Coronasavar

Hangi film o idrak?

Burada ayrıştık, ben Duncancıydım. Lee çok baby face gelirdi.
Duncan da gaymiş zaten. Hayattaki erkek şansım bu işte benim.....

Hahaha gerçektenmi? Hiiç beklemezdim, sen ciddimisin?

Ya bu gayler niye hep yakisiklilari aliyorlar gerçekten! Ve benim niye gaydarim yok? Hiç fark edemiyorum kimin gay oldugunu.

Sadece o olsa! Cümlelerin bu kadar yavas telafüz edilebildigini hiç bilmiyordum. Hatta ilk basta insanlarda rahatsizlik oldugunu saniyordum. Yani ana konuya gelinceye deeek 13548647 defa iletisim hatalar oldu, ölüm kalimlar oldu.

Yalnız biz aralarda hem dizi sektörünü, oyunculukları eleştirip hem dük muhabbeti yapıyoruz. Beynim yandı asdfgh

googledan istedigin aktorun gifini ariyorsun görsellerden. Mesela ben "aidan turner gif" yazdim görsellerde. Orda begendigine tikliyorsun, çogu giphy.comdan.

Ondan sonra linki kopyaliyorsun, burda link ekle ile yapistiriyorsun.
Gif bulmayı biliyorum da yoruma eklemeyi başaramadım. Link olarak kaldı benimkiler. Yoksa bunları hep aksiyonlu atardım

Bir beybi feysliğe kanıyorduk. Hayatta daha önemli şeyler de olduğunu bilmiyorduk.
dostluk gibi, kardeşlik gibi, arkadaşlık gibi, dük gibi
Yani şimdi Blue grubundan birini seçerken huyunu suyunu bilmem adamın. Ya yüzüne bakarım ya...
Eh yaş da küçük, tek ilgimiz yüzü yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…