Coronasavar

Filmdelisi gay değil diyor. Araştırayım merak ettim
Sen nasıl öğrendin eski sevgilinin gay olduğunu? Öğrendikten sonra mı ayrıldınız? Kendisi bilmiyor muydu gay olduğunu?
Kafamda deli sorular...
Sevgilim değildi çok rica ediyorum. Şu ana kadar sadece 3 tane sevgilim/erkek arkadaşım oldu diğerleri başka sıfattalardı.
Birkaç kez çıkmıştık. Bence kendi de biliyordu gay olduğunu çünkü dans ederken birden bire "insanlar konuşma tarzımdan dolayı gay olduğumu düşünüyorlar" demişti ilerleyen saatlerde başka tespitlerim de oldu tabii o geceden sonra aramadım kendisini.

Yani evet, gülen eden insanlarız da bokunu çıkarmanın alemi yok.
Benimki bu akşam röpteşambır giymiş kendince şov yapıyor ama mezdeke, sonra ben niye böyleyim
Kusura bakmayın ama hunharca güldüm

Ciddi bir şey sorucam çünkü bana mantıksız geliyor bazen
Neden evlendiniz mesela
Şimdi mi eski hayatınız mı
Ben kendi sevgilimle evli gibiyim

ama mesela belki ben de evlenırım ama neden kurumsallaşmak daha kötü değil mi

Geçen evlilik yıldönümümüz için eşim yer ayırtmış bir restoranda, kayınvalidem de çocuğa ben bakacağım siz baş başa eğlenin yemek yiyin dedi. Neyse hazırlandık süslendik çıkacağız tam ama birbirimizin gözünün içine bakıyoruz birimiz vazgeçsek diye. Dedim ki ya yemekleri eve söyleyelim açıp bir film izleyelim olmaz mı, hay ağzını öpeyim en güzeli biliyo musun dedi o da, giydik eşofmanları geri
O kadar eğlenceli oluyor ki çocuksuz evde takılmak hahahahah

Öyle

Akşamları sizde demek, ne güzel, biz hırlaşsakda birşey değişmiyor, anan baban kıymetini bil. 3nity boşuna annene,anne demek istememiş, boşluk varsa arada bende aranıza katılmak isterim

Evet mumlu oda adeta anksiyete demek. Bu mumlar ne zaman hazirlandi? Yangin korkusu niye yok? Bir tane devrilse ne mok yiyecekler?

Ve en önemlisi, o oda fazla sicak degilmi? Sauna gibi odada seks yapilirmi?
Mumlu odada yapılır da mumu yanık bırakıp başka odaya gitmek riskli. Konsantre olamam içeride her an yangın çıkacak diye

Masa sert değil mi ya?
Kimileri sert sever bebeyim.

Sjsjjaj nasıl evli gibisin sevgilin olduğunu daha bugün duydum ben. Annenden daha çok bahsediyorsun.
Aynı evde yaşamazken gibi gibi bile olmaz o iş

Sjsjjaj nasıl evli gibisin sevgilin olduğunu daha bugün duydum ben. Annenden daha çok bahsediyorsun.
Aynı evde yaşamazken gibi gibi bile olmaz o iş
Yanı aynı evde yaşıyoruz gıbı djdjdjdjdsj haftanın bilmem kal gunu ondayım

ee annemle falan da tanıştı araları çok iyi
E ben evlenınce ne olacak?
Daha kötü olacak butun formaliteler beklenecek

Djdjdjjdd sağol film abla ckdkdkk
Ya öyle de burada evlenmeyi çok isteyen insanların konularını görüp bazen lan acabaa falan diyorum
Yok yok, o furya beynini balıklara yem ayan tayfa.

Kendi adıma süreç şöyle ilerledi, adamı daha fazla oyalayamadım, 8 sene geçmiş aile şu bu.
bir gazla nikah masasında bulundum

Neden evlendik bilmiyorum ama eski hayatım yüzde yüz

Pardon bacım, "çıktığım" deyince benim kafam eski zamanlara gitti, sevgilin gibi anladım. Eskiden vardı ya çıkma teklifi falan

Belki o da emin değildi, kendini keşfetme aşamasındaydı.
Umarım gerçeği kabul etmiş ve gönlündeki düke kavuşmuştur

Yanı aynı evde yaşıyoruz gıbı djdjdjdjdsj haftanın bilmem kal gunu ondayım

ee annemle falan da tanıştı araları çok iyi
E ben evlenınce ne olacak?
Daha kötü olacak butun formaliteler beklenecek
Evli gibi olamıyorsun işte öyle.
Gibi olman için o formalitelere ve akrabalara rağmen beraber olmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…