James Deen'i kim övdü burada aşk olsun
AbsolutPromise in yazdığı adama yorum yapmak istemedim. Adam polisiye dizilerdeki meksikalı çete liderlerinin yancılarına benziyor.
Bunu mu diyeydim
GülüşüSorma biz onu aşamadık biz gülüş arıyoruz
Ben Aras Bulutu o kaptan dizisinden biliyorum, sanirim ondan sonra bir Türk dizisine bakmadim ben. Orda bile oyunculugu iyide fakat abartiyordu bazen.
Bazen annemlerde türk dizilerene denk geliyorum ve boguluyorum gibi his ediyorum. O kadar çok cringe sahneler, senaryo bozuk sahneler, agir abi ve aplalar felan var ki. Fenalik geliyor. Hepsini söyleyince annemler kiziyor dizinin keyfini çikariyorsun diye.
GülüşüEki Görüntüle 2611092 Eki Görüntüle 2611093
Üst dudak yazan olursa kalbini kırarımbenden bu kadar. Yollamadıklarım benim secret pleasurelarım
Denizin buz gibi soğuk sularından geliyor maşallahç
Evet gördüm şimdi bakayım diziye de, ama beğenmedim tipini kaçkın gibi
Guilty Pleasure playlistimde Serdar Ortaç falan olduğu için şu an direkt gözümde o canlandıGülüşüEki Görüntüle 2611092 Eki Görüntüle 2611093
Üst dudak yazan olursa kalbini kırarımbenden bu kadar. Yollamadıklarım benim secret pleasurelarım
Aman sen begenme zaten, bana daha fazlasi kalir
Evet evet, tam bu noktada his ediyorum, tekrar topluca 13 yasinda oluyoruz kizlar. 1998 yilindan selamlar kizlar
Ahahah ben özel olarak oyuncu aramıyorum ya. Erkek olması yetiyor.
Cidden öyle ama.
Bir de Türk dizilerindeki uzun bakışma sahneleri off.
Odada 10 kişi var, 10u da çifter çifter birbiriyle bakışıyor yarım saat geçiyor.
O kadar düşmedim abartmayalım lütfenŞahin k yazınca anlamıştım zaten
Ben oyuncuya dikkat ediyorum ya. Ama tipinden çok haline tavrına. James deen'i o yüzden beğeniyorum. Yoksa tipi tam bir vitaminsiz.
Ayy Blue'da Duncan mı Lee mi tartışmaları olurdu kızlar, hatırlar mısınız?
Ayy Blue'da Duncan mı Lee mi tartışmaları olurdu kızlar, hatırlar mısınız?
Secret yazmışım yaGuilty Pleasure playlistimde Serdar Ortaç falan olduğu için şu an direkt gözümde o canlandı
Denizin buz gibi soğuk sularından geliyor maşallahç
GülüşüEki Görüntüle 2611092 Eki Görüntüle 2611093
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?