Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuğuna ve yemeğine göre değişir. Çok basit bir cevap oldu biliyorum.Yemek yapma ve çocuk eyleme kaç saat sürüyor
@Vander bende görücüüm
Bakıyorum sayfaya at hadiBen sana atacam özeldenAbsolutPromise sen müsaitim de yeter
Ben sana atacam özeldenAbsolutPromise sen müsaitim de yeter
Herkes mi gitti yea?
Herkes mi gitti yea?
Tamammmm kfkclBakıyorum sayfaya at hadi![]()
Bir yandan bulaşık makinesini boşaltıyorum. :.(
Djjdjdjd yok kız onlar başka da konuda başka olanlar da olabılır mi korkusuKız sen bunları atıp duruyorsun, güncel halin bu mu yoksa asdf
Ya işi, temizliği, yemeği boş ver de kendine iyi gelecek bir şeyler yap tabi ki. Biz de iyi geliyoruz biliyorum ama böyle yüzümüz eskiyecek bak, arada özleşelim. (az önce kamera açalım diyen ben değildim)Ben bomboşum yine ayıptır söylemesi. Resim çizmek harici yapabileceğim laflamak.
Yemek hazır, mutfak boş bekler, ortalık oyuncak dolu toplamadım, sıpa toplamayı reddetti. Ben de "Ben dökmedim toplamam" dedim. Direnişe geçti "Kalsın o zaman bişiy olmaz" dedi bağa.
Beyim işte, gevşek çalışıyolla ama çalışıyolla.
Temizlik yapasım yok, çamaşır koydum sadece.
Napsam gitsem bi şey mi izlesem. :/
Ya bence herkes herkese deşifre olduğuna göre, artık yazışmayalım, kameralı konferans görüşmesi yapalım. Çünkü böyle iş yapamıyorum. Anlıyor musunuz bacımlar?![]()
Ya bence herkes herkese deşifre olduğuna göre, artık yazışmayalım, kameralı konferans görüşmesi yapalım. Çünkü böyle iş yapamıyorum. Anlıyor musunuz bacımlar?![]()