- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Ben de elektrik faturası ceremesi çekeceğimi düşünüyorum.
Zaten kol gibi geliyordu, şimdi senin ayakların gibi gelecek.
Günde 3 kere tlf şarj ediyorum ben!
ŞahsjdslslsjBenim ayaklarım derken? 42 numara giydiğimi nereden öğrendin?
Şahsjdslslsj
Attığın foti kalmış aklımda
Kesin 40Aşkılsın gücendüm şu an bir miktar.
Benim ayaklarım 39 buççuk bir kere.
Bende de o atızdakızbıçıktan mevcutAşkılsın gücendüm şu an bir miktar.
Benim ayaklarım 39 buççuk bir kere.
Bende de o atızdakızbıçıktan mevcut
Bazen 40 bıçık ama seviyorum kendilerini
Hamilelikte ayaklar bir büyüdü benim, sonra kendine gelemedi.
Sonra bana diyolla 2. çocuk, kaç olsun daha kaç, beyimlen aynı köseleleri mi giyek artık ya. Arkasına da basayım tam olsun.
benim hep büyüktü, 39 lara hamilelikle veda ettim.
Eşimin 42, arada sneakerları kalın çorapla giymiyor değilim haberi yok, görse ömürlük malzemesi olur
Markete gidicim, aşırı gerginim.
Kendimi zombilere yem olmamış tek taze kan gibi hissediyorum
Markete girince hapşursam mı ki?Ben indim zebah, hadi sıra sende. Sokağn ortasına doğru daş at, sese dikkatleri dağılsın.
Sıraya dikkat jfjddj anlamayan millet oldugumuzdsn sırads yine dipdibelerfi ben en sona girdimMarkete girince hapşursam mı ki?
Bir başıma sakin sakin haparım
Bizimkilerden büyük haziran da 5 i bitecek.Bu çocuklar ne zaman kendileri oynayamaya başlıyor fikri olan var mı?
Kızım dört yaşını geçti hala kendi kendine 10 dakikadan fazla oynamıyor,o 10 dakikada 10 soru soruyor
Benim küçük uyurken bile konuşuyor, bazrn kulak tıkacı kullanıp arada ‘hıhı evet annecim’ diye kafa sallıyorum.Bu çocuklar ne zaman kendileri oynayamaya başlıyor fikri olan var mı?
Kızım dört yaşını geçti hala kendi kendine 10 dakikadan fazla oynamıyor,o 10 dakikada 10 soru soruyor
Biz gitmiyoruz.Markete gidicim, aşırı gerginim.
Kendimi zombilere yem olmamış tek taze kan gibi hissediyorum
Pusuya yatıp, bir boşlukta çıplak adam görmüş gibi kasaya koşmayı hedefliyorumSıraya dikkat jfjddj anlamayan millet oldugumuzdsn sırads yine dipdibelerfi ben en sona girdim
Ya tüm sanal marketlere baktım, 5 gün dolu zaten 6. Güne sipariş açmamışlar.Biz gitmiyoruz.
Kocam az yiyin dedi
Doğru strateji olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?