• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Shadow of Mordor diye bir oyun oynadığım sırada üye olmuştum buraya. Oyundaki baş karakterin öldürülen karısının adıydı. Başka yerde de duymadım. Öylesine koydum. İnternet aleminde meşhur olduğum başka kullanıcı adı var da, bu gizli kimliğim. 🤪

Bu arada 30 sayfa ne yazdınız merak ediyorum, umarım dük muhabbeti değildir. 😬

Ayy Blue'da Duncan mı Lee mi tartışmaları olurdu kızlar, hatırlar mısınız? :KK70:
Tabi ki Duncan
3231E460-DC2D-4CAA-8F1F-F826F0787176.jpeg

En sevdiğim yazarlardan biri olan Neil Gaiman’ın Neverwhere adlı kitabını okuduğum zamandı. Kitabı çok sevmiştim, o ara kendimi bulmaya çalıştığım bir dönemdi. Neverwhere kelimesi hoşuma gitmişti ben de kendime neverone ı oluşturdum ve nickim oldu. :KK51:

En sevdiğim yazarlardan biri olan Neil Gaiman’ın Neverwhere adlı kitabını okuduğum zamandı. Kitabı çok sevmiştim, o ara kendimi bulmaya çalıştığım bir dönemdi. Neverwhere kelimesi hoşuma gitmişti ben de kendime neverone ı oluşturdum ve nickim oldu. :KK51:
Neil Gaiman'a karşı ben de hiç ama hiç boş değilim. 💜 Babam Süt Peşinde'yi bile seviyorum. 😅

Bu arada günaydın. Sabahın beşinde kalkıp Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları izledim, çok mutluyum. 😬

Ya kızlar bir gun acaba iyi haberle uyanabılecem mi iyi olmasına da gerek yok ya nötr kalkayımm

sorry mutlu olun

Ya kızlar bir gun acaba iyi haberle uyanabılecem mi iyi olmasına da gerek yok ya nötr kalkayımm

sorry mutlu olun
Klişe ama her inişin bir çıkışı vardır. Şahsi hayatımı sana anlatarak bunu örneklerle desteklerdim ama feci sıkıcı olurdu. 😐 Ve zaten sadece yaşayıp görünce anlıyor insan. O yüzden yaşa ve gör.

Klişe ama her inişin bir çıkışı vardır. Şahsi hayatımı sana anlatarak bunu örneklerle desteklerdim ama feci sıkıcı olurdu. 😐 Ve zaten sadece yaşayıp görünce anlıyor insan. O yüzden yaşa ve gör.
Neyse dük diyorduk yakısıklı adamlar diyorduk evet evet belli bir süre
Azgın teke vander olucam

Back