Coronasavar

James Deen'i kim övdü burada aşk olsun

AbsolutPromise in yazdığı adama yorum yapmak istemedim. Adam polisiye dizilerdeki meksikalı çete liderlerinin yancılarına benziyor.

Bunu mu diyeydim

Niye o kadar uzaklara gittin Meksika filan ya, Arka Sokaklarda da var aynı tipten torbacı Hüsam ismi de

Cidden öyle ama.
Bir de Türk dizilerindeki uzun bakışma sahneleri off.
Odada 10 kişi var, 10u da çifter çifter birbiriyle bakışıyor yarım saat geçiyor.

Cidden öyle ama.
Bir de Türk dizilerindeki uzun bakışma sahneleri off.
Odada 10 kişi var, 10u da çifter çifter birbiriyle bakışıyor yarım saat geçiyor.

Sadece o olsa! Cümlelerin bu kadar yavas telafüz edilebildigini hiç bilmiyordum. Hatta ilk basta insanlarda rahatsizlik oldugunu saniyordum. Yani ana konuya gelinceye deeek 13548647 defa iletisim hatalar oldu, ölüm kalimlar oldu.

Gülüşü Eki Görüntüle 2611092 Eki Görüntüle 2611093
Üst dudak yazan olursa kalbini kırarım benden bu kadar. Yollamadıklarım benim secret pleasurelarım

Emcük?

@Night Club

Şiirine bayıldım ahsjsjs. Gözlerimde kalpler oluştu ayrıca. Benim camışla ilgisi yok yav. Ben bi içime kaçtım sizin de neşenizi kaçırmayayım diye uğramıyorum. Çünkü kendi adıma iyiyken garabetlik yapan biri olunca sinir oluyorum :)

Üstüne bir de günlerdir direnmeme rağmen gittim en kasvetli, en ağlatan filmi seçip izledim. Çünkü manyağım. Sistemim şöyle çalışıyor. Kötüysem daha da kötü olayım ki en dibe batıp hızla yukarı çıkayım. Özetle çöktüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…