Coronasavar

Bir dük muhabbetinin bu kadar samimi bir iç döküşe önderlik edeceğini bilseydik daha evvel açardık beybisi

OoOo iyi olmus o zaman, acilirsin biraz :)

Sen aslında niyeti bozup bir barışma seksi ile yeniden denemeye bağlayacaktın ama ciddiyet gelince olmadı di mi

Evet tek düsündügüm sadece kizim, her anne gibi. Biliyorum ister istemez onun üzerinde bir etkisi olacak ama esim ile beraber minimuma indirmek istiyorum. En azindan o konuda biraz daha rahatim çünkü çok iyi bir baba. Kizim tüm gün onda rahatlikla kalabilir, herseyini hal ediyor.

Ve evet bencede ikimiz içinde iyi olur. Biraz klasik olacak fakat aslinda kötü bir insan degil, sadece (benim için) kötü bir es. Onunda baska biri ile açikçasi mutlu olmasini isterim. Hatta çok çok ilerde ailece tatile gidilmesinide isterim, kizima yine bir aile sicakligi vermek adina. Yada ne bilim beraber ögretmen/veli konusmalarina gitmek,.. Cocugu beraber büyütmek istiyorum fakat kendi hayatimi yasamak istiyorum. Ve eger olursa, beni mutlu edecek birini bulursam, onun ile hayatimi paylasmak istiyorum.

Ben anneannem saçlarına kına yakınca, turuncu oldu diye "Ne o kız, Antalya'nın Manukyan şubesi olmuşsun" demiş kadınım. "Minaafıııqqq" diye kovalamıştı gadın beni.
Açarız seni kuzum, sen sal kendini bize. : p

Annen tekrar evlendimi? Yada sevgilisi oldumu? Bu biraz bir özel soru, cevaplamak istemiyorsan tabiki cevaplamak zorunda degilsin.
Yok sorun değil, sorabilirsin.
Tekrar evlenmedi ama sevgilisi oldu. Evlenmemesinin nedeni ben veya evlenmeyi düşünmemesi değil, tekrar evlenmeyi düşündürecek birinin olmaması oldu. Yani aklına, içine sinip evlenmek istediği biri olsa evlenirdi.

Yok canim, foto atmicam, sadece bakarim ben, o kadarda pisim iste

Hatta ondan dolayi sosyal medyam var fakat tek tük paylastigim fotolar oluyor. Genelde sadece diger herkes ne paylasti bakarim. Yani madem paylasiyorlar dimi ama? :)

Olsun, sevgilisi olmasi bile iyi birsey. Ve annenin zeki oldugunu gösterir, yogurdu üfleyerek yemek istedi.
Iste sadece bu durum benim için daha zor corona ile. Birine sarilmak ister insan, teselli ister ama olmuyor.

Hali ile tek çözüm düklü rüyalar

Boşanmanın tek handikapı çocuk zaten bana kalırsa.. Bilinçli ebeveynlerin cocuklari da bu sureci gayet sorunsuz atlatiyor
Yolun açık olsun :)
Bence güzel olacak. En azından hayatında ne istediğine karar vermiş oldun

OoOo iyi olmus o zaman, acilirsin biraz :)

Sen aslında niyeti bozup bir barışma seksi ile yeniden denemeye bağlayacaktın ama ciddiyet gelince olmadı di mi
Aa üstüme iyilik sağlık. Vallahi aklımdan geçmedi. İstiyosa sonuna kadar sömürsün ama tabi. Coronada ayıp olmaz.

Ee kaç gündür yazıyoruz burda sehpa ayağı, vileda bacağı.. hayret bi şeysin.

Aa üstüme iyilik sağlık. Vallahi aklımdan geçmedi. İstiyosa sonuna kadar sömürsün ama tabi. Coronada ayıp olmaz.

Yok hacı uslu uslu otursun, adamın kafasını karıştırmasın.
O dediğin filmlerde oluyor.
Ama gerçekten film gibi olmuş bu da
Yine de fırsat olursa geri çevirme A Arya_Stark01

Burda herkesin sicak mesajlari için tesekkür etmek istiyorum, bazen insan azicikda olsa içini dökmeliymis

Neyse bu dramatik diziden sonra, simdi bence düklü reklamlara ne derseniz?

Biscolata erkekleri derim ama kendileri şu an italya da corona ile boğuşuyor olabilir.
Çok üzgünüm onlar adına. Italya kendini kurtaramazsa gelsinler, 14 gün karantinadan sonra evimde bir oda verebilirim.
Kocama da napalim askitosum, afet zamanı olur böyle derim

Burda herkesin sicak mesajlari için tesekkür etmek istiyorum, bazen insan azicikda olsa içini dökmeliymis

Neyse bu dramatik diziden sonra, simdi bence düklü reklamlara ne derseniz?
Geyik yapıyoruz, dibine vuruyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ama her zaman hepimizin sorunlarını konuşup rahatça dertleşebiliriz de.
Sevdim ben bu ekibi, nasıl olduysa güzel bulduk birbirimizi. Herkesin de eski satanik çıkmış olması ahahha

Birlikte güçlüyüz dersin

1 koca 3 çocukla zor olur senin ağırlaman, hiç yormayalım seni. Ben 2 tanesini rahatça alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…