• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ani toplama konusu. Ergenin birisi sevgilisi ile gezmek istiyor ani toplamak için. Bununda tabi fotolari olacak (ilerde çoçuklarina göstermek için :olamaz: ) ve sevgilisi baska bir arkadasi getirmek istemis, foto çeksin diye.

Sonra ben "siz ergenlersiniz" dedigimde kiz triplendi :KK70:

Ani toplama konusu. Ergenin birisi sevgilisi ile gezmek istiyor ani toplamak için. Bununda tabi fotolari olacak (ilerde çoçuklarina göstermek için :olamaz: ) ve sevgilisi baska bir arkadasi getirmek istemis, foto çeksin diye.

Deli gömleği taktiğini uygula ve derin bir nefes al Aryacım.

Ay bakmam lazım konuya 😄😄
Kızımız akıllı çıkmış. Benim şurada 3 (üç) tane falan fotoğrafım var sevgilimle. Yanımızda birilerini gezdirmemekten hep bu

Ay bakmam lazım konuya 😄😄
Kızımız akıllı çıkmış. Benim şurada 3 (üç) tane falan fotoğrafım var sevgilimle. Yanımızda birilerini gezdirmemekten hep bu

Yok kiz, kizin sevgilisi baska birini akil etmis. Kizda "nasil olur, ben yanliz gitmek istiyorduuum" diyor.

Konu "çokmu takiyorum" konusu. Acaba bizdemi eskiden bu kafadaydik bilmiyorum ya, ama simdi hayli komik gelmeye basladi :KK70:

Yok kiz, kizin sevgilisi baska birini akil etmis. Kizda "nasil olur, ben yanliz gitmek istiyorduuum" diyor.

Konu "çokmu takiyorum" konusu. Acaba bizdemi eskiden bu kafadaydik bilmiyorum ya, ama simdi hayli komik gelmeye basladi :KK70:
Yanlış okumuşum 😄😄

Ay ben hatırlıyorum da ilk sevgilime sürekli bir şeyler pişirir götürürdüm, bir de onları süslerdim. Sonra adamdan soğuyunca bırakmıştım bunu. Bana annesinden laf taşımıştı. Annem diyor ki bu kız seni artık sevmiyor bence uzun zamandır bir şeyler yapmadı senin için falan demiş 😂😂😂 yaş tabi 19 daha

Öyle bir konu mu var yaaa ben hiç görmedim

Ben kızla aynı yaşta sayılırım henuz 23 olmadım ama
Şey yazasım he canım aslının tek derdi sizin fotolarınızı çekmek
Ben hayatımda ilk kez böylr bir şey gordum bu kadar planlı saçma iş

Çok mantıklı ki.
Ama selfile çübüğ var artık değil mi?
Olm çübük yokken ben niye bunu düşünemedim ya la.

Çete elemanı olaraktan malum bdv konusuna girişimi yaptım.

Selamlar cümleten beybilitolar, ben gece bir rüya gördüm bir rüya aman allahım. Dükleri beklerken korkunçlu karı çıktı ya.

Daha ayılamadık dük muhabbeti için 😄

Rüyamda çıplak abiler göremedim ya onun yerine Lyanna Mormont Lyanna Mormont u gördüm 😂 Sevgilisi varmış ve ona şeker hamurlu mini mini süslü kurabiyeler yapıyordu
Ciplak abiler yerine Lyannayi deyince bi korktum. Devamini okuyunca da ayy hadi inş dedim ahshs

Çok mantıklı ki.
Ama selfile çübüğ var artık değil mi?
Olm çübük yokken ben niye bunu düşünemedim ya la.

Mantiklimi? "Biraz anilarimiz olsun beaaa" diye gezilmez ki. Hele hele bu gezi için fotografçi arkadas tutulmaz kii :KK70: :KK70:

Hani benim bildigim, "beraber bir güzel gezelim" dersin ve eger olursa o gezide tesadüfen bir iki foto çekersin ve o sekilde bir ani olur. Bunlar kronolojiyi bozup önce ani yaratmak istiyorlar :KK53:

Çete elemanı olaraktan malum bdv konusuna girişimi yaptım.

Selamlar cümleten beybilitolar, ben gece bir rüya gördüm bir rüya aman allahım. Dükleri beklerken korkunçlu karı çıktı ya.

Zaten gelincek son nokta bu. Dük muhabetinden bikip toplu bir sekilde hepimizin lezbiyen olmasi :KK70:

Mantiklimi? "Biraz anilarimiz olsun beaaa" diye gezilmez ki. Hele hele bu gezi için fotografçi arkadas tutulmaz kii :KK70: :KK70:

Hani benim bildigim, "beraber bir güzel gezelim" dersin ve eger olursa o gezide tesadüfen bir iki foto çekersin ve o sekilde bir ani olur. Bunlar kronolojiyi bozup önce ani yaratmak istiyorlar :KK53:

Maksat anı toplamaksa makineyi tutturacak biri lazım. Makine tutuş önemli. Bak biz cilek.yagmuru cilek.yagmuru nu niye çağırdık? Tutturmak için.

Maksat anı toplamaksa makineyi tutturacak biri lazım. Makine tutuş önemli. Bak biz cilek.yagmuru cilek.yagmuru nu niye çağırdık? Tutturmak için.
Dün gece çok önemli bir şey öğrendim.
Sen gangstaymışsın, e baştan niye demiyorsunuz?
Vallahi billahi gerizekalı hissediyorum kendimi
Aha bu da ödülüm!

:sampiyon:İdiot...

Sabah sabah başladınız düklerin efendileri.
Gündüz gözüyle konuşmayın şunları.
Gece, ışıklar kapalı, yorganın altında 🤣

Zaten kimse haksızlık olmadııını söylemedi ki? Haksızlık yapasımız var yapıyoz. Sana kim söyledi bu topikte adalet olduğunu?

Bare bu konuda solcu feminist kimligimi ortaya koymayim diyordum oysa. Burdadami siniflandirmalar haksizliklar var?

Ahanda diyorum Marx kabrinde ters dönüyor simdi bu konudan dolayi :KK12:

Dün gece çok önemli bir şey öğrendim.
Sen gangstaymışsın, e baştan niye demiyorsunuz?
Vallahi billahi gerizekalı hissediyorum kendimi
Aha bu da ödülüm!

:sampiyon:İdiot...

Aaa bilmiyor muydun, est. şey etme öyle.
Biliyorsun sanıyordum, bilmeyeni dövüyolla.
Ülen eski nickime döneyim bari adkajda herkes biliyor. :D

Back