Coronasavar

Yani azicik seksi olani ile evlenmissin! Aferin sana bacim! Merakta ettim simdi aslinda ama yanlis anlarsin diye foto istemiyorum, bdv tecrübesi

Kendisi ile 10 yaşına dayanan tanışıklığımız oldugundan seksiligini ölçüp tartamadım sanırım
Zeki, alttan almayı bilir, benimle baş ediyor e bir de uzun boylu, eski basketbolcu falan derken kandırdı beni.

Ayy çok tatli! Film gibi adeta! Umarim çok mutlu olursunuz beraber, çok içten diliyorum bunu

Ama bana sorarsan biri birini kandirdiysa, bence sen onu kandirdin

Ayy çok tatli! Film gibi adeta! Umarim çok mutlu olursunuz beraber, çok içten diliyorum bunu

Ama bana sorarsan biri birini kandirdiysa, bence sen onu kandirdin

Yok ya, bayaga ben sevgili kocama lise boyunca platonik aşık olduğum çocuğu anlattım durdum.
Neyse sonunda yaw bırak aşk öyle değil böyle olur diye celdi aklımı.
Ben de olur mu ki, olmaz mı ki, hani kankaydik derken, kandırıldım

Beni bugün gıcık etti de kendileri. Reglim üzerime gelme dedikçe geldi. Yav bu adamın şaka anlayışı bir gün uçan tekme olacak ağzına inecek haberi yok hala işin ciddiyetinden 6 seneyi bitirdik, 7 sene olacak. Bir de çocukluk arkadaşı, hala anlayamadı, hala tüpü çakmakla kontrol eden yurdum insanı gibi hareketler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…