• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bizdeki en büyük yaş henüz 3buçuk olduğundan çapımız küçük😂😂
Elim kadar legolarla oynuyoruz, öbürlerine küçüklere geçemedik.
Ay ne bileyim kızım olsaydı sohbet ederdik, kadın varlığını üstün cinsiyet olduğunu anlatırdım falan.
Benimkilerle sohbet ‘gaz çıkarana kadar’ ilerliyor😂😂

O olurdu bak.
Bir tek cene çalışıyor.
Ya gülücükler saçarak muhabbet ediyor .
Yada sürekli mızmız söylenerek baslayip, ciglik cigliga sesini tüm istanbula duyuruyor.
Ama karistirmasindan yoruldum
Boşalmadık çekmece kalmadı.
3 saniyede 5 çekmece rekoru var.

Corona bu eve girsin, kızın sactigi mikroplardan barınamaz bence.
Tuvalet fırçası ile aşk yaşıyor.
Banyonun kapısına alarm takacağım az kaldı.
Aaay lütfen sana sarılıp ağlayabilir miyim? Bizimki 81 cm'lik boyuyla kapı kollarını açmayı öğrendi zibidi. Dün banyoya bir girmiş, ben bu sırada yemek yapıyordum. Sen tuvalet fırçasını eline al, yerlere bam bam bam... Banyo duvarlarını bile kırkladım, kızımı da uzun programda 90 derecede yıkadım, çünkü uzmanlar öyle diyor. Banyo kapısını kilitliyorum artık.

Ahsjsjkfkdd
Onları atmadın mi ya.
Bana da almışlardı.
Nasıl irrite ettiyse, balayına gitmeden attım 🤣

Niye atayım, ileride gelinime vereceğim "Aferin iyi ettin evlenerek. Ben yandım sen de yan" diye.
Arada giyiyorum ki kv olduğum belli olsun.

Ouuuvv biri bugün seksi tarafından kalkmış. :KK8:

Depresyon hırkam üzerimde hanımlar. Çohzel sürprizler hazırladım geceye. Sudyen giydim çift kat.

Niye atayım, ileride gelinime vereceğim "Aferin iyi ettin evlenerek. Ben yandım sen de yan" diye.
Arada giyiyorum ki kv olduğum belli olsun.

Depresyon hırkam üzerimde hanımlar. Çohzel sürprizler hazırladım geceye. Sudyen giydim çift kat.
Üç tane depresyon hırkasını üst üste giysen de nafile. O terlikler çok şey vaat ediyor. :confused:

Benim kız da bayılıyor kayinvalidemin zorla aldırdığı ponponlu taşlı terliklere :deli:
Zaten biz ilerisini düşünerek aldık o terlikleri, yoksa başka bir açıklaması olamaz 🤣 beyaz tüylü terlik benimkiler ne amaçla giyebilirim evin içinde onları aceba 🤣

Valla amuda kalkmayı denemedim değil
Dün evde Survivorcılık oynayıp halıda süründüm. Dizlerim halı yanığı oldu, soyuldu. Annemi Survivor doktoru Metin Kuş yapıp ilk müdahaleyi yaptırdım, sonra sakatlandım diye oyundan çekildim.
Daha nasıl anlatabilirim durumumu?

Zaten biz ilerisini düşünerek aldık o terlikleri, yoksa başka bir açıklaması olamaz 🤣 beyaz tüylü terlik benimkiler ne amaçla giyebilirim evin içinde onları aceba 🤣

Yaa canım kayınvalidemin gözünde canlandırdığı bir gelin bohçası varmış demek ki, onu tamamlamadan salmadı beni. Sal beni noolur dedim dinletemedim 🥴

Gerçek bir akrebin gücü kendini belli etmemesinden geçer. Sonra en hazırlıksız anınızda bam! Anlatabiliyor muyum bebeem?
Dayanma gücüm çok azaldı Loreth, en zayıf anıma yaklaşıyorum. Zbamm diye geleceksen gel artık selvi boylum, al yazmalım, gel artık.

Back