• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kenanın hiçbir dizini izlemedim. Adamı sadece ünlü diye tanıyorum :KK53:

Mehmet Günsür de hoş adam. Hem aile babası gibi hem masum aşık gibi hem haşin serseri tipi var.
Bdvdeki ilkokul konusunda kadın düşmanı ablanın bahsettiği haşin tarzan bu mu acaba asdfg

Aras bulutun da tipi fena değil ama hiç sevmiyorum. Muhteşem Yüzyıl'da sinirimi zıplatıyordu. Biri ekşide "böyle apaçi politikacı olmaz olsun" demişti ve hislerime tercüman olmuştu :KK70:

Genel olarak Türk dizisi izlemiyorum zaten. En son kösemi izlemiştim entrika var diye. Entrika :KK200: ben

Ben Aras Bulutu o kaptan dizisinden biliyorum, sanirim ondan sonra bir Türk dizisine bakmadim ben. Orda bile oyunculugu iyide fakat abartiyordu bazen.

Bazen annemlerde türk dizilerene denk geliyorum ve boguluyorum gibi his ediyorum. O kadar çok cringe sahneler, senaryo bozuk sahneler, agir abi ve aplalar felan var ki. Fenalik geliyor. Hepsini söyleyince annemler kiziyor dizinin keyfini çikariyorsun diye.

Back