- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.598
- 598
- 35
Şahin K diyip bitirelim bu furyayıHalt yesin o
Manuel ferrara![]()

Yoksa Aydemir Akbaş, Bülent Kayabaş'a kadar indireceğim seviyeyi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahin K diyip bitirelim bu furyayıHalt yesin o
Manuel ferrara![]()
Mehmet Günsür deyince aklıma geldi.
Biri sakalıyla ilgili "Mehmet Günsür'ün sakalı çıkacaksan çık, çıkmayacaksan boşuna meşgul etme adamın yüzünü" gibi bir şey yazmıştı![]()
Kenan imirzalıoğlu o yarışmada kameraya hep "çok yakışıklıyım ve bunun inanılmaz farkındayım" bakışı atmıyor mu?
İçim şişiyor![]()
Yakışıklılığına mı bakıyor acabaNe bu yahu hiçbir albenisi yok yakışıklılık puanım 10 üzerinden 1![]()
Hahahah ben hiç öyle bir bakışa denk gelmedim yaa sadece hepinizi çok seviyorum bakışı gibi geliyor![]()
Şahin K diyip bitirelim bu furyayı
Yoksa Aydemir Akbaş, Bülent Kayabaş'a kadar indireceğim seviyeyi...
Hahahah ben hiç öyle bir bakışa denk gelmedim yaa sadece hepinizi çok seviyorum bakışı gibi geliyor![]()
Yoo o "ben ne iyi aile çoçugum ve çokta yakisikliyim" bakisi
Abisi aksiyonda gördün mü hiçNe bu yahu hiçbir albenisi yok yakışıklılık puanım 10 üzerinden 1![]()
Ya ne?![]()
Abisi aksiyonda gördün mü hiç![]()
Metalaştırdım adamı napabilirim![]()
![]()
Tek kriter aksiyon mu yahu tipi önemli değil mi o zaman ne anladık bu işten![]()
Adam zevk aldığı işi yapıyor ne güzelAdamın başarısını alnına mal edemezsin, buna izin vermem![]()
Zaten ilk beş on dk sonra adamın yüzü pek olmuyor ekranda ahahaha![]()
![]()
Tek kriter aksiyon mu yahu tipi önemli değil mi o zaman ne anladık bu işten![]()
Zaten ilk beş on dk sonra adamın yüzü pek olmuyor ekranda ahahaha
AbsolutPromise hiç yakıştıramadım gerçekten sana.
Ya hayir, adamda karizma yok. Yok iste. Sohbeti yok. Bos teneke gibi bir adam. Ve evet hep öyle bakislar atiyor. Oyunculuguda öyle muhtesem degil. Hep ayni surat, hep agir abi tavrinda.
Ama o Mehmetin biyigi cümlesi çook komiikAma ne yalan söyleyim, beyaz gelincik dizisinden beri bir soft spotum var mehmet için.
Aras Bulut Iynemelide fena degil fakat çok fazla abartiyor. Overactingi sevmem hiç.