• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Gerçekten merakımdan soruyorum, sizin çocuklarınız da her dakika götünüze yapışıyor mu? Bulaşık yıkarken, çamaşır asarken, ütü yaparken, yemek yaparken, sıçarken, bıyık alırken her an her saniye.

Babasıyla asla durmak istemiyor. Ben annemin yanında olmak istiyorum diyor. Misal bıyık alıyorum ben de alayım diyor. Bulaşık yıkıyorum, ben de yıkıycam diyor. Çamaşır asıyorum orada bitiyor. Kitap okumak falan o uyumadan zaten imkansız.

Deli çıkıcam. Evet eskisi gibi hareketli, hırçın, sinir bozucu değil ama yapışık arkadaş. Öyle bir yapışmak ki yan yana otururken bile üstüme çıkmak istemek. TV ekranından kıskanıyor beni arkadaş. Olur da ekrana beş saniye bakarsam ya kumandayı alıp değiştirmeye çalışıyor ya da hadi oyun oynayalım diyor en olmadı tepeme çıkıyor. Zaten hiç susmuyor. Bir dakika bile. Anne anne anne anne anne günde kaç kere anne diyor sayamıyorum.

Şu an kendimi tuvalete kapattım ve camış kocam oğlana "anne bize kızdı bak" diyor. Lan nefes aldırmıyorsunuz daha mı kızmayayım. Ben bu karantina bitince deliririm. Aha şimdi banyo kapısına ağzını dayamış "anne ama keşke ben seni özlemeseydim tuvalete gidince" diyor. Allam sen sabır ver yarabbim.

O benim ortanca. Şu an bu satırları yazarken kız beni emüklüyor, oğlum da sol koluma yapisik seni istiyorum diyor
Ama o hep beni istiyor.
Yemek yerken kucağıma tırmanıyor
Kucagimda otururken hala seni istiyorum diye ağlıyor.
Öyle ki kendisini ana rahmine geri sokup kurtulasım var ama insan irisi oldugundan sigmaz.
ama bunlar oyun oynamadiklarinda.
Karantinadan anladigim 3 çocuk çok ama 2 tane üst üste doğru bir karar..
Onun da ideali 1 kız 1 erkek
Mümkünse büyüğü kız.
Siparişi bir dahakine böyle vereceğim.
Böyle sürekli evde güreş var
Ödüm kopuyor bir yerlerine bir şey olacak diye

O benim ortanca. Şu an bu satırları yazarken kız beni emüklüyor, oğlum da sol koluma yapisik seni istiyorum diyor
Ama o hep beni istiyor.
Yemek yerken kucağıma tırmanıyor
Kucagimda otururken hala seni istiyorum diye ağlıyor.
Öyle ki kendisini ana rahmine geri sokup kurtulasım var ama insan irisi oldugundan sigmaz.
ama bunlar oyun oynamadiklarinda.
Karantinadan anladigim 3 çocuk çok ama 2 tane üst üste doğru bir karar..
Onun da ideali 1 kız 1 erkek
Mümkünse büyüğü kız.
Siparişi bir dahakine böyle vereceğim.
Böyle sürekli evde güreş var
Ödüm kopuyor bir yerlerine bir şey olacak diye

Anam da diyor bunu karnına geri sok ancak öyle rahatlar diye. İdeal olanı hiç ürememek sanki ahsjsjs.

Annemın durumu senden daha kötüydü işe geç gidiyordu ben kapıyu açmıyordum
Eve gelene kadar ağlıyordum
Sonra asla babamla yatırmazdım aslaaaaa

Ben de kocamla yatamıyorum ki. Bir iki denedim uykudan uyanıp babasına saldırdı tekme tokat. Çarpılacaktı adam uykusunda. Yanına uzanmasına, oturmasına bile müsaade etmiyor. Oyuna dahil olmasın istiyor. Sen kendi odana git, git kendi yatağında uyu diyor. Sapık gibi bir şey.

Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi bugün sen buralarda yokken sordum bende kızım 4 yaşında, on dakikadan fazla kendi kendine kalmıyor, sizde durumlar ne diye. Oğlum zaten yapışık vaziyette 20 aylık kızımda da durum aynı, bıraksam yanımdan saniye ayrılmıyorlar. Ama bene arada koyuyorum onları 🤣 tek farkı bizimkiler babaya da çok düşkün, baba evdeyse rahatım :KK16:

Gerçekten merakımdan soruyorum, sizin çocuklarınız da her dakika götünüze yapışıyor mu? Bulaşık yıkarken, çamaşır asarken, ütü yaparken, yemek yaparken, sıçarken, bıyık alırken her an her saniye.

