ben değilimmmm fkkfkdGeyik yapıyoruz, dibine vuruyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama her zaman hepimizin sorunlarını konuşup rahatça dertleşebiliriz de.
Sevdim ben bu ekibi, nasıl olduysa güzel bulduk birbirimizi. Herkesin de eski satanik çıkmış olması ahahha
Goynlekli abi ne güzel gülmüş.
Niye arattınnn?La sehpa ve kadın diye arattım ne biçim fotolar çıktı öyle anaa. Sanat nereye gidiyor kardeşlerim?
Hepsi aynı adam mı odaklanamadım. Farklılarsa ben 1 numarayı istiyorumBen bozmak istemedim açıkçası çirkin çirkin adamlar atıyodunuz
Bende sizi mutlu sanıyordum ,
Bir arkadaşım da boşanma kararı aldı. Kendim boşanacak gibi hissediyorum içime bir öküz oturdu resmen. Ama bazen hayırlısı ayrılmak oluyor.
İşler daha da çirkinleşmeden.
Bilmem suratlarına bakmadımHepsi aynı adam mı odaklanamadım. Farklılarsa ben 1 numarayı istiyorum
Bende böyle düşünüyorum. Hatta gerçek hayatta zekası görüntüsün de önüne geçmeli bence. Ama geçen akşam hunharca objeleştirmek istemiştim erkekleriEh benlik erkek degil be turuncum. Ben fazla sexy erkekleri sevmem. Hep bir "bunda kesin bir mokluklar vardir" diye düsündürür. Azicik sexy erkekleri begenirim.
Mesela benim Aidan, öyle bir erkek. Bir gerçekligi var. Yoksa üstteki eleman sanki sürekli ayna önünde yada spor salonundaymis gibi bir izlenim veriyor.
E aynı işte evliyken de öyle olmuyor mu?
Eh benlik erkek degil be turuncum. Ben fazla sexy erkekleri sevmem. Hep bir "bunda kesin bir mokluklar vardir" diye düsündürür. Azicik sexy erkekleri begenirim.
Mesela benim Aidan, öyle bir erkek. Bir gerçekligi var. Yoksa üstteki eleman sanki sürekli ayna önünde yada spor salonundaymis gibi bir izlenim veriyor.
Arattım, normal normal şeyler çıktı.Table woman deyip aratsanıza bi
Arattım, normal normal şeyler çıktı.
Sen nasıl baktıysan..........
Fazla seksi olmayanı ile evlendik zaten arya.
Bu eglenmelik
Arama geçmişine göre ona başka şeyler çıkmıştır.Arattım, normal normal şeyler çıktı.
Yav şurda hayallerde bile ay bu fazla seksi ben az seksi beğeniyorum diyosunYooo iste amaç odur bacim. Bir daha evlenirsem (ki hepiniz davetlisiniz, sexy bir gelinlik giymeyi planliyorum ki coronadan sonra liposuction felan birseyler buluruz) ayni filmlerdeki gibi "aaay ne harika bu dünya harikasi ile ayni yataktayim resmen" dedirten biri ile evlencem.
Arama geçmişine göre önerilerde bulunuyor malum..Arattım, normal normal şeyler çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?