• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

FBD360FD-9711-44E7-9067-CE8A53CD67AD.jpeg

Şunu şuraya bırakıp işe geri dönüyorum. Son iki oda kaldı bana şans dileyin :mad:

Çoocuklarıma legodan otopark yapıp geleceğim, çok sıkıcı bir şey erkek çocuğu ya...
Otopark mi.
Biz az önce logolardan unkapaninin oradaki surdan geçitleri yaptık.
Aha bunları.
images (10).jpeg

Sonra arabalar geçerken, üstlerinden knex çubukları fırlatıp geçmelerini falan engelledik
Ayrıca inan bana kız çocuğu daha sıkıcı 🤦🏻‍♀️

😍
Günaydın canım. Neden diye sormayacağım :KK53: Ben de 6.45te uyandım. Beyime kahvaltısını ve öğlen yemeğini hazırlayıp işe uğurladım. O saatten beri de temizlik yapıyorum. Bu çamaşır suyu gerçekten insanı içine çekiyor, daha fazlasını istiyosun:KK70:
Ay nolur sor? :confused: Çocuklar etrafta yokken evin, yalnızlığın tadını çıkarabildiğim bir kaç saatim oluyor, o yüzden seviyorum erken kalkmayı. Bir çeşit manyaklık olduğunu düşünenler var ama ben tam tersi manyamamak için yapıyorum bunu. =))

Çamaşır suyu normalde kullanmazdım ama corona'ya karşı tüm silahları kuşanırken, çamaşır suyunun gücünü kullanmamak olmazdı. Az önce yerleri sildim, camları açtım ben de. Ohh mis. Corona şu eve girse, tövbe eder, efendi efendi evrimini geçirip zararsız olur bence.

Otopark mi.
Biz az önce logolardan unkapaninin oradaki surdan geçitleri yaptık.
Aha bunları.
Eki Görüntüle 2611216

Sonra arabalar geçerken, üstlerinden knex çubukları fırlatıp geçmelerini falan engelledik
Ayrıca inan bana kız çocuğu daha sıkıcı 🤦🏻‍♀️
Bizdeki en büyük yaş henüz 3buçuk olduğundan çapımız küçük😂😂
Elim kadar legolarla oynuyoruz, öbürlerine küçüklere geçemedik.
Ay ne bileyim kızım olsaydı sohbet ederdik, kadın varlığını üstün cinsiyet olduğunu anlatırdım falan.
Benimkilerle sohbet ‘gaz çıkarana kadar’ ilerliyor😂😂

Ay nolur sor? :confused: Çocuklar etrafta yokken evin, yalnızlığın tadını çıkarabildiğim bir kaç saatim oluyor, o yüzden seviyorum erken kalkmayı. Bir çeşit manyaklık olduğunu düşünenler var ama ben tam tersi manyamamak için yapıyorum bunu. =))

Çamaşır suyu normalde kullanmazdım ama corona'ya karşı tüm silahları kuşanırken, çamaşır suyunun gücünü kullanmamak olmazdı. Az önce yerleri sildim, camları açtım ben de. Ohh mis. Corona şu eve girse, tövbe eder, efendi efendi evrimini geçirip zararsız olur bence.

Corona bu eve girsin, kızın sactigi mikroplardan barınamaz bence.
Tuvalet fırçası ile aşk yaşıyor.
Banyonun kapısına alarm takacağım az kaldı.

Ahsjsjkfkdd
Onları atmadın mi ya.
Bana da almışlardı.
Nasıl irrite ettiyse, balayına gitmeden attım 🤣
Benimkiler kızıma oyuncak oldu çok güzel 🤣 2 senedir oyuncakların arasında gelin alışverişimin en nadide parçası 🤣

Back