- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
Hı, duvardan duvara halı kaplat diyorsun.Masanın sağlam olduğundan emin olun ve bir yaşam tarzı olarak minimalizmi benimseyin yeterli
neden neden anlatsanaEvet muma ben de karşıyım o konuda size katılıyorum kızlar
Sevgilim değildi çok rica ediyorum. Şu ana kadar sadece 3 tane sevgilim/erkek arkadaşım olduFilmdelisi gay değil diyor. Araştırayım merak ettim
Sen nasıl öğrendin eski sevgilinin gay olduğunu? Öğrendikten sonra mı ayrıldınız? Kendisi bilmiyor muydu gay olduğunu?
Kafamda deli sorular...
Bu ciddiyetsizlik bizde de var. Ciddili yazacağım, birinde la dedim şu adamcağıza bir kere bir fantezi yapayım; filmde görürüz ya hani kapı arkasından bacak sallamalı hareketler. Çocuk annemlerde, kapının oradan şşşt pişşt yaptım bacağı sallamaya başladım ama "Napıyorum ben" gülmesi geliyor ufaktan, adam da "Karlos halt etsin hey yavruma" filan dedi anaa. Gülmem gitti, o sayfalar önceki poza döndü suratım ve adamımın surat da diğer gülen tip. "Alınmış mııığğ ooiiiyy" diye bayılır. Bayılır beni bozmaya.
Kusura bakmayın ama hunharca güldümYani evet, gülen eden insanlarız da bokunu çıkarmanın alemi yok.
Benimki bu akşam röpteşambır giymiş kendince şov yapıyor ama mezdeke, sonra ben niye böyleyim
Akşamları bizde olm çocum, bu daha önceki olaylar, annemler bizi "Başbaşa bi şeyler yapın be, ne bu çocum" diye eve baş başa itelediği sıralardı akşamları çocuğu alıp. Hırlaşıp duruyorduk da o sıralar.
Ben metroseksüellikle gaylik arasındaki çizgiyi anlayamıyorum galibaGrace, acaba senmisin?
ÖyleCiddi bir şey sorucam çünkü bana mantıksız geliyor bazen
Neden evlendiniz mesela
Şimdi mi eski hayatınız mı
Ben kendi sevgilimle evli gibiyim
ama mesela belki ben de evlenırım ama neden kurumsallaşmak daha kötü değil mi
Akşamları sizde demek, ne güzel, biz hırlaşsakda birşey değişmiyor, anan baban kıymetini bil.Akşamları bizde olm çocum, bu daha önceki olaylar, annemler bizi "Başbaşa bi şeyler yapın be, ne bu çocum" diye eve baş başa itelediği sıralardı akşamları çocuğu alıp. Hırlaşıp duruyorduk da o sıralar.
Mumlu odada yapılır da mumu yanık bırakıp başka odaya gitmek riskli. Konsantre olamam içeride her an yangın çıkacak diyeEvet mumlu oda adeta anksiyete demek. Bu mumlar ne zaman hazirlandi? Yangin korkusu niye yok? Bir tane devrilse ne mok yiyecekler?
Ve en önemlisi, o oda fazla sicak degilmi? Sauna gibi odada seks yapilirmi?
Kimileri sert sever bebeyim.Masa sert değil mi ya?
Djdjdjjdd sağol film abla ckdkdkk
Sjsjjaj nasıl evli gibisinCiddi bir şey sorucam çünkü bana mantıksız geliyor bazen
Neden evlendiniz mesela
Yanı aynı evde yaşıyoruz gıbı djdjdjdjdsj haftanın bilmem kal gunu ondayımSjsjjaj nasıl evli gibisinsevgilin olduğunu daha bugün duydum ben. Annenden daha çok bahsediyorsun.
Aynı evde yaşamazken gibi gibi bile olmaz o iş
Yok yok, o furya beynini balıklara yem ayan tayfa.Djdjdjjdd sağol film abla ckdkdkk
Ya öyle de burada evlenmeyi çok isteyen insanların konularını görüp bazen lan acabaa falan diyorum
Ciddi bir şey sorucam çünkü bana mantıksız geliyor bazen
Neden evlendiniz mesela
Sevgilim değildi çok rica ediyorum. Şu ana kadar sadece 3 tane sevgilim/erkek arkadaşım oldudiğerleri başka sıfattalardı.
Birkaç kez çıkmıştık. Bence kendi de biliyordu gay olduğunu çünkü dans ederken birden bire "insanlar konuşma tarzımdan dolayı gay olduğumu düşünüyorlar" demiştiilerleyen saatlerde başka tespitlerim de oldu tabii o geceden sonra aramadım kendisini.
Evli gibi olamıyorsun işte öyle.Yanı aynı evde yaşıyoruz gıbı djdjdjdjdsj haftanın bilmem kal gunu ondayım
ee annemle falan da tanıştı araları çok iyi
E ben evlenınce ne olacak?
Daha kötü olacak butun formaliteler beklenecek
Ya işte hani ama bebişin var kar gibi bak ona djdjdj yine iyiyim falan gibiNeden evlendik bilmiyorum ama eski hayatım yüzde yüz
Kimileri sert sever bebeyim.
Survivor parkuru, bayrağı kaldırabiliyorsan hala, evet diyorsunEvli gibi olamıyorsun işte öyle.
Gibi olman için o formalitelere ve akrabalara rağmen beraber olmanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?