Coronasavar

Bahsetmediğiniz ünlü yakışıklı kaslı ve dövmeli erkek kaldı mı ya acaba, ben Kenan İmirzalıoğlu ile katılsam çok varoş kalacağım aranızda susuyorum o yüzden

Kenan Imirzaoglunu hiç anlamadim ben. Adamin bir havasi, bir elektrigi yok. Yani kim milyoner olmak istere bakiyorum, hep cringe, hep cringe. Ona bakarak Mehmet Günsür daha iyi, en azindan bir tatliligi, bir havasi var.

Kenan Imirzaoglunu hiç anlamadim ben. Adamin bir havasi, bir elektrigi yok. Yani kim milyoner olmak istere bakiyorum, hep cringe, hep cringe. Ona bakarak Mehmet Günsür daha iyi, en azindan bir tatliligi, bir havasi var.

Bana geliyor hava ve elektrik yaa izlerken ağzımı toplayamıyorum sırıtmaktan. Mehmet Günsürle farklılar bence aynı bulvarda değiller.

Kendini işine adamış, elinden geleni yapan bir bey.

Mehmet Günsür deyince aklıma geldi.
Biri sakalıyla ilgili "Mehmet Günsür'ün sakalı çıkacaksan çık, çıkmayacaksan boşuna meşgul etme adamın yüzünü" gibi bir şey yazmıştı

Kenan imirzalıoğlu o yarışmada kameraya hep "çok yakışıklıyım ve bunun inanılmaz farkındayım" bakışı atmıyor mu?
İçim şişiyor

Hahahah ben hiç öyle bir bakışa denk gelmedim yaa sadece hepinizi çok seviyorum bakışı gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…