Kimileri sırtının ağrımasını sever bebeyim
Ahahfha ne bileyim bazı anlarda fark etmiyordur yani masa ağrısı, halı yanığı falan.
Açıklama içinAlicja 'ya dönüyoruz.
Tam sit-com çiftisinizBiz hali hazırda tosundan dolayı biraz tripliyiz bu gece. Kendisi civarımda çekirdek çitleyerek film izliyor. Oğlan uyuyor.
Bi de beraber izlemeye söz verdiğim filmi bugün tek başıma izledim "Hayınn"a bağladı da tribaliz ikimiz de birbirimize. Sana çantadan nah çıkaran, arabanın anahtarı diye cebinden çıkardığı nahı uzatan kişiler arasında hayınlık kelime mi allasen?
Menopoza girmeye bakın bu fikri düşünecegım aa evlenemezsek ama djdjdjdj hani partner degısıklıklerı yapıp en sonBiz "Evlenemezsek birbirimizle evleniriz" dedik evlendik.
İlla detay mı verelim sırtla ne ilgisi var
Ay deme öyle, 3 arkadaşımla aynı muhabbeti yapıyoruzBiz "Evlenemezsek birbirimizle evleniriz" dedik evlendik.
Survivor parkuru, bayrağı kaldırabiliyorsan hala, evet diyorsun
Biz "Evlenemezsek birbirimizle evleniriz" dedik evlendik.
Her evde bir mezdekeci var demek ki, bizim evde de benim
Ay hiç aklıma gelmedi, nasıl gelmez şok içindeyim şu an
Karantina beni ne hale getirmiş
Tosun ve türevlerini hep duyduğum için kaale almazdım benBiz hali hazırda tosundan dolayı biraz tripliyiz bu gece. Kendisi civarımda çekirdek çitleyerek film izliyor. Oğlan uyuyor.
Bi de beraber izlemeye söz verdiğim filmi bugün tek başıma izledim "Hayınn"a bağladı da tribaliz ikimiz de birbirimize. Sana çantadan nah çıkaran, arabanın anahtarı diye cebinden çıkardığı nahı uzatan kişiler arasında hayınlık kelime mi allasen?
Yedeklemiş yaAy deme öyle, 3 arkadaşımla aynı muhabbeti yapıyoruz
Röbdeşambrsız diyerek night'a malzeme verdiğinin farkındasın değil mi?Her evde bir mezdekeci var demek ki, bizim evde de benimröbdesambrsız ama
Evlenmeeee beeee sevgılın olsunYa harbiden simdi geriye bakiyorum da, ne geri zekalilik ya. Yok isteme, yok nisan, yok kina,.. yok zikkimin kökü....
Bir daha evlenirsem sadece nisani kutlamak için restoranda yemek yenilir iki aile, ardindan nikah/arkadaslar ile eglence ve kapanis olur. Buna özenenler var bide hiç anlamiyorum. Nisan bohçasini, nisan alis verisine özenilirmi yaa????
Geçenlerde instada sey gördüm, çeyiz kolileri. Yani kutunun üstünde senin ile sevdiceginin isimleri yaziyor. Millette buna para harciyor. Foto yolluyorlar sonrada, bir oda dolu 30-40 kutu felan.
O kadar kutuyu sonradan napacaniz siiizz? Ekolojiye zarar ne oluyoorr?
Yok yok, gerçekten bizim insanimiz dünyada degil, marsta yasiyor.
Kabullenmiş olacağını sanmıyorum yakın bir zamanda
Adam evlenip boşanmıştı. Ve boşanma nedenleri bariz cinsellikti. Buna rağmen hala karşı cinsle çıkmaya çalışması çok tuhaf
Her evde bir mezdekeci var demek ki, bizim evde de benimröbdesambrsız ama
Ahaha ama hepsiyle bir 10-15 sene payımız var. O zamana ne olur kimbilirYedeklemiş yastokçu musun kızım
No no no.Röbdeşambrsız diyerek night'a malzeme verdiğinin farkındasın değil mi?
Alicja da böyle başlamıştı bak nereye geldi olay
Evlenmeeee beeee sevgılın olsun
Çocuğa babayla ortak bakacaksınız çocuk babada oldugu gunlerrrr ohhh guzelce vakit gecırırsınız
tatılllere falan da gidin ay yaaa eski koca kdjddj mutluluk için bazen işeyarıyor
Onlar maalesef ki arkadaşlarım ve şaka gibi çok mutlular!Ya harbiden simdi geriye bakiyorum da, ne geri zekalilik ya. Yok isteme, yok nisan, yok kina,.. yok zikkimin kökü....
Bir daha evlenirsem sadece nisani kutlamak için restoranda yemek yenilir iki aile, ardindan nikah/arkadaslar ile eglence ve kapanis olur. Buna özenenler var bide hiç anlamiyorum. Nisan bohçasini, nisan alis verisine özenilirmi yaa????
Geçenlerde instada sey gördüm, çeyiz kolileri. Yani kutunun üstünde senin ile sevdiceginin isimleri yaziyor. Millette buna para harciyor. Foto yolluyorlar sonrada, bir oda dolu 30-40 kutu felan.
Bende şeyi anlamıyorum mesela ben evlenince şu an ki evimde hiçbir şeyi bozmadan yaşayabilirim. Öğrenci evi ama her şeyim var ve o taşınma işi bile gözümde çok büyüyor. Ama bunu söyleyince "evlenince başka, hele bir evlen o zaman göreceğiz, şunu isteyeceksin bunu isteyeceksin bak ben bunu bunu aldım" deniyor.Ya harbiden simdi geriye bakiyorum da, ne geri zekalilik ya. Yok isteme, yok nisan, yok kina,.. yok zikkimin kökü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?