- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ayy çok heyecanlı haydi at at.Sana özelden albüm atıcam delirttin beni hep mi kaçar ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok heyecanlı haydi at at.Sana özelden albüm atıcam delirttin beni hep mi kaçar ya
He diyorsun ki zevklerimiz farklı o da olur demekki s.......ting yapıyorsunuzÖyle icap etti diyelim ahahaha
bebeklik albümümü atıcamAyy çok heyecanlı haydi at at.
Dövmem var benim totomda onu göstermiştim. Lya da öylesine attı memelerini. Meme göstermeyi seviyormuşBir soru soracagım totolarınız ve memelerinizde ne var neden bu 2 yer
Biz sadece iki iyi kız arkadaşız, başka bir şey yokHe diyorsun ki zevklerimiz farklı o da olur demekki s.......ting yapıyorsunuz
Yaaa ben de bacagımın üst kısmına dövme yaptırmak istiyorumDövmem var benim totomda onu göstermiştim. Lya da öylesine attı memelerini. Meme göstermeyi seviyormuş![]()
I survived diye dövdür kendiniYaaa ben de bacagımın üst kısmına dövme yaptırmak istiyorum
şu karantinadan çıkayım ilk işim bu
Djjdjdjd yok başka şekillerde yapacam o işiI survived diye dövdür kendini![]()
O konuya bir şey yazmak istiyordum ama banlanırım kesin
Djdjdjjdkddkd evet benım ne edek ya ekmek kapısıHadi itiraf et, o odtülü genç sensin değil mi? akdjada
demek öyleDövmem var benim totomda onu göstermiştim. Lya da öylesine attı memelerini. Meme göstermeyi seviyormuş![]()
Djdjdjjdkddkd evet benım ne edek ya ekmek kapısı
Hadi itiraf et, o odtülü genç sensin değil mi? akdjada
Yok ayol hobi olarak göndermiyorum. Bir durum vardı göndermem icap eden, o yüzden attımdıdemek öyleLyanna Mormont
Çıtayı yükselttin ODTÜ mü![]()
Ahahha eğer oysa bu sefer iyi kamufle olmuş.Hadi itiraf et, o odtülü genç sensin değil mi? akdjada
Yok ayol hobi olarak göndermiyorum. Bir durum vardı göndermem icap eden, o yüzden attımdı
[/QUOTE
kudra hasar tespiti demişti jfdjdjjd aklıma geldi
Püü bıyık mı ben kfkddk bıyık bırakmazdım bu ne böyle 10 çocuk babası abazan gibi