Coronasavar

Eşim ağır abi kıvamındadır bu kadar gün dip dibe olmasak o noktaya gelmezdik biz gülüp eğleniriz ama fazlasi beyimin fıtratına ters
Benimki en küçük çocuğum zaten bütün problemim o
Şu kadar söyleyeyim, 1 haftadır tanıdık, aile dostu falan işletiyoruz.
Bu gerizekalı saçlarını kazıttı bana, sabah evde almış nebülizatörün maskesini, bulmuş bir çarşaf yatmış üzerine, video çekmiş ‘ben iyiyim, merak etmeyin, tedavim başladı ankara şehir hastanesindeyim’ diye, millete atıyor.

Bununla evlendim ya ben, komik geliyor ona.

Son düzenleme:
Bende hep onu merak etmişimdir, parmakla gösterilen çift nasıl oluyor mutlu bir evliliğimiz vardı denebilir ama o parmak kısmına girip durumu abartmaya gerek var mı

Böyle okuyunca çok eğlenceli duruyor ama tabi yaşarken ki kısmını bilemiycem.

Aslında komik bence

Güven çok tuhaf bir olay azizim.
Boynuzlarım başka illerden görülecek kıvama gelmiş bir ilişkizede olarak bu noktada olmak özellikle tuhaf

Adam erken uyudu diye "gerçekten uyudu mu acaba" diyerek peşine düşecek mecalim yok valla benim. Millet bunları düşünmeye nasıl enerji buluyor anlamıyorum.
Uyudum diyorsa uyumuştur :)

Böyle okuyunca çok eğlenceli duruyor ama tabi yaşarken ki kısmını bilemiycem.
Her şeyi böyle, kafayı yiyecem artık.
Kendi ruh hastası beni de kendine benzetti.
İnsan ciddi 10 dk durup konuşamaz mı, yok.

O sebeple bizde sürekli enseye şaplak, memitoya mıncık, fırından yemek alırken böö yapar yanarsın falan

O kadar aynısı ki eşimin

Bende hep onu merak etmişimdir, parmakla gösterilen çift nasıl oluyor mutlu bir evliliğimiz vardı denebilir ama o parmak kısmına girip durumu abartmaya gerek var mı

Tabiki var, hepsi imaj canim. Evde af edersin it köpek gibiler fakat sonra instadan hoop bir foto "ay askim ciciiim" tarzinda. Bunlarda saniyor ki etraf bunu bilmiyor iste.

Umarim hiçbir zaman etrafi bu kadar önemseyecek kadar kivama gelmem. Aslinda yazik ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…