- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
Gece hepimizi dişleyecek bunlarBu da Being Human (US) dizisinin vampiri Aidan.
Eki Görüntüle 2611074
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece hepimizi dişleyecek bunlarBu da Being Human (US) dizisinin vampiri Aidan.
Eki Görüntüle 2611074
Spike can bite me anytime time bir facebook grubu vardı bir zamanlarGece hepimizi dişleyecek bunlar
Vampir denince akla
Hemen onun adı gelir Alexander Skasgard
Eki Görüntüle 2611069 Eki Görüntüle 2611070
Ben sizin yorumlarınızı görüyorum hep ve tosia olduğunuzu tahmin ettim, adınızı değiştirdiniz sandım.
Sonra mesaj kutusunda gezinirken tesadüfen duvar çatlağı yazışmamızı gördüm ve "allah allah o başka biriymiş demek ki" dedim
Yalnız böyle yazınca takıntılı bir manyak gibi göründüm ama valla öyle değilim
Bir de bar sahibi vardı. Allahım çıldırıyordum o sümsük kızın bütün erkekleri çekmesine. Meğer periymişHahaha, harbiden yani! Ve o adam öyle çirkin ki, asik suratli. Kiz onda ne buluyordu anlayamiyordum. Alexander skarsgard varken bide..
Bende sarı pipi sevmem ama viking sonuçtaÜstteki foto aşağıya indikçe başka şeyler vaat ediyordu. Pantolon varmış neyse ki
Çok sarı değil mi ya bu adam
Hahahah yok hesabımı direkt kapatıp yeni hesap açtım :)) evet yazışmıştık evimiz hasarlı çıktı, yıkılacak bekliyoruz
Ben her an Teoman patlatabilirim merak etmeBahsetmediğiniz ünlü yakışıklı kaslı ve dövmeli erkek kaldı mı ya acaba, ben Kenan İmirzalıoğlu ile katılsam çok varoş kalacağım aranızda susuyorum o yüzden
O çatlakla mı ilgili?
Ben her an Teoman patlatabilirim merak etme
Bahsetmediğiniz ünlü yakışıklı kaslı ve dövmeli erkek kaldı mı ya acaba, ben Kenan İmirzalıoğlu ile katılsam çok varoş kalacağım aranızda susuyorum o yüzden
No no yabancılarda kalın. Bizimkilerin anası bacısı varBen her an Teoman patlatabilirim merak etme
No no yabancılarda kalın. Bizimkilerin anası bacısı var
Bende sarı pipi sevmem ama viking sonuçta
Başka bir isimle kaydolmustum aslında değiştireyim diye düşünüyordum, o zamanda babamın köyündeydim, yaban elma toplayıp yemiştik birgün ama ne yemek, sabaha kadar mide ağrısından uyuyamayıp ertesi gün nickimi yabanelma diye değiştirdim, o günün ve gecenin anısınaKızlar nickleriniz nereden geliyor ve niye geliyor hadi diyin bakim.
Yokuspokus AbsolutPromise cilek.yagmuru @NeverOne @Loreth Alicja @Vander @Arya_Stark01 3nity @filmdelisi Idrakyollariiltihabi Yabanelma