- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
A Arya_Stark01 gif nasıl ekliyorsunuz?
Burada ayrıştık, ben Duncancıydım. Lee çok baby face gelirdi.Ben hep Lee tayfasindaydim, daha masum gelirdi.
Emcük?
@Night Club
Şiirine bayıldım ahsjsjs. Gözlerimde kalpler oluştu ayrıca. Benim camışla ilgisi yok yav. Ben bi içime kaçtım sizin de neşenizi kaçırmayayım diye uğramıyorum. Çünkü kendi adıma iyiyken garabetlik yapan biri olunca sinir oluyorum :)
Üstüne bir de günlerdir direnmeme rağmen gittim en kasvetli, en ağlatan filmi seçip izledim. Çünkü manyağım. Sistemim şöyle çalışıyor. Kötüysem daha da kötü olayım ki en dibe batıp hızla yukarı çıkayım. Özetle çöktüm :)
Niye o kadar uzaklara gittin Meksika filan ya, Arka Sokaklarda da var aynı tipten torbacı Hüsam ismi de
AHAHAHAH pislik kadınSoğuk deniz de pek yaramaz ama neyyyse...
Ayy Blue'da Duncan mı Lee mi tartışmaları olurdu kızlar, hatırlar mısınız?
Burada ayrıştık, ben Duncancıydım. Lee çok baby face gelirdi.
Duncan da gaymiş zaten. Hayattaki erkek şansım bu işte benim.....
Küçükken masumduk ondan olabilir mi acabası?Ben lee'yi beğenirdim, kardeşim duncan'ı. Şu an nedeeen neden diyorum orada kapı gibi zenci abi varken neden?
Adını bile bilmiyorum o abinin. Çok üzücü
Sadece o olsa! Cümlelerin bu kadar yavas telafüz edilebildigini hiç bilmiyordum. Hatta ilk basta insanlarda rahatsizlik oldugunu saniyordum. Yani ana konuya gelinceye deeek 13548647 defa iletisim hatalar oldu, ölüm kalimlar oldu.
Gif bulmayı biliyorum da yoruma eklemeyi başaramadım. Link olarak kaldı benimkiler. Yoksa bunları hep aksiyonlu atardımgoogledan istedigin aktorun gifini ariyorsun görsellerden. Mesela ben "aidan turner gif" yazdim görsellerde. Orda begendigine tikliyorsun, çogu giphy.comdan.
Ondan sonra linki kopyaliyorsun, burda link ekle ile yapistiriyorsun.
Hangi film o idrak?
Ben lee'yi beğenirdim, kardeşim duncan'ı. Şu an nedeeen neden diyorum orada kapı gibi zenci abi varken neden?
Adını bile bilmiyorum o abinin. Çok üzücü
Ya aslında filmin tahmin edilebilirliğini, kopuk bölümleri, çeşitli mantıksız kısımlarını beğenmedim ama Safi ağlatmak için çekilmiş bir film ve bu konuda gayet başarılı :)
7. Koğuştaki mucize.
Gif bulmayı biliyorum da yoruma eklemeyi başaramadım. Link olarak kaldı benimkiler. Yoksa bunları hep aksiyonlu atardım
Merak ediyordum ben de ama ruh halime güvenemiyorum :)
Küçükken masumduk ondan olabilir mi acabası?
Yalnız biz aralarda hem dizi sektörünü, oyunculukları eleştirip hem dük muhabbeti yapıyoruz. Beynim yandı asdfgh
Aman güvenmiyorsan şimdi izleme. Ben de erteledim epey ama bugün izledim. İzlemesem daha iyiymiş :)
Yani şimdi Blue grubundan birini seçerken huyunu suyunu bilmem adamın. Ya yüzüne bakarım ya...Bir beybi feysliğe kanıyorduk. Hayatta daha önemli şeyler de olduğunu bilmiyorduk.
dostluk gibi, kardeşlik gibi, arkadaşlık gibi, dük gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?