• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Gangsta guzeldi
Kisaltman bile vardi kendimce gw diye
Ah ah
Sevmedim, sevemedim.

O nick çok banlatıyordu, çok havaya sokuyordu.
Bi de uzak durayım az dedim, çok içine çekilmeyeyim buranın, öyle aman aman benimseyeceğim bir şey olmasın dedim bunu seçtim. Başta ben de o kadar çok sevmiyordum acele oldu biraz nick ama sonradan ısındım. Beğenmeyeni çok niye ki yav? :)

Gw da bundan geliyordu:

Vampir denince akla
Hemen onun adı gelir 😍 Alexander Skasgard
293.skarsgard.cm.71111.jpg
hot-alexander-skarsgard-pic.jpeg

Yine bir mok edilen dizi! Ama bu adam öyle bir harika ki. Kimse bana objelesmis erkeklerden bahs etmesin. Bu adam müthis yakisikli yaa. Objeden daha ötürü.

Sen ne yaptin yaaaa, Oysa Aidanimla mutluydum beeennn
Diziyi sırf onun için izliyordum zira o başrol ablaya başka bir şey için katlanılamazdı

Evet benim o :))

Ben sizin yorumlarınızı görüyorum hep ve tosia olduğunuzu tahmin ettim, adınızı değiştirdiniz sandım.
Sonra mesaj kutusunda gezinirken tesadüfen duvar çatlağı yazışmamızı gördüm ve "allah allah o başka biriymiş demek ki" dedim :KK53:

Yalnız böyle yazınca takıntılı bir manyak gibi göründüm ama valla öyle değilim :KK70:

Diziyi sırf onun için izliyordum zira o başrol ablaya başka bir şey için katlanılamazdı

Anna Paquin, evet ve hep sürekli yanlis karar aliyordu. Zaten dizideki sevdigi adam ile gerçek hayattada evlendiler. O son sezonu çok kötü yaptilar, zombie vampirler ile. Oysa ilk sezonu o kadar kaliteliydi ki..

Back