- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- 158
2 günle aslanı yakaladım. Doğumum cuma oldu, doktor dedi seç; cuma ya da pazartesi yapacağız. Bakıyorum biri başak biri aslan. Dedim "Çıkar"
Pide fırını sanki olmuştur artık çıkar yanmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günle aslanı yakaladım. Doğumum cuma oldu, doktor dedi seç; cuma ya da pazartesi yapacağız. Bakıyorum biri başak biri aslan. Dedim "Çıkar"
Cık salmıyorsun fjdjdjddj kreşte sevgılım vardı yine böyleydim
Annem nöbete gittiğinde yemek yemıyordum yok diye
şimdi ökğz gıbı yiyorum
Yaa ama şuan önemli durumlar dısında hiççç pesınde degılım hatta bazen kopuğum öyle düşünsünYa şurada kadına umut ışığı vermeye çalışıyorum, sen napıyorsun?
Yüreğine mi indireceksin?
Veee night'in fotosunu kaçirdim
Inanmayanlar 598inci sayfayi okusun
Yaa ama şuan önemli durumlar dısında hiççç pesınde degılım hatta bazen kopuğum öyle düşünsün
ama sonra da analar peşe düşüyor
Jdjdjdd geç oldu 8 de salmıştım 7 yaşındayken az salmıştımSen kaç yaşında saldın anneni?
NeverOne bul beni sayfayı takip ettiğin an tekrar koyarım kendimi
Görmediğim bir şeyse söyle de sayfayı yenileyip durayım
Jdjdjdd geç oldu 8 de salmıştım 7 yaşındayken az salmıştım
Ben ilkokula babamla gidiyordum sjsjsjJdjdjdd geç oldu 8 de salmıştım 7 yaşındayken az salmıştım
Haksızlık olmasın diye buraya koyduğumu attım sana yine aynısını koyacağım
Benim ortanca tam bir kedi.Kesin kız da olsa yine bana yapışır. Çünkü benim imtihanım bu. Ben hiç sevmem mıç mıç ilişkileri, fazla yakınlık ve teması. Allah bana böyle evlat verdi işte.
Hayır hıhEe herkes herkesi gördü mü simdi yoklama yapalim
Ben 2. sınıfa kadar parmak emiyordumÇocuklarınıza şükredin ben biberonu 6 yaşındayken hdjdjdj falan bıraktım
Annem az çıldırmadı
Yok göremeyenler varmışEe herkes herkesi gördü mü simdi yoklama yapalim