- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Yani şimdi Blue grubundan birini seçerken huyunu suyunu bilmem adamın. Ya yüzüne bakarım ya...
Eh yaş da küçük, tek ilgimiz yüzü yani.
Hee sanki Aidanin, Brad pittin huyunu suyunu biliyoruz da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani şimdi Blue grubundan birini seçerken huyunu suyunu bilmem adamın. Ya yüzüne bakarım ya...
Ya da başka yerlerini.Hee sanki Aidanin, Brad pittin huyunu suyunu biliyoruz da
Yorum yazarken üstte link ekle diye bir buton var. Ona tikla ve linki ekle.
Bakalim, umarim faydasi vardir
Aksyonlu gif dedin neticede
İyi ki Duncancıymışım.Şimdi tekrar baktım da lee de bir bka benzemiyormuş
Kendiyi iyi hisset, gel. Yokluğun fark ediliyor.Arkidişler ben kaçtım. Bir kendime geleyim, bir meyilli olduğun depresyon lanetine paçamı kaptırmadan depik atayım, gelicem yine. Neşeniz daim olsun, topiğe kasvet bulaştırmayın :)
Öptüm hepinizi.
Deneme deneme bir ki
Arkidişler ben kaçtım. Bir kendime geleyim, bir meyilli olduğum depresyon lanetine paçamı kaptırmadan depik atayım, gelicem yine. Neşeniz daim olsun, topiğe kasvet bulaştırmayın :)
Öptüm hepinizi.
Arkidişler ben kaçtım. Bir kendime geleyim, bir meyilli olduğum depresyon lanetine paçamı kaptırmadan depik atayım, gelicem yine. Neşeniz daim olsun, topiğe kasvet bulaştırmayın :)
Öptüm hepinizi.
Olm yatıcaz uyucaz, soyunan adamlar niye gönderiyorsun AMACIN NE SENİN ya.
Bende bendeBen seni sevdim kiz
Dün gece rüyamda Blaine i gördüm gleeden Bu gece serdar ortaç görmeye hiç niyetim yokOlm yatıcaz uyucaz, soyunan adamlar niye gönderiyorsun AMACIN NE SENİN ya.
Düklü rüyalar iste! Belli degil mi? Kiz kendini bizler için feda etmis zaten, aferin sana Alicja
Ben ne yaptım ki şimdi ya
Yanlis etiketledim, AbsolutPromise i etiketlemem lazimdi. Tabiki istersen sende yardim edebilirsin Absolut kardesimize
Harbiden bu ne yaaaa?? Bu ne yaa? Demek ki küçükken bende göz nizam adina birsey yokmus hanimlar