- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Bahsetmediğiniz ünlü yakışıklı kaslı ve dövmeli erkek kaldı mı ya acaba, ben Kenan İmirzalıoğlu ile katılsam çok varoş kalacağım aranızda susuyorum o yüzden
Kenan Imirzaoglunu hiç anlamadim ben. Adamin bir havasi, bir elektrigi yok. Yani kim milyoner olmak istere bakiyorum, hep cringe, hep cringe. Ona bakarak Mehmet Günsür daha iyi, en azindan bir tatliligi, bir havasi var.
Aaa şaşırttın beni
Vay beee kim kaldı eski ....
Aaa şaşırttın beni
Alın teriyle para kazanan film emekçileri kendilerisözlük yazarıyım ismen aşinalık var
Yoksa icra ettikleri sanatları izleme fırsatım olmadı
Alın teriyle para kazanan film emekçileri kendileri
Genç yaşında aldığı ödüllerle başarıdan başarıya koşmuş bir insan kendisi. İnsan görünce ne kadar da başarılı bir bey diyor
Bir ara sevgilisiyle şiddet haberi çıktı, o iftira dedi, bu bişi bişi dedi falan bir gıcıklandım ama bende yeri ayrıdır
Yaa gerçekten en sevdiklerimden biri
Kenan Imirzaoglunu hiç anlamadim ben. Adamin bir havasi, bir elektrigi yok. Yani kim milyoner olmak istere bakiyorum, hep cringe, hep cringe. Ona bakarak Mehmet Günsür daha iyi, en azindan bir tatliligi, bir havasi var.
Alın teriyle para kazanan film emekçileri kendileri
Johnny?Ya tam bir isim yazacağım son paylaşım çok masum geldi
Mehmet Günsür deyince aklıma geldi.
Biri sakalıyla ilgili "Mehmet Günsür'ün sakalı çıkacaksan çık, çıkmayacaksan boşuna meşgul etme adamın yüzünü" gibi bir şey yazmıştı
Kenan imirzalıoğlu o yarışmada kameraya hep "çok yakışıklıyım ve bunun inanılmaz farkındayım" bakışı atmıyor mu?
İçim şişiyor
Ya ne?Alın mı
Halt yesin o
Manuel ferrara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?