• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Herkes birden sessizlesti.

O halde bende Aidanima devam edecegim. Duydum ki adam çok üzülmüs ben bügün fazla bakmadim diye "acaba seksiligimimi kaybediyorum" diye üzülüyormus adam.
Minecraft izliyorum da bir yandan. Eşim işi büyüttü, evi bir aşk yuvası haline getiriyor. Sanırım birazdan gitmem gerekecek. :confused:

Psikopat adam seviyor millet. Ama mimiklerini beğeniyorum ben. Yüzü sevimli.
Dexterın daha rahat bir versiyonu gibi geliyor o dizi bana. Yine duvarlara bir şeyler saklıyor, kendi kendine konuşuyor falan.
Adam güya katil ama Kemal Sunal'ın İlyas Salman'ın kafasını taşla yarmaya çalışması gibi taşla girişti kıza, koptum o sahnede asdfg Bir "aha gafası yarıldı" demesi eksikti :KK70:

Bir de evet 2. sezonun yarısından çoğu çöptü.

Adamin mimikleri fena degil. Gossip girlde eskiden çok begeniyordum kendisini hatta. Ilk basta taniyamamistim hatta.

Ve konusmalari (hele 2inci sezonda) çok bayik geldi. Acaip snob, kendini begenmis delinin teki. Kizlar bu çoçukta ne buluyor diye düsünüyordum hatta.

Şeytanlarım geldi yine, ben hava almaya çıkıyorum, balkona. İmamesiz tespik çekip, dağlara daşlara "Dükübik" deyip tü tü tü yapıp gidip tevbe edeceğim. Robertolarıma "İnsan olun löyn" diyerek çağrıda bulunup, Lyanna Mormont Lyanna Mormont 'un totosuylan çıkardığı yumurtaları tavada omlet yapacağım. Adamım yemek pişiriyor. Bu mucizeyi kutlamak için de Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi na bir dörtlük yazacağım.

Yaz da modum yükselir belki anacım :)

Erkek arkadaşın ne diyor bu işe :KK53:

Ben de dexter'da oynayan adamı çok beğeniyordum, ne hayallerim vardı asdfg (şimdi yine bklamayın da zevkimi)
Hatta dexterdan sonra six feet under'a geçtim, adamın biriyle öpüştüğünü görünce elim ayağım titredi, izleyemedim diziyi :KK43:
Gay olmadığını biliyordum, dizilerdeki eşcinsel sevişme sahnelerinden rahatsız da olmuyorum normalde ama o adamı o rolde izleyince kurduğum hayaller parça pinçik oldu.
Hala kendimi toparlayıp o diziye başlamayı bekliyorum senelerdir.
Bu da böyle bir anımdır :KK43:
Six feet under 😍😍😍😍

Ne desin alıştı hallerime 😄😄

Adamin mimikleri fena degil. Gossip girlde eskiden çok begeniyordum kendisini hatta. Ilk basta taniyamamistim hatta.

Ve konusmalari (hele 2inci sezonda) çok bayik geldi. Acaip snob, kendini begenmis delinin teki. Kizlar bu çoçukta ne buluyor diye düsünüyordum hatta.

Gossip girl'de oynadığını biliyorum ama izlemedim hiç. Tatlı ama çocuk gibi bir tip cidden.
Ya ben sevgilime en son kaldığım bölümü açtım beraber izleyelim diye. (evet adama hiç izlemediği diziyi ortasından izletecek kadar kalpsizim)
O kadar sıkıcı bir bölüm denk geldi ki uyudu. Bildiğin ciddi ciddi uyudu.
Ben bile zor bitirdim.

Gossip girl'de oynadığını biliyorum ama izlemedim hiç. Tatlı ama çocuk gibi bir tip cidden.
Ya ben sevgilime en son kaldığım bölümü açtım beraber izleyelim diye. (evet adama hiç izlemediği diziyi ortasından izletecek kadar kalpsizim)
O kadar sıkıcı bir bölüm denk geldi ki uyudu. Bildiğin ciddi ciddi uyudu.
Ben bile zor bitirdim.

Hangi bölümdü? Herkesin beyaz giydigi bölüm mü?

:eğlence: En son girdigimden beri 169 sayfa

Oldu o zmn size iyi geceler

Ben suralarda usul usul takilayim bu gece

Huni varmi huni

Duvarlar bana aciktik diyo, tv de susamis

Hangi bölümdü? Herkesin beyaz giydigi bölüm mü?

Hatırlamıyorum hiç. Bundan sonrası spoiler, izlemeyen bakmasın :)

Para bulmaya çalışıp parmağının kesildiği bölüm vardı ya ondan bir sonraki bölüm.
O kadar sıkıcıydı ki hatırlamıyorum bile. Kendi kendine en çok konuştuğu bölümdü sanırım, kafam şişmişti.

Back