- 18 Ekim 2018
- 7.945
- 32.895
- 548
Bende yazdımBen üstsüz foto için mal gibi nude yazdım hoş şeyler çıkmadı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yazdımBen üstsüz foto için mal gibi nude yazdım hoş şeyler çıkmadı![]()
Yazık ya ne hakaretler duyuyor adamcağız, kadıncağız mı diyim bilemedim.
Ama inatla açıyor, benim denk geldiğim 4. Konu sanırım.
Kızlar nickleriniz nereden geliyor ve niye geliyor hadi diyin bakim.
@Night ClubAbsolutPromise
cilek.yagmuru @NeverOne @Loreth
Alicja @Vander A Arya_Stark01
3nity
filmdelisi @idrakyollariiltihabi @Yabanelma
Gerçek mi peki o kişi. Fake mi. Daha önce koyduğunda görmemiştimBir de fotoğraf koymuş. Tepkileri bile bile niye yapıyor acaba çok ilginç.
Benimkini beyin fırtınasıyla anca çözeriz
Bu kadar düz bir insanım işte, sağım solum aynı.
Anam hikayesi varmış nickinin. Aferin kiz. Proksimal falanks falan beklerdim sendenBenımki basit ama aklınıza gelmesi
İmkansız o zamanlar avrupa tarihi ile ilgili fazlaca merakım vardı van gogh hakkında da bir film izlemiştim
van ne demek ya da bazı adlarda van der vardı
Meğersem insanların nerden oldugunu ifade edıyormuş
Leonardo di caprio daki di gibi
o zamanlar aynı zaman da nereye ait oldugumu pek bılmıyordum
aslında planladıgım nick vander.... tarzıydı ama
Olmayacagını düşündüm
bazı insanlar adını falan yapıyor burda mesela onlardan olurdum yoksa...
3nity
3nity
Djjddjd nefret ettiğim hareketler cidden![]()
Anam hikayesi varmış nickinin. Aferin kiz. Proksimal falanks falan beklerdim senden![]()
3nity
Kızım olsaydı ilk koyacağım isimdi:)Nerden gelebilir, tabiki Game of Thrones'tan. Hele ilk sezonlardaki Arya Starktan. Ne farkliydi Sansadan. Nefret ederim Sansadan. Kizimida Arya ismini koymak istiyordum aslinda fakat red oyunu yedim esimden![]()
Bende yazdımnude fotoğrafın çekicilikten uzak olmasına mı yanayım o vücudun haline mi yanayım bilemedim
Önce şunu belirtmek isterim ki buraya üye olurken 20 yaşında tazecik bir genç kızdım
İzlediğim bir çocuk programında (çizgi film de olabilir, kaç yaşında izlediğimi hatırlamıyorum), karakterler çilekli pasta yapmak istiyordu. Dışarıya çıkıp çilek yağmuru yağmasını bekliyorlardı, bununla ilgili şarkı da söylemişlerdi sanırım, yağmur duası mantığıyla :)
Öyle oradan aklımda kalmış.
Sonra çok değiştirmek istedim ama elim varmadı bir türlü :)
He. Ayık kafayla gitmiyordu buralar
Eskiden hem alkoliktim hem bdv bağımlısı. Şimdi sadece bdv bağımlısıyım
Ahahah benim de pek sevdiğim turuncu pijamalarım var, balıklı hem de.Çok heyecanlı.
Şimdi Ben hamileyim.
Işi de bıraktım.
Gun boyu evde sıkılıyorum, o sırada da google dan hamilelik ile ilgili ne yazsam burası çıkıyor.
Neyse dedim bir gece, foruma üye olayım.
Nick sorduğunda üstümde kilo aldığım için içine girebildiğim son pijamam olan turuncu pijamalarım vardı.
Canlarım. Kendilerini evi taşırken toz bezi yaptım.
Aynı dönüşümü burada da mi yapsam? Toz bezi.
Ahahahsen istiyor dujj.Benim eski nickim tosia ydi, sevdiğim bir film karakteri aynı zamanda tarihi bir karakterden dolayı
Sonra eşim buradaki nickimi bulup ooo nataşa nicki koymuş kendine bi de demişti.Ben de o hesabımı kapatıp yeni hesap açarken böyle bu isim geldi aklıma bunu koydum, nataşa ismine benzesin diye :)
Senin nickini her gördüğümde çikolata şöleni, karamel festival falan geliyor aklıma dondurma misali. Genç kız rüyası.. yok o burayla ilgili değildi.Önce şunu belirtmek isterim ki buraya üye olurken 20 yaşında tazecik bir genç kızdım
İzlediğim bir çocuk programında (çizgi film de olabilir, kaç yaşında izlediğimi hatırlamıyorum), karakterler çilekli pasta yapmak istiyordu. Dışarıya çıkıp çilek yağmuru yağmasını bekliyorlardı, bununla ilgili şarkı da söylemişlerdi sanırım, yağmur duası mantığıyla :)
Öyle oradan aklımda kalmış.
Sonra çok değiştirmek istedim ama elim varmadı bir türlü :)
Hahah @Night Club Dük Bekçisi olarak değiştirebilir ahfahBence gayet hos bir düsünce. Degistirmek istersen çikolata yagmuru'nuda öneriyorum.
Tabiki bu konuyu uyumlu kalmak istersen, dük yagmuru'nu öneriyorum :)
Herkesin öyle bir arama geçmişi olmalı bence.
Uykum geliyor o zamanHalbuki aslinda bdv'ye yorum yazacaksan, alkollü olman daha iyi![]()
Sansa'yı hiç sevmezdim. Arya taş gibi hatundu, nasıl becerikli nasıl akıllı.Nerden gelebilir, tabiki Game of Thrones'tan. Hele ilk sezonlardaki Arya Starktan. Ne farkliydi Sansadan. Nefret ederim Sansadan. Kizimida Arya ismini koymak istiyordum aslinda fakat red oyunu yedim esimden![]()
Bence gayet hos bir düsünce. Degistirmek istersen çikolata yagmuru'nuda öneriyorum.
Tabiki bu konuyu uyumlu kalmak istersen, dük yagmuru'nu öneriyorum :)