- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Nedense Astoria 'dan hep bir Hazal Kaya elektriği alıyorum ben.Hadi herkes kimi nasıl canlandırdığını yazsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedense Astoria 'dan hep bir Hazal Kaya elektriği alıyorum ben.Hadi herkes kimi nasıl canlandırdığını yazsın
Şunu anladım ki oyuncuların gerçek isimlerini hiç bilmiyormuşum, idraki her benzetilen isimde Google amcaya müracaat ettim kimdir bu diye
Naime deseniz hâlbuki hemen tanıyacağım
Ayy ben çok beğeniyorum o kadını çok tatlı
Onalrın tipini demedim yahu. Konuşma, mimik, fiziksel hareketler falan ahsjsjs. Tip algı eke :)
Nejat İşler'in kaslı zamanlar olmaz mı?Arnold olsun ne olsun aa, oyunculuğu iyi olsun diye şey ettik. Behlül olsun da Baba Vangayı Kıvanç'a nasıl oynatalım?
Beni de benzettikleri biri var da söylemek istemiyorum şu an zaten tanımanız çok zor
Guzel bir karıya benzetmesinler yeterli dkdkdkBeni de benzettikleri biri var da söylemek istemiyorum şu an zaten tanımanız çok zor
Niyeyse senin saçların kızıl diye düşünüyorum niye ben de bilmiyorum ahsjsjs.
Bende sanki hep beraber bir kafede oturuyormuşuz hissiyatı varAy ben hepinizi merak ediyorum, aslında hiç huyum değildir ama. Corona beni size daha bir yakınlaştırdı.
Virüs geçene kadar bence birbirimize açılacağız kızlar, gizli kimlik filan hak getire.
Guzel bir karıya benzetmesinler yeterli dkdkdk
Üzülürüm çünkü oğlum ya
Hiç mi yok böyle hobbite benzeyen
Mecbur astoria yuruyecem
Ayyy ben de kızıl dedim ama ne alaka acaba. Nickle mi profil resmi ile mi çağrıştırıyor acabaYok saçlarımın rengini hayatımda hiç değiştirmedim bildiğin koyu kahve hep, bazen çikolata kahve oldu
Hobbitler çirkin mi laaaa? Nasıl sevimli, nasıl tatlılar. Alla alla!Guzel bir karıya benzetmesinler yeterli dkdkdk
Üzülürüm çünkü oğlum ya
Hiç mi yok böyle hobbite benzeyen
Yok ya Serenay'ın yüz hatları soğuk. Hazal daha bizden daha sıcak bir tip.
O da kötü hepınız mı fjjddjdj guzelsiniz pof ya neyse çocuklarınız dkkdkdk o guzellığı yok eder tek umudumHahahahah öyle aşırı güzel bir kadın değil evet normal sıradan bi tip
Ayyy ben de kızıl dedim ama ne alaka acaba. Nickle mi profil resmi ile mi çağrıştırıyor acaba
Nejat İşler'in kaslı zamanlar olmaz mı?
Eline içkisini alıp aşırı güzel karamsara bağlar iç kurutur bence
Astoria nın profil fotoları kendisi mi? Öyleyse iki çocuklu, hetero halimle ben bile yürümeyi bir düşünebilirim kendisine.Mecbur astoria yuruyecem
Bu bilgi iyi oldu