her benzetilen isimde Google amcaya müracaat ettim kimdir bu diye 😅

Naime deseniz hâlbuki hemen tanıyacağım 🥴

Bende o bile yok. İsimleri de bilmiyorum karakterleri de. Açıp bakınca haa buymuş diyorum. Tv izlememenin dezavantajları.

Yüzüne bakmıcam ki dkkddk fizik
Ciddi anlamda yuz hattını çok soğuk buluyorum ama karının fiziği iyi(benımki hep kötü)
Aman hep estetik, hep makyaj. Ayrıca Serenay soğuk nevalesini kim ne yapsın, sizin muhabbetin yarısı var mı acaba kendisinde? (benden ne biçim, ne mikemmel yaşam koçu olurdu bence ya :confused: )

Senenay güzel mi laaaa? Ay çıldıriciğim.

Ficudu güzel fücudu, balık gibi kız. Ağzı accık büyük bence, Allah affetsin biraz joker ifadesi var gibi geliyor o da algılarımdan sanırım. Benim ağzım küçük. Dobişko olunca yanaklar bastırıyor kenardan tabi. :/

Ficudu güzel fücudu, balık gibi kız. Ağzı accık büyük bence, Allah affetsin biraz joker ifadesi var gibi geliyor o da algılarımdan sanırım. Benim ağzım küçük. Dobişko olunca yanaklar bastırıyor kenardan tabi. :/
Memintolara bende silikonu bassam, ben de balık gibi olurum. Şuan balon balığı gibi ama sönük balon balığı... İki çocuk emzirince... Ay ne diyom ben ya. Serenay diyorum; bütün gün spor salonlarında, estetikçilerde... İkisinin balığa çevirmeyeceği kadın yok.

Back