- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.467
- 548
Eşim ağır abi kıvamındadır bu kadar gün dip dibe olmasak o noktaya gelmezdik bizDaha o kıvama nasıl gelmediniz ya çoluk çocukla![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim ağır abi kıvamındadır bu kadar gün dip dibe olmasak o noktaya gelmezdik bizDaha o kıvama nasıl gelmediniz ya çoluk çocukla![]()
Halılar perte çıktıysa yollayayım bacım, maksat işiniz görülsünya inanmayın şu night a iftira ediyooorr
Bende çok bakmadım sıktı bir süre sonra. Gay olan benim dediğimIlk sezonunda oynuyormuydu bu? Ben sadece ilk sezonuna baktim, ama baya oldu çogu seyleri unuttum.
Halılar perte çıktıysa yollayayım bacım, maksat işiniz görülsün
Benimki en küçük çocuğum zaten bütün problemim oEşim ağır abi kıvamındadır bu kadar gün dip dibe olmasak o noktaya gelmezdik bizgülüp eğleniriz ama fazlasi beyimin fıtratına ters
![]()
Bende hep onu merak etmişimdir, parmakla gösterilen çift nasıl oluyorSeyi unuttun kiz
Herkes bizi parmak ile gösterir mutlu çift diye. Ki gerçekten öyle. Ve benim içinde hep çok güzel derler. Zaten daima hep makjajli olurum, esimi o sekilde karsilarim. Bu arada cinsel hayat
Yani ben hiç bu kelimeleri esimden duymadim, bana ismim ile bile hitap etmez. Hep askimli konusur zaten. Bir dedigimi iki etmez. Allah bize uzun ömürler versin beraber.
Acıtır ama şimdi, bambu halıdan pek iş çıkmaz zaten.Yıkamada mahvettiler güzelim bambu halımı Allahın cezaları, yarısının yünleri döküldü yolunmuş tavuk gibi oldu.![]()
Acıtır ama şimdi, bambu halıdan pek iş çıkmaz zaten.
Uzun vadeli istiyorsan pammık dokuma alacaksın![]()
Böyle okuyunca çok eğlenceli duruyor ama tabi yaşarken ki kısmını bilemiycem.Benimki en küçük çocuğum zaten bütün problemim o
Şu kadar söyleyeyim, 1 haftadır tanıdık, aile dostu falan işletiyoruz.
Bu gerizekalı saçlarını kazıttı bana, sabah evde almış nebülazörün maskesini, bulmuş bir çarşaf yatmış üzerine, video çekmiş ‘ben iyiyim, merak etmeyin, tedavim başladı ankara şehir hastanesindeyim’ diye, millete atıyor.
Bununla evlendim ya ben, komik geliyor ona.
AhahahahahahOnu monoton çiftler alsın yahu halı halı nereye kadar
Of yaa beni de raydan çıkarttı bu night![]()
Benimki en küçük çocuğum zaten bütün problemim o
Şu kadar söyleyeyim, 1 haftadır tanıdık, aile dostu falan işletiyoruz.
Bu gerizekalı saçlarını kazıttı bana, sabah evde almış nebülazörün maskesini, bulmuş bir çarşaf yatmış üzerine, video çekmiş ‘ben iyiyim, merak etmeyin, tedavim başladı ankara şehir hastanesindeyim’ diye, millete atıyor.
Bununla evlendim ya ben, komik geliyor ona.
Güven çok tuhaf bir olay azizim.
Boynuzlarım başka illerden görülecek kıvama gelmiş bir ilişkizede olarak bu noktada olmak özellikle tuhaf
Her şeyi böyle, kafayı yiyecem artık.Böyle okuyunca çok eğlenceli duruyor ama tabi yaşarken ki kısmını bilemiycem.![]()
Her şeyi böyle, kafayı yiyecem artık.
Kendi ruh hastası beni de kendine benzetti.
İnsan ciddi 10 dk durup konuşamaz mı, yok.
O sebeple bizde sürekli enseye şaplak, memitoya mıncık, fırından yemek alırken böö yapar yanarsın falan![]()
Bende hep onu merak etmişimdir, parmakla gösterilen çift nasıl oluyormutlu bir evliliğimiz vardı denebilir ama o parmak kısmına girip durumu abartmaya gerek var mı
![]()
Hay ağzını öpeyim hazır düklü olmadığın kanıtlanmışkenAdam erken uyudu diye "gerçekten uyudu mu acaba" diyerek peşine düşecek mecalim yok valla benim. Millet bunları düşünmeye nasıl enerji buluyor anlamıyorum.
Uyudum diyorsa uyumuştur :)
Benziyorlardı zaten, öyle anımsadımO kadar aynısı ki eşimin![]()
İşi var şşşşşErkencisin hayırdır![]()