Coronasavar

Ben sipariş ettim bi şeyler getirmiş. Yiyorum yerken "Hay tosunuma nasıl da yiyor maşşallahh" dedi. Ümüğüme dizildi. Tosun ne la? Tosun ne?

Bdv'lik bir cevap verim canim

Sende hirs yap kilo ver canim. Adam seni belli ki motive etmek istemis. Birazda alttan almaya çalis, belli ki is yerinde sikintilar yasiyor. Evde neseli ve pozitif ol, sarkilar mirildan. Ve daima makjaj ile bakimla gez. Aksamda kirmizi geceligi giy.

Olm sen demedin mi duvardan duvara, evdeki masaları kaldırdık ortadan çarpmayalım diye... Tamam yapmiycim qıyamam kıyamam ben donsuz bacıma kıyar mıyım? Bu devirde kaç kişi bu kadar cesur olur da bu açıklamaları yapar. Senin yerin bende başka. Çok cesur bir bacımızsın sen, gırgır devrini kapattın, bambu halı devrini açtın. Bundan sonra sana laf eden karşısında beni bulur. Bu gadına öyle şeyler yazmayacaksınız bundan sonra.
Ben de yazmıyorum söz.
Yarına kadar, söz. :KK70:

Hay allah seni bildiği gibi yapsın sevdin mi sövdün mü resmen akıllarda donsuz gezen bambu halı üstünde tepişen kadın olarak kalacağım nickimi değiştirmem lazım bana hemen yeni nick bulun :KK70:

Aldatıyorsa virüs kapacak diye endişelenirim ben aldatmasından önce 😄😄😄
Aldatıyorsa kapsın mevezenk derdim ben kendi manitam için, ne kadar yüce gönüllüsün öyle :KK70:
Karantina günü adam bana evdeyim diyecek, seks için gözü bir şey görmeyip elin kadınıyla fikfikleyecek, ben de virüs kapmasın diyeceğim, yoh ya. Bana ne, ne halt yerse yesin. Ben niye yükseldim şimdi?

Chrome eklentilerini niye kullanmadın ki?
Vikipedi'ye girmek için :KK8:
Chrome kullanmıyorum ben, eklenti de sevmiyorum :KK70:

:KK70:
Çok detay vermeyeyim ama özünde çok iyi bir insan olmasına rağmen (kkdaki bütün kadınların kocaları gibi) yapmaması gereken hatalar yaptı, aldatma değil asla onu söyleyeyim maddi konularda. Oydu sebebi :)

Uzun zamandır problemimiz pek yok ama arada sıkıntı yaşıyoruz birbirimizi iğneleme gibi. Tam Türkiyede ilk vaka çıktığı gün boşanıcam artık kesin yeter demiştim, şu an sebebini de hatırlamıyorum

Güvensizlik var sanirsam. Oda evliligi çok sarsiyor. Ama en azindan adamin sevgisini his ediyorsun. Savasçak halen birseyler varsa, bence dene.

Bir psikologa gittinizmi?

Sende hirs yap kilo ver canim. Adam seni belli ki motive etmek istemis. Birazda alttan almaya çalis, belli ki is yerinde sikintilar yasiyor. Evde neseli ve pozitif ol, sarkilar mirildan. Ve daima makjaj ile bakimla gez. Aksamda kirmizi geceligi giy.
Ben 47 kiloyum ama sevgilim bana koç bu koç diyor sırtıma vuruyor. Bende hırs yapayım mı 🙄😄

Arya okudum yazdıklarını da ancak fırsat bulabildim. Ben de aynı süreçlerden geçtim hala da geçiyorum, corona bitince benim de soluğu adliyede almak gibi planlarım var ama şu süreçte birbirimize hayatı dar etmemek için sorun yokmuş gibi davranıyoruz. :) o yüzden gayet iyi anlıyorum seni umarım tercihlerin seni pişman etmez 😘
vay anasını.
Bir kendim sanıyordum koronayla eve tıkılan🤣
Kadınların boşanma dönemi diye bir şey mi var aceba?
Bizim sürece bayağı yarıyıl tatili girdi, ama biz o eski biz değiliz :KK70:

Aldatıyorsa kapsın mevezenk derdim ben kendi manitam için, ne kadar yüce gönüllüsün öyle :KK70:
Karantina günü adam bana evdeyim diyecek, seks için gözü bir şey görmeyip elin kadanıyla fikfikleyecek, ben de virüs kapmasın diyeceğim, yoh ya. Bana ne, ne halt yerse yesin. Ben niye yükseldim şimdi?
😄😄😄
Ciddiye alsam bende yükselirdim

Bizim eğlence böyleydi de bugün:

Güldüğüm an bitiyorum. Suratımda iki gram minik bir oynama olsun şu bakışı bozduğum an devamı geliyor şakanın:
Eki Görüntüle 2612082

Ben o haldeyken de kendisi bu:
Eki Görüntüle 2612084
Bizim muhabbetler de iyice tuhaf oldu korona sağolsun, asker arkadaşı muhabbeti diyeceğim eşim bedelli yaptı 🤣 yani bu süreç uzarsa ensesine vurup naber len kıvamına geleceğiz 🤣

Güvensizlik var sanirsam. Oda evliligi çok sarsiyor. Ama en azindan adamin sevgisini his ediyorsun. Savasçak halen birseyler varsa, bence dene.

