Serenayla dkdkdd karşılaştırma istersenHobbitler çirkin mi laaaa? Nasıl sevimli, nasıl tatlılar. Alla alla!
Moralim çok bozuk acilen para bulmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serenayla dkdkdd karşılaştırma istersenHobbitler çirkin mi laaaa? Nasıl sevimli, nasıl tatlılar. Alla alla!
Yok ya Serenay'ın yüz hatları soğuk. Hazal daha bizden daha sıcak bir tip.
Sende de bir Burçin Terzioğlu, bir Vildan Atasever hatları var bence
Yok annem ben de kimseye benzemiyorum ama olumlu anlamda değil ahafhO da kötü hepınız mı fjjddjdj guzelsiniz pof ya neyse çocuklarınız dkkdkdk o guzellığı yok eder tek umudum
Senenay güzel mi laaaa? Ay çıldıriciğim.Serenayla dkdkdd karşılaştırma istersen
Moralim çok bozuk acilen para bulmalıyım
Yahu olur mu sen örnek anne ol asıl ben yurumeliyim asıl ben@Astoria nın profil fotoları kendisi mi? Öyleyse iki çocuklu, hetero halimle ben bile yürümeyi bir düşünebilirim kendisine.
Şunu anladım ki oyuncuların gerçek isimlerini hiç bilmiyormuşum, idraki her benzetilen isimde Google amcaya müracaat ettim kimdir bu diye
Naime deseniz hâlbuki hemen tanıyacağım
Heee niye kdkdkd 3 tane memen mi varYok annem ben de kimseye benzemiyorum ama olumlu anlamda değil ahafh
Huop müstakbel eltimi yedirmem ben. Gül gibi nişanlısı var onun peheyy.Yahu olur mu sen örnek anne ol asıl ben yurumeliyim asıl ben
Bana da push uplu sutyen giyer belkim fjjdjdk deneyecegız
Yüzüne bakmıcam ki dkkddk fizikSenenay güzel mi laaaa? Ay çıldıriciğim.
Elti mi? Fjjdjdjdjdkjd yoğsam sen de mi uokluktan kurtuldun bana bir şeyler oluyorHuop müstakbel eltimi yedirmem ben. Gül gibi nişanlısı var onun peheyy.
Senenay güzel mi laaaa? Ay çıldıriciğim.
Ege Kökenli benceNedense @Astoria 'dan hep bir Hazal Kaya elektriği alıyorum ben.
Aman hep estetik, hep makyaj. Ayrıca Serenay soğuk nevalesini kim ne yapsın, sizin muhabbetin yarısı var mı acaba kendisinde? (benden ne biçim, ne mikemmel yaşam koçu olurdu bence ya )Yüzüne bakmıcam ki dkkddk fizik
Ciddi anlamda yuz hattını çok soğuk buluyorum ama karının fiziği iyi(benımki hep kötü)
Senenay güzel mi laaaa? Ay çıldıriciğim.
Ege Kökenli bence
Memintolara bende silikonu bassam, ben de balık gibi olurum. Şuan balon balığı gibi ama sönük balon balığı... İki çocuk emzirince... Ay ne diyom ben ya. Serenay diyorum; bütün gün spor salonlarında, estetikçilerde... İkisinin balığa çevirmeyeceği kadın yok.Ficudu güzel fücudu, balık gibi kız. Ağzı accık büyük bence, Allah affetsin biraz joker ifadesi var gibi geliyor o da algılarımdan sanırım. Benim ağzım küçük. Dobişko olunca yanaklar bastırıyor kenardan tabi. :/
Degil mi?Senenay güzel mi laaaa? Ay çıldıriciğim.