• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ben de normalde sanki her gün geziyormuşum gibi dışarıya heveslendim balkondan acıklı acıklı bakıyorum

Benim kurs kaldı ya ona bozuğum baya aslında. Bu haftadan sonra devam da diyebilir, daha kalsın da diyebilir hoca. Tablo bu kadar genişlemezden önce "Bir haftalık ara verelim, sonrasında duruma göre karar alırız" filan demişti. Ben de yeni yeni çıkıyorum depresyonumdan cidden hani böyle ağzıma sakız gibi oluyor da, her sene benim malum olur bahar geçişinde bi azar, evden çıkasım gelmez, kendimi motiveyle çıkarırım bi coşarım filan. O sekteye uğradı bir miktar, bisikletle gidip geliyordum, işte tek çıkayım dedim o da sıkıcı... Kaldık yarım. Bakalım.

Only god can judge me yazıyormuş bold italik :KK53:
s-7ee0227cdc7d7d5d30fdade951e0fbea40920b8c.jpg

Benim kurs kaldı ya ona bozuğum baya aslında. Bu haftadan sonra devam da diyebilir, daha kalsın da diyebilir hoca. Tablo bu kadar genişlemezden önce "Bir haftalık ara verelim, sonrasında duruma göre karar alırız" filan demişti. Ben de yeni yeni çıkıyorum depresyonumdan cidden hani böyle ağzıma sakız gibi oluyor da, her sene benim malum olur bahar geçişinde bi azar, evden çıkasım gelmez, kendimi motiveyle çıkarırım bi coşarım filan. O sekteye uğradı bir miktar, bisikletle gidip geliyordum, işte tek çıkayım dedim o da sıkıcı... Kaldık yarım. Bakalım.

Devam etmez muhtemelen durumlar iyi görünmüyor pek :(

Ahhaha ben de niye beni beğenmiyor musun diyecektim :D

Şimdi arkadaş dövmelerine laf etmeyelim, bizim de öyle bir niyetimiz var çünküm :D :D

Ayı gibiler derken fiziken ise sıkıntı yok, karakter olaraksa bilemedim. Doktor deyince benim beyin error veriyor niyeyse, kesin bilinçaltımda bir sıkıntı var :D

Fiziken de karakter olarak da ayı gibiler. 3ü bir araya gelince kendimi buharlaştırmak suretiylen ortamdan yok edesim geliyor. Recep İvedik gibi "böhöhöhöheaaaa" sesleri geliyor içeriye gittiğimde, ayı boğazlıyorlar sanki. 😂

Dövme de Sons of Anarchy dizisindeki dövme. Ayrıca motorları var hepsinin 😂 Karantina öncesi grupları vardı, her hafta toplanırlardı bir yerde. Bazen eşli buluşuyorlardı, off. 🤦🏻‍♀️ Anlatsam roman olur.

Bire kadar uyuttun seni nimetten sandım
Elalemin kocası köpük banyosunda şaapsın
Sen daha kıçını yerinden kaldıramadın
Kemalim yapmaz dedim anlamadın mı?

Ne bir çiçek ne romantizm
Çekyata uzandın iyice göbeklendin
Nedir ki bire kadar uyuttun
Kemalim Yapmaz dedim anlamadın mı?

Kalk iki tane soğan doğra
Bileyim, bu iyi bir koca
Eninde sonunda uyanırım nasılsa

Komünist mi feminist mi bilemedim
Uydurma hızına yetişemedim
Kocaları gömdü durdu eğleyemedim
Aşık idrak soyler, söyler de durur.

Bir azmanı, bir kocası olsaydı derdi
Yetmedi kaynanası anası gerdi
Bu kız aklını nasıl korusun
Aşık Idrak söyler, söyler de durur

Ahshajkfs
Ben de sana yazdım bacim
Bir dahakine akrostiş yapacağım.

Fiziken de karakter olarak da ayı gibiler. 3ü bir araya gelince kendimi buharlaştırmak suretiylen ortamdan yok edesim geliyor. Recep İvedik gibi "böhöhöhöheaaaa" sesleri geliyor içeriye gittiğimde, ayı boğazlıyorlar sanki. 😂

Dövme de Sons of Anarchy dizisindeki dövme. Ayrıca motorları var hepsinin 😂 Karantina öncesi grupları vardı, her hafta toplanırlardı bir yerde. Bazen eşli buluşuyorlardı, off. 🤦🏻‍♀️ Anlatsam roman olur.
Arkadaşımla boğuşurken burnum çatladı benim :D

Şimdi bütün sosyal medya hesaplarımı ve cv'mi gönderiyorum astoria, uygun adayları bekliyorum. Gerekirse referans verebilirim. Esnek çalışma saatlerine uygunum ahhahs

Bire kadar uyuttun seni nimetten sandım
Elalemin kocası köpük banyosunda şaapsın
Sen daha kıçını yerinden kaldıramadın

Ne bir çiçek ne romantizm
Çekyata uzandın iyice göbeklendin
Nedir ki bire kadar uyuttun
Kemalim Yapmaz dedim anlamadın mı?

Kalk iki tane soğan doğra
Bileyim, bu iyi bir koca
Eninde sonunda uyanırım nasılsa

Sen de ne dertli çıktın kardeş iyice ozana bağladın. Vah benim İdrakım bacım. Kız bir geleyim oralara, seni yanıma alıp götüreceğim, kocan evde oğluşa baksın en az bir hafta bende tatil yap, denizde çim, seni ormanlara yeşilliklere salayım, denizlerde havuzlarda çimdireyim, manzaralı yemeklere çıkarayım bi default ayarlarına dön.

Arkadaşımla boğuşurken burnum çatladı benim :D

Şimdi bütün sosyal medya hesaplarımı ve cv'mi gönderiyorum astoria, uygun adayları bekliyorum. Gerekirse referans verebilirim. Esnek çalışma saatlerine uygunum ahhahs

Skype'tan super push up meme dekoltesi verebilecek misin, bunlar önemli. Ayrıca karantina bitince eşli olan buluşmalara katlanabilecek misin falan sana psikolojik testler yapmamız gerekecek.

Back