- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Yalarun hesabı diyorsun.
Yan siteye ambulans geldi, birini alıp götürdüler. Tüm evler balkonda şu an.
Noldu ki acep?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalarun hesabı diyorsun.
Yan siteye ambulans geldi, birini alıp götürdüler. Tüm evler balkonda şu an.
İşim vardıNereye kız :/
Bilmiyoruz, hastayı aldılar üstlerdeki evlerden, sireni kapalı gittiler. Hayır olsun.Noldu ki acep?
Bilmiyoruz, hastayı aldılar üstlerdeki evlerden, sireni kapalı gittiler. Hayır olsun.
Siren yoktu tepe lambası yanıyordu sadece. Giderken hepsi kapalıydı.Corona için geldiklerinde siren çalmıyorlar sanırım, bizim sokağa geldiğinde de öyle oldu. Eksisozluk patlamış kızlar
Siren yoktu tepe lambası yanıyordu sadece. Giderken hepsi kapalıydı.
Ne oldu corona yeterince asabımı bozdu
Siteye kayıt olurken random olsun istedim. Önümde bir absolut vodka şişesi bir de dikiş makinem vardı. İkisinin birleşimi.Kızlar nickleriniz nereden geliyor ve niye geliyor hadi diyin bakim.
Yokuspokus AbsolutPromise cilek.yagmuru NeverOne Loreth Alicja @Vander A Arya_Stark01 3nity filmdelisi Idrakyollariiltihabi Yabanelma
Hahahaah bunu tahmın etmiştim çünkü seni gordugumde benımde önümde vodka şişesi vardıSiteye kayıt olurken random olsun istedim. Önümde bir absolut vodka şişesi bir de dikiş makinem vardı. İkisinin birleşimi.
Seninki nereden geliyor acep
Şaşırmadım sadece bu kabustan uyanalımIbb vefat sayfasında görülen covid19 sebepli ölü sayısıyla bakanın verdiği bilgilerin örtüşmediği çıkmış ortaya. Ibb vefat sayfası kapatılmış sözlük de kapanmış komple herhalde
O ne demek kızHahahaah bunu tahmın etmiştim çünkü seni gordugumde benımde önümde vodka şişesi vardı
Üyeleri de djdjd takıp edıyordum senden daha ömce burdaydım ama son 1 yıldır falan aktifimO ne demek kız
Alkollü kafayla mı üye oldunSiteye kayıt olurken random olsun istedim. Önümde bir absolut vodka şişesi bir de dikiş makinem vardı. İkisinin birleşimi.
Seninki nereden geliyor acep
Laf yetiştireceğine yanıtla, neden vander?Üyeleri de djdjd takıp edıyordum senden daha ömce burdaydım ama son 1 yıldır falan aktifim
Sen üstsüz aradım deyince ben de kaptırdım üstsüz yazdım.
Nude yazmam ayıp kimbilir ne çıkar.
Benimkini beyin fırtınasıyla anca çözerizKızlar nickleriniz nereden geliyor ve niye geliyor hadi diyin bakim.
Yokuspokus AbsolutPromise cilek.yagmuru NeverOne Loreth Alicja @Vander A Arya_Stark01 3nity filmdelisi Idrakyollariiltihabi Yabanelma
He. Ayık kafayla gitmiyordu buralarAlkollü kafayla mı üye oldun
Benimki Game of Thrones işte. Son sezonu bekliyordum, aklıma nick gelmiyordu. Lyanna da GoT'ta çok sevdiğim bir karakterdi. Onu alayım dedim, boşmuş aldım.
Benımki basit ama aklınıza gelmesiLaf yetiştireceğine yanıtla, neden vander?