Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık Bakanlığı bende bak çok rica ediyorum.
Ben bıraktım vallaPüü bıyık mı ben kfkddk bıyık bırakmazdım bu ne böyle 10 çocuk babası abazan gibi
cilek.yagmuru "başın sıkışırsa ara" diye caps paylaşmıştı. O zamandan sinyali çakmış bak.
Kız çilek hala uyuyor musun sen?
Sana bi şey attımBen bıraktım valla![]()
Oo ne işşşşMerhaba
Yok uyumuyorum :) ancak gelebildim, işlerim vardı biraz
O capsi ben paylaşmadım ya night paylaşmıştı sanki. Yine mi iftira![]()
Demekki sensin odtülü fkckkc yapacak bir şey yok belki ameliyat oldunBen bıraktım valla![]()
Ya bıyık halledilir de, bu kaşlar ne olacak bir fikri olan var mı? Aynaya baktıkça jiletle sıfıra vurasım, sonra da Adile Naşit kaşı çizesim geliyor.Ben bıraktım valla![]()
Umarım kronolojik sırayla gelır fotolarEki Görüntüle 2611776
Bakin bunlar hep kardeş sevgisi.
Kendisi ile fotoğraflarımızın yüzde 90 in da ya bir yerini sıkıyorum, ya çocuğu sıkıştırıyorum.
Bundan ilham alarak 3 çocuk yaptım.
GördümSana bi şey attım![]()
Anasıyla güne gidip naylon çorap kokuları arasında kısır kaşıklayan delikanlıBendeki pazıllar onu işaret ediyor bebem bilemem, 600 sayfada anca topladık ve hala kararsızım.
Deli kamufle deli. Ya da paranoyaklığım azıyör.
Beni de şüpheye düşürdü bu çocuk billah. Bu ne böyle anası babası napıyor bunla acep? Anaağ.
Ya bıyık daha kötü, kaşı cımbızla alırsın yine. Bıyık ne, hoşlandığım beye bıyık mı buracağım?Ya bıyık halledilir de, bu kaşlar ne olacak bir fikri olan var mı? Aynaya baktıkça jiletle sıfıra vurasım, sonra da Adile Naşit kaşı çizesim geliyor.![]()
İki kardeş misiniz?Bebe turuncu
Bakin bunlar hep kardeş sevgisi.
Kendisi ile fotoğraflarımızın yüzde 90 in da ya bir yerini sıkıyorum, ya çocuğu sıkıştırıyorum.
Bundan ilham alarak 3 çocuk yaptım.
3nity çocukluk pozuyla açılışı yaptı efenim ve bunu gören Night atlamadan duramadı:
Eki Görüntüle 2611785
Bir kış günü Antalya bağrında bu çocuk terden eriyordu.![]()
İki kardeş misiniz?
Umarım kronolojik sırayla gelır fotolar