- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Astoria nerelerdesin arada ses ver
Buradayım uzaktan bakıyorum size ara ara :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Astoria nerelerdesin arada ses ver
Düklü rüyalar iste! Belli degil mi? Kiz kendini bizler için feda etmis zaten, aferin sana Alicja
Anca rüyalarda yüzümüz gülüyor zatenBende bende
Teşekkür ederim. Daha önce denediğimde becerememiştim
Dün gece rüyamda Blaine i gördüm gleeden Bu gece serdar ortaç görmeye hiç niyetim yok
Outlander ı izleyip tavsiye eden var mı?
Buradayım uzaktan bakıyorum size ara ara :)
Anca rüyalarda yüzümüz gülüyor zaten
Ve bu mesaj ile bende elveda diyorum kizlar, yarin sabah erken kalkmam lazim.
Hadi düklü rüyalar, bana dogru gelin, bana dooogruu
İyi geceler, tatlı rüyalar.Ve bu mesaj ile bende elveda diyorum kizlar, yarin sabah erken kalkmam lazim.
Hadi düklü rüyalar, bana dogru gelin, bana dooogruu
Özendim dönem dizisi izleyeyim dedim ama netflixten bakayım istiyordumBen ilk bölümden birakmistim bile. Nereye gidecegi çok belliydi. Sevememistim.
Shadow of Mordor diye bir oyun oynadığım sırada üye olmuştum buraya. Oyundaki baş karakterin öldürülen karısının adıydı. Başka yerde de duymadım. Öylesine koydum. İnternet aleminde meşhur olduğum başka kullanıcı adı var da, bu gizli kimliğim.Kızlar nickleriniz nereden geliyor ve niye geliyor hadi diyin bakim.
@Night Club AbsolutPromise cilek.yagmuru NeverOne Loreth Alicja @Vander A Arya_Stark01 3nity @filmdelisi @idrakyollariiltihabi @Yabanelma
Merak ettim nasılsın, nişanlın nasıl?
Tabi ki DuncanAyy Blue'da Duncan mı Lee mi tartışmaları olurdu kızlar, hatırlar mısınız?
Kızlar nickleriniz nereden geliyor ve niye geliyor hadi diyin bakim.
@Night Club AbsolutPromise cilek.yagmuru NeverOne Loreth Alicja @Vander A Arya_Stark01 3nity @filmdelisi @idrakyollariiltihabi @Yabanelma
Neil Gaiman'a karşı ben de hiç ama hiç boş değilim. Babam Süt Peşinde'yi bile seviyorum.En sevdiğim yazarlardan biri olan Neil Gaiman’ın Neverwhere adlı kitabını okuduğum zamandı. Kitabı çok sevmiştim, o ara kendimi bulmaya çalıştığım bir dönemdi. Neverwhere kelimesi hoşuma gitmişti ben de kendime neverone ı oluşturdum ve nickim oldu.
Klişe ama her inişin bir çıkışı vardır. Şahsi hayatımı sana anlatarak bunu örneklerle desteklerdim ama feci sıkıcı olurdu. Ve zaten sadece yaşayıp görünce anlıyor insan. O yüzden yaşa ve gör.Ya kızlar bir gun acaba iyi haberle uyanabılecem mi iyi olmasına da gerek yok ya nötr kalkayımm
sorry mutlu olun
Neyse dük diyorduk yakısıklı adamlar diyorduk evet evet belli bir süreKlişe ama her inişin bir çıkışı vardır. Şahsi hayatımı sana anlatarak bunu örneklerle desteklerdim ama feci sıkıcı olurdu. Ve zaten sadece yaşayıp görünce anlıyor insan. O yüzden yaşa ve gör.
O zaman sana şu şarkıyı armağan ediyorum;Neyse dük diyorduk yakısıklı adamlar diyorduk evet evet belli bir süre
Azgın teke vander olucam
Özendim dönem dizisi izleyeyim dedim ama netflixten bakayım istiyordum
İngiliz kıyafetlerden iyi anlıyor hanımının çorabını bile giydiriyorDönem dizisini istiyorsan, Poldarka bakacaksin. Hemide Aidan ile o!