Coronasavar

Esin seni gerçekten seviyormus! Gerçekten film gibi! Bunun kitabini çikar film olsun bacim. Sonra kitabi filme çevirsenler ve bende dondurmam ile seyredirim güzel güzel.

Esin seni gerçekten seviyormus! Gerçekten film gibi! Bunun kitabini çikar film olsun bacim. Sonra kitabi filme çevirsenler ve bende dondurmam ile seyredirim güzel güzel.

Arya okudum yazdıklarını da ancak fırsat bulabildim. Ben de aynı süreçlerden geçtim hala da geçiyorum, corona bitince benim de soluğu adliyede almak gibi planlarım var ama şu süreçte birbirimize hayatı dar etmemek için sorun yokmuş gibi davranıyoruz. :) o yüzden gayet iyi anlıyorum seni umarım tercihlerin seni pişman etmez

Benimki de uyudu Karantinada bile 10.30'da yatıyor.
Gerçi uyumasa da ben salça olamıyorum
Sevgilisinin uyuduğuna inananlar olarak çok tatlıyız dimi (kinaye içermez)

@Vander alıntılayamadım. İşe gitmiyor 2 haftadır ama bugün toplantıları vardı gitti. Yorulmuş

Ben de reglim az önce bana kahve yapıp çikolata getirdi kıskandırmak gibi olmasın.
Çikolatayı al Gözünü seveyim dedim,
Yok nolur ye, hepimizin ruh sağlığı için diyip yedirdi.

Seni evliliğinde çok mutlu sanıyordum Alicja. Senin için de en güzeli olsun umarım.

Aaa gerçektenmi? Bende seni evli ve mutlu saniyordum. Konusmak istersen, daima özel mesaj atabilirsin bana. Yada tabiki grubun içinde konusabiliriz. Beni anlayan birinin olmasi beni hem mutlu etti hem üzdü.

Bencil olarak yanliz olmamam mutlu etti fakat tabiki baska biride bu süreçlerden geçmesi üzücü. Umarim ikimizde diger ucundan daha güçlü olarak çikariz.

Hayırlısı olsun
NeverOne Utandığı için söyleyemiyor.
Karantinada barışma seksi kurtarmaz mi?

Sevgilisinin uyuduğuna inananlar olarak çok tatlıyız dimi (kinaye içermez)

@Vander alıntılayamadım. İşe gitmiyor 2 haftadır ama bugün toplantıları vardı gitti. Yorulmuş
BDVye bağlayayım mı?
Hee uyuyordur hee hee cnm kesin aldatıyor seni bence ayrıl.

Ebet. Eğlenmememiz mi gerekiyordu

Bizim eğlence böyleydi de bugün:

Güldüğüm an bitiyorum. Suratımda iki gram minik bir oynama olsun şu bakışı bozduğum an devamı geliyor şakanın:

Ben o haldeyken de kendisi bu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…