Ya konuşmayın romantikli
Ben adamımı özledim. Uyuyor zaten şu an salça olamıyorum
Aa üstüme iyilik sağlık tabii ki öyle.Hii bunada inandik sanki, kimi kandiriyorsan. Biz yemeyiz dostum
Yok ya, bayaga ben sevgili kocama lise boyunca platonik aşık olduğum çocuğu anlattım durdum.
Neyse sonunda yaw bırak aşk öyle değil böyle olur diye celdi aklımı.
Ben de olur mu ki, olmaz mı ki, hani kankaydik derken, kandırıldım
Ebet. Eğlenmememiz mi gerekiyorduEğleniyo musunuz?
Nimetlen oynanmaz. Şş.
Aa üstüme iyilik sağlık tabii ki öyle.
Gizli sekme kullanıyom ben.
Esin seni gerçekten seviyormus! Gerçekten film gibi! Bunun kitabini çikar film olsun bacim. Sonra kitabi filme çevirsenler ve bende dondurmam ile seyredirim güzel güzel.
Ben şimdi uzaktan bağlanıyorumAhahaha, yokmu burda pc'ler ile iyi olan, bir lyanna'nin geçmisine bakalim. Gizli sekme seni kurtaramaz bacim
Sevgilisinin uyuduğuna inananlar olarak çok tatlıyız dimiBenimki de uyuduKarantinada bile 10.30'da yatıyor.
Gerçi uyumasa da ben salça olamıyorum
Beni bugün gıcık etti de kendileri. Reglim üzerime gelme dedikçe geldi. Yav bu adamın şaka anlayışı bir gün uçan tekme olacak ağzına inecek haberi yok hala işin ciddiyetinden 6 seneyi bitirdik, 7 sene olacak. Bir de çocukluk arkadaşı, hala anlayamadı, hala tüpü çakmakla kontrol eden yurdum insanı gibi hareketler.
Seni evliliğinde çok mutlu sanıyordum Alicja. Senin için de en güzeli olsun umarım.Arya okudum yazdıklarını da ancak fırsat bulabildim. Ben de aynı süreçlerden geçtim hala da geçiyorum, corona bitince benim de soluğu adliyede almak gibi planlarım var ama şu süreçte birbirimize hayatı dar etmemek için sorun yokmuş gibi davranıyoruz. :) o yüzden gayet iyi anlıyorum seni umarım tercihlerin seni pişman etmez
Ben hep gizli sekmeden aratıyorum
Öyle yeteneklerin varsa benim şu dnsleri değiştirsene elin değmişken. Yasaklı sitelere gireyim bari hazır premiumları da ücretsizmişBen şimdi uzaktan bağlanıyorum
Seni evliliğinde çok mutlu sanıyordum Alicja. Senin için de en güzeli olsun umarım.
Arya okudum yazdıklarını da ancak fırsat bulabildim. Ben de aynı süreçlerden geçtim hala da geçiyorum, corona bitince benim de soluğu adliyede almak gibi planlarım var ama şu süreçte birbirimize hayatı dar etmemek için sorun yokmuş gibi davranıyoruz. :) o yüzden gayet iyi anlıyorum seni umarım tercihlerin seni pişman etmez
Arya okudum yazdıklarını da ancak fırsat bulabildim. Ben de aynı süreçlerden geçtim hala da geçiyorum, corona bitince benim de soluğu adliyede almak gibi planlarım var ama şu süreçte birbirimize hayatı dar etmemek için sorun yokmuş gibi davranıyoruz. :) o yüzden gayet iyi anlıyorum seni umarım tercihlerin seni pişman etmez
BDVye bağlayayım mı?Sevgilisinin uyuduğuna inananlar olarak çok tatlıyız dimi(kinaye içermez)
@Vander alıntılayamadım. İşe gitmiyor 2 haftadır ama bugün toplantıları vardı gitti. Yorulmuş
Ebet. Eğlenmememiz mi gerekiyordu
Beni bugün gıcık etti de kendileri. Reglim üzerime gelme dedikçe geldi. Yav bu adamın şaka anlayışı bir gün uçan tekme olacak ağzına inecek haberi yok hala işin ciddiyetinden 6 seneyi bitirdik, 7 sene olacak. Bir de çocukluk arkadaşı, hala anlayamadı, hala tüpü çakmakla kontrol eden yurdum insanı gibi hareketler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?