Ben bu adama net gönlümü veririm.Dövmeleri için şöyle bir kere bakarım en fazla
Flörtüm olsa buraya nal kadar resmini mi koyarım? Saklarım kimseler görmesin ahfhaFlörtün mü yoksa?
Ona göre yorum yapayım
Arama geçmişimde Christian Bale üstsüz diye bir arama var şu an senin yüzünden.Allah kahretsin ya, size güzel bir christian bale fotosu bulayım dedim üstsüz. Ama hangi mantıklayla gittim nude yazdım. İlk sırada çıkan fotoğraflardan dehşete düştüm
Flörtüm olsa buraya nal kadar resmini mi koyarım? Saklarım kimseler görmesin ahfha
Artı böyle flörtüm olsa gece yarıları dük muhabbeti yapmaktan daha güzel işlerim olur ahfahh
Bizim tescilli trans birey gelmiş yeni fotosuyla, dalacaklar yine ya...
Arama geçmişimde Christian Bale üstsüz diye bir arama var şu an senin yüzünden.
Yüzünden ne hayır gördük ajfaEvet çok mantıklı. Niye öyle bir soru sorduysam
Yüzünü beğenmedim ben de. Yüz önemli.
Yaz da modum yükselir belki anacım :)
Hali ileYokuspokus 'u sahneye davet ediyorum. Bu konu bu sekilde devam edemez. Düklere ihtiyacimiz var!
Yalıyorum hepinizi cümleten, pis garılar.
Arama geçmişimde Christian Bale üstsüz diye bir arama var şu an senin yüzünden.
Sen üstsüz aradım deyince ben de kaptırdım üstsüz yazdım.Bir de üstsüz mü yazdın nude mu?
İkisinde farklı şeyler çıkıyor doğal olarak biri hiç hoş değil
Yazık ya ne hakaretler duyuyor adamcağız, kadıncağız mı diyim bilemedim.Ben baktım da o konuya, hiç tanımıyorum kendisini. Ablanın biri çok coşmuş yalnız. Ortada bir şey yok kendi kendine triplere girmiş.
Şu trans komşu ister miydiniz konusundaki mi?Yazık ya ne hakaretler duyuyor adamcağız, kadıncağız mı diyim bilemedim.
Ama inatla açıyor, benim denk geldiğim 4. Konu sanırım.
Yalarun hesabı diyorsun.Terbiyesisler be.
Öptüm yaladım samimiyeti, salyalı öpücükler yanağnıza. Gözleri açmış bi de guduruk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?