Bir psikologa gittinizmi?

Yaa işte night a da dedim bugün. Tam psikolog bulduk ben gidecektim, eşim de ben de gideceğim dedi o zaman evlilik danışmanı bulalım dedik, demeye kalmadan bu corona olayı çıktı kaldık öyle. Savaşıyor ve sevgisini hissediyorum evet yoksa aynı evde olmak da çok zor olurdu çünkü benim tahammülüm çok az, eğer o alttan almıyor olsaydı hatasının farkında olmasaydı taş üstünde taş kalmazdı :) bakalım artık şu an bir aileyiz üçümüz bu süreç geçince sağ salim atlatırsak nasıl olur bilemiyorum.

vay anasını.
Bir kendim sanıyordum koronayla eve tıkılan🤣
Kadınların boşanma dönemi diye bir şey mi var aceba?
Bizim sürece bayağı yarıyıl tatili girdi, ama biz o eski biz değiliz :KK70:

Evet işte değişik birşey oldu :KK70:
Eve tıkılmış haldeyiz, dünya yanıyor biz ilk defa aile olduk sanki tuhaf 🥴

Annesini mi arasam 😳😳 yatağına baksın

Kaynananın dogruyu söylice ne mağlum? :110:

Yalnız şaka bir yana, ben bu olayı bizzat yaşayandan dinledim.
Çocuğun nişanlısı çocuğu arayıp ulaşamayınca kayınvalidesini aramış. O da "x hasta biraz, uyuyor" demiş. Ama o sırada oğlu sevgilisiyle seksten sekse koşuyor.
Bunu anlatan da olaydaki şrfszlerden erkek olanı.
Arkadaşım falan değil bu arada kendisi, onu da belirteyim :110:

Ama ben yine de güveniyorum yavru ceylanıma :KK53:

Ben sipariş ettim bi şeyler getirmiş. Yiyorum yerken "Hay tosunuma nasıl da yiyor maşşallahh" dedi. Ümüğüme dizildi. Tosun ne la? Tosun ne?

Ben de bdvlik yanıt vereyim.

Canım eşinle aranızda saygı kalmamış. Benim eşim bana assla öyle bir laf demez, dese de ben sindiremem. Benim için boşanma sebebi bu. Ben çok hassasım bu konularda, zaten inan öyle değil çok bakımlı bir bayanım. Hem kilolu olsam da tosun denir mi, br erkek bir bayana tosun diyemez. Ben olsam kesinlikle boşanırdım.

Bizim muhabbetler de iyice tuhaf oldu korona sağolsun, asker arkadaşı muhabbeti diyeceğim eşim bedelli yaptı 🤣 yani bu süreç uzarsa ensesine vurup naber len kıvamına geleceğiz 🤣

Yalan yok, biz bazı soruları elimizlen cevaplıyoruz. Mesela "Telefonumu gördün mü?" "Burada al" ... Bakan yanar.
Bu bizim oyunumuz. Çocuktan gizli oynuyoruz henüz görmedi. Çocuğun arkasına geçip, çocuğun çağrışına bakan beyime oğlanın kafasının üzerinden çaktırmadan çektiğim de oldu Allah affetsin.

Yaa işte night a da dedim bugün. Tam psikolog bulduk ben gidecektim, eşim de ben de gideceğim dedi o zaman evlilik danışmanı bulalım dedik, demeye kalmadan bu corona olayı çıktı kaldık öyle. Savaşıyor ve sevgisini hissediyorum evet yoksa aynı evde olmak da çok zor olurdu çünkü benim tahammülüm çok az, eğer o alttan almıyor olsaydı hatasının farkında olmasaydı taş üstünde taş kalmazdı :) bakalım artık şu an bir aileyiz üçümüz bu süreç geçince sağ salim atlatırsak nasıl olur bilemiyorum.

Olur bence. Ikinizde çözüm için emek vermeye hazırsınız.
Önemli olan bu 🤷🏻‍♀️
E sebisiyormussun da Duvardan duvara
Yokuspokus Yokuspokus bacım öyle dedi.
Halılardan dizleriniz kabuk bağlamış.
Onun yalancısıyım
848484 sayfayı okuyup geldim

Back