Babasıyla asla durmak istemiyor. Ben annemin yanında olmak istiyorum diyor. Misal bıyık alıyorum ben de alayım diyor. Bulaşık yıkıyorum, ben de yıkıycam diyor. Çamaşır asıyorum orada bitiyor. Kitap okumak falan o uyumadan zaten imkansız.

Deli çıkıcam. Evet eskisi gibi hareketli, hırçın, sinir bozucu değil ama yapışık arkadaş. Öyle bir yapışmak ki yan yana otururken bile üstüme çıkmak istemek. TV ekranından kıskanıyor beni arkadaş. Olur da ekrana beş saniye bakarsam ya kumandayı alıp değiştirmeye çalışıyor ya da hadi oyun oynayalım diyor en olmadı tepeme çıkıyor. Zaten hiç susmuyor. Bir dakika bile. Anne anne anne anne anne günde kaç kere anne diyor sayamıyorum.

Şu an kendimi tuvalete kapattım ve camış kocam oğlana "anne bize kızdı bak" diyor. Lan nefes aldırmıyorsunuz daha mı kızmayayım. Ben bu karantina bitince deliririm. Aha şimdi banyo kapısına ağzını dayamış "anne ama keşke ben seni özlemeseydim tuvalete gidince" diyor. Allam sen sabır ver yarabbim.

Benim kız da aynı. Sık sık kendimi tuvalete kapatıyorum ben de, orada oturup hayatı sorguluyorum. Benim kızım iş yaparken rahat duruyor genelde işin kötüsü. Dinlenmeme garezi var. Bulaşık yıkarken, evi süpürürken sağımda solumda geziyor ama engellemiyor. Oturup 2 dakika popomu koltuğa koyayım diyince mmeemmmeee memmmeeee diye başlıyor. Böyle de psikopat.

Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi bugün sen buralarda yokken sordum bende kızım 4 yaşında, on dakikadan fazla kendi kendine kalmıyor, sizde durumlar ne diye. Oğlum zaten yapışık vaziyette 20 aylık kızımda da durum aynı, bıraksam yanimdna saniye ayrılmıyorlar. Ama bene arada koyuyorum onları yanimdan 🤣 tek farkı bizimkiler babaya da çok düşkün, baba evdeyse rahatım :KK16:

Yirmi aylık olsa anlarım da eylülde beş yaşına girecek eşek kadar çocuk artık. Gece uykusunda bneş yokluyor yanında mıyım diye. Elini yanağımın altına koyuyor ki garanti olsun kalışım.

Ben de kocamla yatamıyorum ki. Bir iki denedim uykudan uyanıp babasına saldırdı tekme tokat. Çarpılacaktı adam uykusunda. Yanına uzanmasına, oturmasına bile müsaade etmiyor. Oyuna dahil olmasın istiyor. Sen kendi odana git, git kendi yatağında uyu diyor. Sapık gibi bir şey.

Yaa hadi senin oğlun var benim kız, bu da aynı. Babasının elimi tutmasını bile istemiyor çığlık çığlığa. Güya kızlar babalarını kıskanırdı yalan be

Benim kız da aynı. Sık sık kendimi tuvalete kapatıyorum ben de, orada oturup hayatı sorguluyorum. Benim kızım iş yaparken rahat duruyor genelde işin kötüsü. Dinlenmeme garezi var. Bulaşık yıkarken, evi süpürürken sağımda solumda geziyor ama engellemiyor. Oturup 2 dakika popomu koltuğa koyayım diyince mmeemmmeee memmmeeee diye başlıyor. Böyle de psikopat.

Şükret anacım en azından iş yaparken ellemiyor. Benim oğlan haminne gibi her işin başında. İyice temiz yap diye komut da veriyor. Oturmama asla izin vermez zaten.

Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi ben hatırlıyorum az bucuk babamı da çok seviyordum her istedıgımı yapıyordu
Ama anneme çok guvenıyordum sevgı yanınds buyuk guven de vardı o olmazsa çooooook kötü hissedıyordum

Anlatsana biraz neden yapıyordun bunu? Annen iyi mi şu an delirdi mi?

Şükret anacım en azından iş yaparken ellemiyor. Benim oğlan haminne gibi her işin başında. İyice temiz yap diye komut da veriyor. Oturmama asla izin vermez zaten.

Babaannesinin yerini almış seninki 😂
Ben tutuşturuyorum onun da eline bez ya da süpürge benimle beraber iş yapıyor. Çok düzenli ve titizdir tam bir Başak. Ortada çorap filan görmesin sinirli sinirli alır çekmeceye tıkar bir de pat diye çekmeceyi kapatır.

Back