Coronasavar

Eşim ağır abi kıvamındadır bu kadar gün dip dibe olmasak o noktaya gelmezdik biz 🤣 gülüp eğleniriz ama fazlasi beyimin fıtratına ters 🤣
Benimki en küçük çocuğum zaten bütün problemim o😂
Şu kadar söyleyeyim, 1 haftadır tanıdık, aile dostu falan işletiyoruz.
Bu gerizekalı saçlarını kazıttı bana, sabah evde almış nebülizatörün maskesini, bulmuş bir çarşaf yatmış üzerine, video çekmiş ‘ben iyiyim, merak etmeyin, tedavim başladı ankara şehir hastanesindeyim’ diye, millete atıyor.

Bununla evlendim ya ben, komik geliyor ona.

Son düzenleme:
Seyi unuttun kiz

Herkes bizi parmak ile gösterir mutlu çift diye. Ki gerçekten öyle. Ve benim içinde hep çok güzel derler. Zaten daima hep makjajli olurum, esimi o sekilde karsilarim. Bu arada cinsel hayat
Yani ben hiç bu kelimeleri esimden duymadim, bana ismim ile bile hitap etmez. Hep askimli konusur zaten. Bir dedigimi iki etmez. Allah bize uzun ömürler versin beraber.
Bende hep onu merak etmişimdir, parmakla gösterilen çift nasıl oluyor 🤣 mutlu bir evliliğimiz vardı denebilir ama o parmak kısmına girip durumu abartmaya gerek var mı 🥴

Bu gerizekalı saçlarını kazıttı bana, sabah evde almış nebülazörün maskesini, bulmuş bir çarşaf yatmış üzerine, video çekmiş ‘ben iyiyim, merak etmeyin, tedavim başladı ankara şehir hastanesindeyim’ diye, millete atıyor.

Böyle okuyunca çok eğlenceli duruyor ama tabi yaşarken ki kısmını bilemiycem.🤣

Bu gerizekalı saçlarını kazıttı bana, sabah evde almış nebülazörün maskesini, bulmuş bir çarşaf yatmış üzerine, video çekmiş ‘ben iyiyim, merak etmeyin, tedavim başladı ankara şehir hastanesindeyim’ diye, millete atıyor.

Aslında komik bence :KK70: :KK70:

Güven çok tuhaf bir olay azizim. 😄
Boynuzlarım başka illerden görülecek kıvama gelmiş bir ilişkizede olarak bu noktada olmak özellikle tuhaf

Adam erken uyudu diye "gerçekten uyudu mu acaba" diyerek peşine düşecek mecalim yok valla benim. Millet bunları düşünmeye nasıl enerji buluyor anlamıyorum.
Uyudum diyorsa uyumuştur :)

Böyle okuyunca çok eğlenceli duruyor ama tabi yaşarken ki kısmını bilemiycem.🤣
Her şeyi böyle, kafayı yiyecem artık.
Kendi ruh hastası beni de kendine benzetti.
İnsan ciddi 10 dk durup konuşamaz mı, yok.

O sebeple bizde sürekli enseye şaplak, memitoya mıncık, fırından yemek alırken böö yapar yanarsın falan:KK70:

Her şeyi böyle, kafayı yiyecem artık.
Kendi ruh hastası beni de kendine benzetti.
İnsan ciddi 10 dk durup konuşamaz mı, yok.

O sebeple bizde sürekli enseye şaplak, memitoya mıncık, fırından yemek alırken böö yapar yanarsın falan:KK70:

O kadar aynısı ki eşimin 😂

Bende hep onu merak etmişimdir, parmakla gösterilen çift nasıl oluyor 🤣 mutlu bir evliliğimiz vardı denebilir ama o parmak kısmına girip durumu abartmaya gerek var mı 🥴

Tabiki var, hepsi imaj canim. Evde af edersin it köpek gibiler fakat sonra instadan hoop bir foto "ay askim ciciiim" tarzinda. Bunlarda saniyor ki etraf bunu bilmiyor iste.

Umarim hiçbir zaman etrafi bu kadar önemseyecek kadar kivama gelmem. Aslinda yazik ya.

Back