Hahahahaha @Alicjama attım sıs bir kiriSen zaten düklü çıkacan diye korkar olduk. Bi sen atmadın itfaiye hortumu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahaha @Alicjama attım sıs bir kiriSen zaten düklü çıkacan diye korkar olduk. Bi sen atmadın itfaiye hortumu.
Değil bebeğim, saçlar lens amaUu sende satanik çıktın hemde alfa olanından. Gözler lens mi![]()
İtfaiye hortumu mu?Sen zaten düklü çıkacan diye korkar olduk. Bi sen atmadın itfaiye hortumu.
Hahahahaha @Alicjama attım sıs bir kiri
İtfaiye hortumu mu?
Beklentini o kadar büyük tutma bence ahdhaha
Hddhdjddjdj tabiki olabilir ama bilemeyiz hfjfjdjdjdkAldatma ha.
Ne malum netten birinin fotolarına çökmediğn hea? Ben öyle yaptım meselağsı.
Olm dün dedim ya, arkamızdan özellerden fotolaşanlar var.......Aldatma ha.
Ne malum netten birinin fotolarına çökmediğn hea? Ben öyle yaptım meselağsı.
Hahahahaha @Alicjama attım sıs bir kiri
Nddjdjd haklısın ki olabilir yanı fkddkdNe bilelim sen olduğunu be şimdi ben buraya atsam birinin fotoğrafını kim bilecek![]()
Olm dün dedim ya, arkamızdan özellerden fotolaşanlar var.......
Benim de memelerim sende, bence eşit durumdayızLyanna Mormont kaçırdım kaçırdım diyip özelden fotoğraf istiyor sonra koleksiyon yapıyor bence
Totom da onda napıcam ben
Ben o siyah saçlardan kurtulmak için tam 3 sene uğraştım hacı şakirle yıkadım saçımı boya aksın diyeNasıl değil. Beyaz ten, uzun koyu saçlar, renkli göz, masum alttan gülücük. Bunlar gizli satanik özellikleri o yüzden onları alfa yapıyorlar ki yeni satanikleri tehlike uyandırmadan bünyesi altına toplasın
Bir soru soracagım totolarınız ve memelerinizde ne var neden bu 2 yerBenim de memelerim sende, bence eşit durumdayız![]()
İki tane attım ben, gören gördü, bağa ne.Sen de hiç atmıyorsun farketmedim sanma şüphelenmeye başladım![]()
Sana özelden albüm atıcam delirttin beni hep mi kaçar yaOlm dün dedim ya, arkamızdan özellerden fotolaşanlar var.......
Ben görmedimİki tane attım ben, gören gördü, bağa ne.
İki tane attım ben, gören gördü, bağa ne.
Öyle icap etti diyelim ahahahaBir soru soracagım totolarınız ve memelerinizde ne var neden bu 2 yer